Allah razı olsun kardeşim Rabb'im hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda bebislerimizi kucağımıza alalımDualarımız seninle..
Kime yaptıracaksınızKizlar selam. Bende yumurta donasyonu dusunuyorum hatta ilaclari vs aldim ocak ayi itibariyle başlıyorum. Kıbrıs'a gideceğiz subat ayinda. Ben antalyada tup bebek denedigim doktorumun tavsiye ettigi bir doktora gitmeye karsr verdim.guvenilir olmasi onemli. Sizleri takipteyim lutfen yazmayq devam edin gelişmeleri. Herkese bol şans
Ben miracle da firseva hanım var ona. Antalyadaki doktorum önersin. Cunku güvenilir olması çok önemli benim iconKime yaptıracaksınız
Firdevs HanımBen miracle da firseva hanım var ona. Antalyadaki doktorum önersin. Cunku güvenilir olması çok önemli benim icon
Canım nasılsın merak ettim. Bugün 7.gün sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun kardeşim Rabb'im hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda bebislerimizi kucağımıza alalımbende hepimiz için dua ediyorm
İyiyim çok şükür henüz evde kendim test faln yapmadm ayın 3ünde kandan yaptiricm bakalmCanım nasılsın merak ettim. Bugün 7.gün sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Sürekli yatma tabi ama kendinide yorma.Allahın izniyle güzel haberler alacaksın inşaallahİyiyim çok şükür henüz evde kendim test faln yapmadm ayın 3ünde kandan yaptiricm bakalmeşim sürekli yatmami istiyor ama ben unutuyorum bazen ev işlerine faln kaptırıyorum kendimi
İnşallah canım yaaaSürekli yatma tabi ama kendinide yorma.Allahın izniyle güzel haberler alacaksın inşaallah
Bu konuda benimde endişelerim var açıkçası döndükten sonra ne yapacağımı bilemiyorum şuanda burada istanbulda Tüpbebek doktoru muanelerimi yapıyor sanırım dönümde bir süre daha ona giderim aslında burada doktorun branşından ziyade devamlı gittiğiniz rahat ettiğiniz bir doktor olması daha önemli olur diye düşünüyorum Sevim Hnım siz test yaptınız mı merakla sizi bekliyorum ben de Ocak 7 de transfer olacağım doğuş ta içinize sinmeyen birşeyler oldu muArkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum..ben doğuş tüp bebeğe esimin arastirmalaryla gittm burada herhangi bir doktor kontrolünde değil yani.. ilaçlarımı vs.hep orası ayarladı..tahlilleri mi normal kadın doğum doktorunda yaptırdık..bana ilaçları üç ay kullanmam gerektiğini söylediler sadece ..sizler trasfer sonrasi kontörllerinizi normal kadın doğum doktorunda mi yaptırdinz? benim iciime sinmiyor sizce bir iki kez tüp bebek doktoruna gitmelimiyim eğer test sonucum pozitif olursa?..başka merkezlerde yaptıran arkadaşlardan trasfer sonrasi progesteron testi vs. istenmis, halen ilac kontörllerini yapiyorlrms ..ama benden hic bişey istenemedii sizce kontörllerimi nerede yaptırmam daha doğru olur içime sinmiyor
Canım benim test günümü 3 Ocak... sizinle tlfnda iletişim kuran kimdi doğuşta bizimle Birçe hanım ilgilendi ..tlfnda her türlü sorularıma net cevap aldım ve çok ilgiliydi fakat oraya gittigimizde kendiisiyle görüşme imkanımız olmadı .bize izine çıktığını söyledi..hastaneye gelince çok kişi transfer oldu benimle aynı gün.. benim tek içime sinmeyen şey transferden sonra ki takip süreci başka merkezlerde belirli testler isteniyor sanırım benden istenmedi direk üç ay kullanacgim ilaçları yazdilr.. hep aynı doz da ..dün akşam bu konu ile ilgili sordum ..başka merkezlerde belirli testler isteniyormus transferden sonra dedim bana bizde istenmiyor dediler sadece..tek içime sinmeyen şey bu yanii anlayacğnz...Bu konuda benimde endişelerim var açıkçası döndükten sonra ne yapacağımı bilemiyorum şuanda burada istanbulda Tüpbebek doktoru muanelerimi yapıyor sanırım dönümde bir süre daha ona giderim aslında burada doktorun branşından ziyade devamlı gittiğiniz rahat ettiğiniz bir doktor olması daha önemli olur diye düşünüyorum Sevim Hnım siz test yaptınız mı merakla sizi bekliyorum ben de Ocak 7 de transfer olacağım doğuş ta içinize sinmeyen birşeyler oldu mu
