Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Haşimato mu acaba bende de tiroid sorunu var bı kere denedik donosyon 2 tane 4aa transfer edildi boş gebelik oldu bı kese gözüktü kürtaj oldum

Slm ben dr gittim benim rahmimde sekil bozukluğu varmış bir dr başkada kimsede söylemedi bugün kadın hastalıkları dr söyledi rahimde sekil bozukluğu var dedi rahim filmi çektirecek tekrardan şekil bozukluğu kalp durmasına sebep olabilirmi acaba bilgisi olan bana cevap verebilirmi

Slm ben dr gittim benim rahmimde sekil bozukluğu varmış bir dr başkada kimsede söylemedi bugün kadın hastalıkları dr söyledi rahimde sekil bozukluğu var dedi rahim filmi çektirecek tekrardan şekil bozukluğu kalp durmasına sebep olabilirmi acaba bilgisi olan bana cevap verebilirmi
Merhaba siz transferden önce rahim filmi çektirmedinizni.

herkese merhaba çok yeni zamanda donasyon yaptırmış biri olarak buraya yazmak istedim bizimde gitmeden önce kafamızda birsürü sorular vardı. bugün transferimizin 12. günü ve hcg değeri 79 2 gün sonraki testte daha açık belli olacak
klinik ismi vermek istemiyorum insanların kafasında reklam vs soru işaretleri olmaması için bizim türkiyedeki doktorumuz yönlendirdi kliniğe türkiyede estrofem vs ilaçlarla başladık transfer günü progesteron prolutex ve enox kullanmaya başladık bu arada 2 ocakta kıbrısa gittik ve 7 ocakta transferimiz oldu ücret olarakta 4250 euro+ 750 euroda dondurma ücreti verdik klinik 12 adet yumurta olduğunu söylemişti gittiğimiz transfer günü 9 adet embriyo olduğunu bunlardan 6 adetinin 5 aa olduğunu diğer 3 ünün çok az daha düşük kalite olduğunu söylediler 3 adet embriyo transferi yapıldı soru sormak isteyenlerin sorularınıda cevaplandırabilirim
Merhaba. Sonucunuz nasıl? Benimde 3 embriyo transferi oldu. Ptesi sonuç çıkacak. Embriyo kaliteleri 5aa 5ab 4 aa

Merhaba kızlar temmuz ayında Vita alterada yumurta donansyonu yaptırdım kimyasal gebelik ile sonuçlandi yeniden tedaviye başladım ikinciye gitmeyi düşünüyoruz ilk gittiğimizde kendi imkanlarımız ile apart ayarladık restorantlara gittik öyle bütçemiz çok zorlanmadı bu son şansım gibi cycloprognyova ile başladık adet olup testler ile başlayacağız İnşallah bebekleri tutunan anneler tecrübelerini paylaşabilir misiniz 🙏

Merhaba kızlar temmuz ayında Vita alterada yumurta donansyonu yaptırdım kimyasal gebelik ile sonuçlandi yeniden tedaviye başladım ikinciye gitmeyi düşünüyoruz ilk gittiğimizde kendi imkanlarımız ile apart ayarladık restorantlara gittik öyle bütçemiz çok zorlanmadı bu son şansım gibi cycloprognyova ile başladık adet olup testler ile başlayacağız İnşallah bebekleri tutunan anneler tecrübelerini paylaşabilir misiniz 🙏
Hayırlı olsun canım bu sefer Rabbim gönlündekini versin inşaallah. sıfırdan mı başladın yoksa dondurulmuş embriyon var mı

Aminn ne kadar çok adet görülürse o kadar iyi bence bende bu ay di normalde ama bende ertelemek istedim ilkinde o kadar aceleci davranmıştim ki bu sefer sakin davranmak istiyorum hep hayaller kurardım şu zaman doğacak hamileliğde su meyvelerden yiycem falan filan bu sefer hayal de kurmuyorum Rabbim hepimize o tarifsiz güzel annelik duygularıni yaşatsın

Aminn ne kadar çok adet görülürse o kadar iyi bence bende bu ay di normalde ama bende ertelemek istedim ilkinde o kadar aceleci davranmıştim ki bu sefer sakin davranmak istiyorum hep hayaller kurardım şu zaman doğacak hamileliğde su meyvelerden yiycem falan filan bu sefer hayal de kurmuyorum Rabbim hepimize o tarifsiz güzel annelik duygularıni yaşatsın
Hayırlısı olsun inş bu defa son olur aynen vita alteradami yapicaksiniz

X