- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Biraz kalite sperm sayısıylada orantılı düşük sperm sayısı gebelik şansını normal yollarla cok azaltıyo malesef 16 milyon fena degıl ama. Şöyle bişey var eger bebek kız ise kürtajda alınan örnek genetiği tam cıkarmıyo cunku annenin metaryalide karısmış oluyo annenın mi bebegın mi anlayamıyotlar ama erkekse zaten xy kromozoma sahip oldugu için cıkardı.Canım eşimin düzen laboratuvarında test yaptım sorun yok bir tane olsa bile kalitelidir dendi sayıya bakma dedi önemli kalitesidir kiminin hiç sipermi yok ameliyatla birtane buluyorlar ve onlan topluyorlar q6 milyondan birtane kaliteli yoktu bilmiyorum patoloji genetiği bilmediğim için orda bilmediğim için ne istediğimi bilmemişim patoloji tümünü arastiriliyo zannetmişim meğerse değilmiş kafam o kadar karışıklı anlatamam
Patolojide birşey yazmiyor Ben dr üstüne başa başa araştırılmasını istiyorum dedim bana genetiğe gönderelim demedi patoloji dedi bende tamam dedim araştırılacağını zannettim patoloji sonucun hiç birşey yazmiyorBiraz kalite sperm sayısıylada orantılı düşük sperm sayısı gebelik şansını normal yollarla cok azaltıyo malesef 16 milyon fena degıl ama. Şöyle bişey var eger bebek kız ise kürtajda alınan örnek genetiği tam cıkarmıyo cunku annenin metaryalide karısmış oluyo annenın mi bebegın mi anlayamıyotlar ama erkekse zaten xy kromozoma sahip oldugu için cıkardı.
Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşaallahherkese merhaba çok yeni zamanda donasyon yaptırmış biri olarak buraya yazmak istedim bizimde gitmeden önce kafamızda birsürü sorular vardı. bugün transferimizin 12. günü ve hcg değeri 79 2 gün sonraki testte daha açık belli olacak
klinik ismi vermek istemiyorum insanların kafasında reklam vs soru işaretleri olmaması için bizim türkiyedeki doktorumuz yönlendirdi kliniğe türkiyede estrofem vs ilaçlarla başladık transfer günü progesteron prolutex ve enox kullanmaya başladık bu arada 2 ocakta kıbrısa gittik ve 7 ocakta transferimiz oldu ücret olarakta 4250 euro+ 750 euroda dondurma ücreti verdik klinik 12 adet yumurta olduğunu söylemişti gittiğimiz transfer günü 9 adet embriyo olduğunu bunlardan 6 adetinin 5 aa olduğunu diğer 3 ünün çok az daha düşük kalite olduğunu söylediler 3 adet embriyo transferi yapıldı soru sormak isteyenlerin sorularınıda cevaplandırabilirim
Otel fiyatlarını bilmiyorum yeme içmeyle beraber daha mı hesaplı oldu acaba? Paylaşırsanız sevinirim.konaklama için kliniğe çok yakın konumda bir site üzerinden ev kiraladık otelde kalmak istemedik yemek vs durumlarından dolayı onada 8500 tl civarında bir ödeme yaptık
teşekkür ederim otel fiyatlarına hiç bakmadık sadece ev olarak baktık sürekli dışarda yada otelde yemek istemediğimiz içinOtel fiyatlarını bilmiyorum yeme içmeyle beraber daha mı hesaplı oldu acaba? Paylaşırsanız sevinirim.
Evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ederim.
Hayırlısı olsun umarım saglıkla kucagınıza alırsınızherkese merhaba çok yeni zamanda donasyon yaptırmış biri olarak buraya yazmak istedim bizimde gitmeden önce kafamızda birsürü sorular vardı. bugün transferimizin 12. günü ve hcg değeri 79 2 gün sonraki testte daha açık belli olacak
klinik ismi vermek istemiyorum insanların kafasında reklam vs soru işaretleri olmaması için bizim türkiyedeki doktorumuz yönlendirdi kliniğe türkiyede estrofem vs ilaçlarla başladık transfer günü progesteron prolutex ve enox kullanmaya başladık bu arada 2 ocakta kıbrısa gittik ve 7 ocakta transferimiz oldu ücret olarakta 4250 euro+ 750 euroda dondurma ücreti verdik klinik 12 adet yumurta olduğunu söylemişti gittiğimiz transfer günü 9 adet embriyo olduğunu bunlardan 6 adetinin 5 aa olduğunu diğer 3 ünün çok az daha düşük kalite olduğunu söylediler 3 adet embriyo transferi yapıldı soru sormak isteyenlerin sorularınıda cevaplandırabilirim
teşekkür ederim sizler içinde hayırlı olur inşallah yaş 32 kıbrısa gitmeden son kontrolde 8 mm ve 3 çizgiydi transfer günü 10 mm diHayırlısı olsun umarım saglıkla kucagınıza alırsınızyasınızı ve transfer öncesi rahim kalınlıgınızı öğrenebilir miyim? Bende dün tedavime basladım. Hersey yolunda giderse subat bası kıbrısa gideceğiz.
