Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Aynı durumu yaşadım bende. 12 haftalık kalbi durdu. Tarifi mümkündeğilmrabbim kimseye yaşatmasınArkadslar bugün tarifi çok zor bir gün geçirdim bebeğinin kalbi durmuş ve kurdaş önerdiler 6 ocakta gelin kürdaj yapalım dediler 3 tane kaliteli emriyo Tiransfer ettiler ama hiç biri olmadi vita alterada yapmıştım çok mutsuzum maddi manevî yıkılsın neden kalbi durdu hala inanamıyorum sanki tekrar kalbi geri gelecek diyorum sabahtan agliyorum
Doktordan memnun muydunuz? Hangi hastanede yaptırdınızAli Enver kurt 5000 Euro +1000 Euro yol konaklama
Sizde herhangi bir hastalık varmiydiÇok üzüldüm canım Allah sabır versin. Aynı durumu yaşadım bende. 12 haftalık kalbi durdu. Tarifi mümkündeğilmrabbim kimseye yaşatmasın
Ben pişman oldum keşke vita alteraya gitmeseydim maddi manevî yiprandim 3 embriyodan birtane tutmadı şimdi kürtaj olucam sizdede herhangi bir hastalık varmıydı bende tansiyon birde tiroit var ama ilaç kullanıyorum
3 embriyonun hepsinin mi kalbi durdu anlamadım tam olarakBen pişman oldum keşke vita alteraya gitmeseydim maddi manevî yiprandim 3 embriyodan birtane tutmadı şimdi kürtaj olucam sizdede herhangi bir hastalık varmıydı bende tansiyon birde tiroit var ama ilaç kullanıyorum
Merhaba siZde bana bilgi verir misiniz çok merak ediyorumCanım benim bende bu hafta gidicem aynı yere vita ya biraz bilgi verilmisin benimde doktorum ali enver kurt nasıl bi yer neler yaşadın bilgi verirsen çok sevinirim
Kıyamam sana. Allah yardımcın olsun canım. Ben de bebeğimi kaybetmiştim. Aynen aynı duyguları yaşamıştım. Sanki hiç ellemezsek canlanacak gibi.Arkadslar bugün tarifi çok zor bir gün geçirdim bebeğinin kalbi durmuş ve kurdaş önerdiler 6 ocakta gelin kürdaj yapalım dediler 3 tane kaliteli emriyo Tiransfer ettiler ama hiç biri olmadi vita alterada yapmıştım çok mutsuzum maddi manevî yıkılsın neden kalbi durdu hala inanamıyorum sanki tekrar kalbi geri gelecek diyorum sabahtan agliyorum
Biri tutunamadı 2 cisi4 haftalik kaybettim 3 kalp atımını tuydum ondan sonra kalbi durdu 6 ocakta kürdan olucam3 embriyonun hepsinin mi kalbi durdu anlamadım tam olarak
tiroid vardı ama öyle yüksek değerlerde değil. Bana söylenen eğer bebekte bir anomali varsa vücut onu bir süre sonra atıyormuş. Yani embriyonun kalitesiz olması sonuç olarakSizde herhangi bir hastalık varmiydi
Bende hemşireyle konuştum ona kalitesiz emriyo Tiransfer ettiniz diyorum yok diyor biraz tartıştık ben basta ona kalitesiz dedim yok dedi cok iyi bir dönür beni ikna etti tutmamasına rağmen öyle diyortiroid vardı ama öyle yüksek değerlerde değil. Bana söylenen eğer bebekte bir anomali varsa vücut onu bir süre sonra atıyormuş. Yani embriyonun kalitesiz olması sonuç olarak
valla ben bahçeci berfu hocada tedavi olmuştum son 2 tedavim. Kendisi bana tahlillerim, rahim içi durumumun embryomun çok iyi göründüğünü tutunacak gözüyle baktığını söylemişti. tabi genetik açıdan embryomun mükemmelliğini bilmemiz mümkün değil. Görünen o ki embriyo kalitesiz birdahakine genetiğe gönderelim dedi.yani ne derlerse desinler embriyo kalitesiz se tutunmazBende hemşireyle konuştum ona kalitesiz emriyo Tiransfer ettiniz diyorum yok diyor biraz tartıştık ben basta ona kalitesiz dedim yok dedi cok iyi bir dönür beni ikna etti tutmamasına rağmen öyle diyor
Troit ne troidi haşimato mu normal troid mi? Tansiyon ilaçı kullandıktan sonra bi sıkıntı olmuyor tanıdıklarım doğurduTriotu tansiyonu olupta bebeği tutunupta sağlıklı doğuran oldumu
Embrıyo kalitelerini sordunuz mu transferden once?Bende hemşireyle konuştum ona kalitesiz emriyo Tiransfer ettiniz diyorum yok diyor biraz tartıştık ben basta ona kalitesiz dedim yok dedi cok iyi bir dönür beni ikna etti tutmamasına rağmen öyle diyor
Sadece embrıyonun genetık kalitesiz olması degıl aslında %60 70 öyle diyorlar diğer sebepler kan pıhtılaşması ve kadının bagısıklığıda embrıyoya saldırabılıyomuştiroid vardı ama öyle yüksek değerlerde değil. Bana söylenen eğer bebekte bir anomali varsa vücut onu bir süre sonra atıyormuş. Yani embriyonun kalitesiz olması sonuç olarak
Bqzı durumlarda biri ölünce diğer keseyıde etkıleyebılıyo diyorlar ama sizin 4. Haftada kaybettığınız bebek cok cok miniktir diğer keseyı etkıleseydı kalp atımından once etkılerdi sankiBiri tutunamadı 2 cisi4 haftalik kaybettim 3 kalp atımını tuydum ondan sonra kalbi durdu 6 ocakta kürdan olucam
Evet sordum panel seçimine bir adaymış emriyolara 5 güne giden Tiransfer ettilerEmbrıyo kalitelerini sordunuz mu transferden once?
Panel recombine adaydiEvet sordum panel seçimine bir adaymış emriyolara 5 güne giden Tiransfer ettiler
Tamam 5. Gunde 5aa mı mesela 3bb mi neydi embrıyolar?Evet sordum panel seçimine bir adaymış emriyolara 5 güne giden Tiransfer ettiler
2 ab 2 ab 4 aaTamam 5. Gunde 5aa mı mesela 3bb mi neydi embrıyolar?