- 1 Mayıs 2013
- 344
- 925
Rahim incelik kalınlığına hiç takılma arkadaşım 6mm olup ikiz olanda gördüm 9mm olup tutmayanda allah emeklerinizi boşa çıkarmasınMerhaba arkadaşlar bende yumurta donasyonu için Kıbrıs'a gidiyorm ay sonu ..sizlern transfer öncesi endimetrum kalınlığı kaçtı acaba?birde endimetrum üçlü çizgi oluşmuşmuydu.. lütfen cevap verirseniz çok sevinirim
Çok teşeklür ederimÖncelikle hayırlısı olsun, inşallah bu kez gönlünüzce olsun her şeybu durumu hiç duymadım. Geçmiş olsun.
Haklısın kardeşim ama işte rahim kalinligindan daha çok sanırım üçlü çizgi daha önemliymis bende oluşmadi şuan 17 sinde yolcuyz ve acaba ertelesem mi diye düşünüyorum ..Rahim incelik kalınlığına hiç takılma arkadaşım 6mm olup ikiz olanda gördüm 9mm olup tutmayanda allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Merhabalar, öncelikle hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun.Haklısın kardeşim ama işte rahim kalinligindan daha çok sanırım üçlü çizgi daha önemliymis bende oluşmadi şuan 17 sinde yolcuyz ve acaba ertelesem mi diye düşünüyorum ..
AminMerhabalar, öncelikle hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun.Hangi merkez sizinki? Doktorunuz gerekli açıklamayı yapmış olmalı. Endişenizi anlıyorum. Ama her 3 çizgili olan da tutmuyor. Benim bir transferimde 9 mm ve 3 çizgi ama yine olmadı. Burada bence embriyo kalitesi ve sağlıklı olması daha önemli. Ama tabi rahim duvarının da sağlıklı olması tercihtir. Aslında bizler doktor değiliz. Bu anlamda ekibe güvenip yola öyle devam etmek önemli. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Dualarımız kabul olsun.
Merhaba bende doğuş tüp bebekle tedavi sürecindeyim. siz hangi aşamadasnz acaba şuan gittiniz mi olumlu sonuç aldnz mi pekiiEvet şuan orası ile görüşüyorum şimdlik çok memnunum
Merhabalar, güzel günler olsun. Güzel haberler gelsin.Aminçok teşekkür ederim tabiki her üçlü çizgisi olan illa tutacak diye bir kaide yok .bunlarn hepsi ayrı ayrı önemli ayrıntılar..rahim duvarının sağlıklı olması yumurtalrn kalitesi vs.ben doğuş tüp bebege gidicm yaşım 29 bu arada sizin hangi merkezde olumsuz oldu pekii yaşınız kaç?
Size e güzel günler olsun efendimMerhabalar, güzel günler olsun. Güzel haberler gelsin.Benim kendi embriyomdu. Kaliteliydi ama olmadı. Yani bir tüp bebek merkezinde yapıldı. Şimdi Gynolife ile görüşüyoruz. Yumurta donasyonu yapılacak. Şimdilik memnunum. Tabi her ay bir aksilik çıkabiliyr ama yapacak bir şey yok. Nasibi ne zaman bakalım yavrunun... Doğuş da iyi. Güzel yorumlar okudum. Umarım yakın zamanlarda bebişlerrrrr gelir.
Bu konuda hiçbir fikrim yok. Ancak küçük olduğu için duyulmamış olabilir. İçinizi ferah tutmaya çalışın.Arkadslar nır sorum var sizlere 6 haftalik geneyim ama kalp atisi duyulmadı boş gebelik olabilirmi dr bir hafta bekleyelim dedi donasyonda boş gebelik olabilirmi
Merhaba.. Sonucunu ne? İnşAllah pozitif olmuştur?Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. umutlarımız boşa çıkmasın amin. sürecime az kaldı heyecanlıyım. doğuş tüp bebek hastanesinden ezgi hanım bana sıcak geldi onunla devam etmeye karar verdim. benden tahlliler istedi. tahllileri ikiye böldü. kısmet olursa yaptıracağom önümüzdeki adetimle tedabiye başlayacağız. hakkımızda hayırlısı
Yolk sac varsa boş gebelik degıldır canım5. Haftada gorunuyor yolk sac. 7. Haftaya kadar bekle haftaya kalp duymak için gidersin. Hangi merkezdı sizin?Arkadslar nır sorum var sizlere 6 haftalik geneyim ama kalp atisi duyulmadı boş gebelik olabilirmi dr bir hafta bekleyelim dedi donasyonda boş gebelik olabilirmi
Ultrasonda nerde yazıyor ben anlamiyotumYolk sac varsa boş gebelik degıldır canım5. Haftada gorunuyor yolk sac. 7. Haftaya kadar bekle haftaya kalp duymak için gidersin. Hangi merkezdı sizin?
Yuvarlak bi yer var ys yazıyodu sanırım ultrasonda, bebeğide ölçüyorlar crl yazıyo sanrım orda. Ölcüm yok mu hiç sadece kese mı varUltrasonda nerde yazıyor ben anlamiyotum
Sadece kese varYuvarlak bi yer var ys yazıyodu sanırım ultrasonda, bebeğide ölçüyorlar crl yazıyo sanrım orda. Ölcüm yok mu hiç sadece kese mı var