Benimle ezgi Hnım ilgileniyor evlendiğim sene de yazmıştım yine aynı hanımefendi ilgilenmişti ama karar verip gidememiştim senelerdir ara ara yazıyorum çok ilgili cevap veriyor şimdide onunla devam ediyoruz doktor kim olur bilmiyorum ama danışan ezgi hanım benimkiCanım benim test günümü 3 Ocak... sizinle tlfnda iletişim kuran kimdi doğuşta bizimle Birçe hanım ilgilendi ..tlfnda her türlü sorularıma net cevap aldım ve çok ilgiliydi fakat oraya gittigimizde kendiisiyle görüşme imkanımız olmadı .bize izine çıktığını söyledi..hastaneye gelince çok kişi transfer oldu benimle aynı gün.. benim tek içime sinmeyen şey transferden sonra ki takip süreci başka merkezlerde belirli testler isteniyor sanırım benden istenmedi direk üç ay kullanacgim ilaçları yazdilr.. hep aynı doz da ..dün akşam bu konu ile ilgili sordum ..başka merkezlerde belirli testler isteniyormus transferden sonra dedim bana bizde istenmiyor dediler sadece..tek içime sinmeyen şey bu yanii anlayacğnz...
Evet bende öyle düşünüyorum hanii ilk baslarda bir tüp bebek doktoruna giderim illaki yaniBenimle ezgi Hnım ilgileniyor evlendiğim sene de yazmıştım yine aynı hanımefendi ilgilenmişti ama karar verip gidememiştim senelerdir ara ara yazıyorum çok ilgili cevap veriyor şimdide onunla devam ediyoruz doktor kim olur bilmiyorum ama danışan ezgi hanım benimki
İlaç konusunda bence buradaki güvendiğin içine sinen bir doktor ile ilerlemen iyi olur onun tavsiyesine göre devam edebilirsin belki bir Tüpbebek doktoru ile Buda bir nevi tüp bebek gibi bir işlem bence
Siz sormadinz mi hangi doktor transfer yapıcak diye .. doğuşta Firdevs hanım da var galibaBenimle ezgi Hnım ilgileniyor evlendiğim sene de yazmıştım yine aynı hanımefendi ilgilenmişti ama karar verip gidememiştim senelerdir ara ara yazıyorum çok ilgili cevap veriyor şimdide onunla devam ediyoruz doktor kim olur bilmiyorum ama danışan ezgi hanım benimki
İlaç konusunda bence buradaki güvendiğin içine sinen bir doktor ile ilerlemen iyi olur onun tavsiyesine göre devam edebilirsin belki bir Tüpbebek doktoru ile Buda bir nevi tüp bebek gibi bir işlem bence
Evet çok haklısınız ama benmde aklıma takılan şey bu.. Kıbrıs'ta ki doktor sadece bana üç ay boyunca kullanmam gereken ilaçları söyledi ve bunlr hep aynı dozda ...benden trasfer sonrasi için ne bir test istediler ne bir tahlil ..belki ilaçlar yetersiz gelecek güvenemiyorum o yüzden işinin ehli bir doktor bulmam gerekiyor sadece orasının dediklerine takılı kalmak istemiyorum..bir süre sonra ilgi alaka kesiliyorms çünküBir de bence testler önemli. İlk başlarda progesteron mu ne bakılıyordu. Bebek tutunsn diye zaten ilaçlarda onları yazıyorlar bildiğim kadarıyla. Gerekirse test yapıp gönderin
Onları yorumlatn. Büyük emek ve para harcadık bu yolda. Bize yardımcı olmaları gerekir. Hakkımızda en güzeli olsun inşallah.Güzel haberler paylaşalım. Moralimiz yüksekliği, bebişlerrrrr sağlıklı olsun.