Merhaba bende ocak 2 transfer oldum malesef negatif oldu bende adet olmayı bekliyorum Drum la konuşup bizde Kıbrısı düşünüyoruz kendi doktorumuz bize sizde yumurta oluyor eşinde de sperm var size önermem demişti ama sanırım onu dinlemicaez artık her yolu denedik olumsuz oldu Bi muayene olup Kıbrısa görüşmeye gideceğiz nasipse fazlada ara vermek istemiyorum yaşım 40ilaçlara Türkiyede mi başlayacağız biz cuma günü özelden randevu aldık 800 tl muayene ücreti doktora bize dönasyon olur mu olmaz mı diye danışacağız olmaz derse hiç boştan yere gitmeyelim kıbrıslara
bana da yumurta var diyor doktorlar ama çok kalitesiz 13 yıldır 3 defa yaptırdık nakil aşamasını daha göremedik beta hcg 0.00001 nerdeyse 2 yi bile göremedik. evlatlık almaktansa hiç olmazsa kendi doğurduğum çocuğa kanım daha çok ısınır eşimde problem yok spermleri kalilteli çıkıyorMerhaba bende ocak 2 transfer oldum malesef negatif oldu bende adet olmayı bekliyorum Drum la konuşup bizde Kıbrısı düşünüyoruz kendi doktorumuz bize sizde yumurta oluyor eşinde de sperm var size önermem demişti ama sanırım onu dinlemicaez artık her yolu denedik olumsuz oldu Bi muayene olup Kıbrısa görüşmeye gideceğiz nasipse fazlada ara vermek istemiyorum yaşım 40
Aynı yastayızteşekkür ederim sizler içinde hayırlı olur inşallah yaş 32 kıbrısa gitmeden son kontrolde 8 mm ve 3 çizgiydi transfer günü 10 mm di
Hımmm benimde 0.8 Amh değerim evlatlık da istiyorum ben ona bir yuva kurmak sahiplenmek evlat sevgisini onda tatmak şuda var annelik sadece doğurmaklan olunmuyor mevlam vermedikten sonra napıcaz her ikisinide düşünüyorum eşim evlat edinmeye sıcak bakmazdı artık bakar oldu Kıbrısa gittiğinizde olucağı ne malum benim içinde öyle oraya gittiğimizde olacağının garantisi varmı hayır yok çok okuyorum bu sitede 5AA Kalitede 5. Gün emriyosu transfer edilen var kendi yumurtası ama olmamış yani hiç bir şeyin garantisi yok onun için Allah hayırşısından versin hepimize arkadasımbana da yumurta var diyor doktorlar ama çok kalitesiz 13 yıldır 3 defa yaptırdık nakil aşamasını daha göremedik beta hcg 0.00001 nerdeyse 2 yi bile göremedik. evlatlık almaktansa hiç olmazsa kendi doğurduğum çocuğa kanım daha çok ısınır eşimde problem yok spermleri kalilteli çıkıyor
Merhaba,umarim hayirli olur.Genetik testi yaptirdiniz mi ya da ekstra testler? Evi internetten mi kiraladiniz yoksa acenta araciligi ile mi?herkese merhaba çok yeni zamanda donasyon yaptırmış biri olarak buraya yazmak istedim bizimde gitmeden önce kafamızda birsürü sorular vardı. bugün transferimizin 12. günü ve hcg değeri 79 2 gün sonraki testte daha açık belli olacak
geçmiş olsun cok. Tiroid kaç acaba bende de vardaBen pişman oldum keşke vita alteraya gitmeseydim maddi manevî yiprandim 3 embriyodan birtane tutmadı şimdi kürtaj olucam sizdede herhangi bir hastalık varmıydı bende tansiyon birde tiroit var ama ilaç kullanıyorum
Ben ilaç kullanıyorum 100 utrokxgeçmiş olsun cok. Tiroid kaç acaba bende de varda
Sağol canım ben ilaç kullaniyorumgeçmiş olsun cok. Tiroid kaç acaba bende de varda