Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Bende Nisan'da hitte donosyonu yaptırdım ama tek kese ve boş gebelik tuttu kürtaj oldum vakumla maalesef benim gibi durumu olan varsa ikinci transfer için ne düşünüyorsunuz bide tiroid sorunu var bende haşimato düşük çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim

Haklısın kardeşim ama işte rahim kalinligindan daha çok sanırım üçlü çizgi daha önemliymis bende oluşmadi şuan 17 sinde yolcuyz ve acaba ertelesem mi diye düşünüyorum ..
Naptınız nasıl geçti sürecinizz kınrısta hangi kliniğe gidiyorsunuz bizde eşimle gtmeyi düşünüyoruz. Amh değeriniz kaç

Bende bu yolda ilerlemeye karar verenlerdenim.iki merkez arasında kaldım ama karar veremiyorum. Yaş 44.çok kez denedim. Gynolife ve british arasında kararsızım.

Şimdi denemelerini yapanlar güncel durumlarını yazarlarsa takipteyiz biz de izinizi takip ediyoruz. İnşallah kucaklarımız boş kalmaz

Kizlar selam. Bende yumurta donasyonu dusunuyorum hatta ilaclari vs aldim ocak ayi itibariyle başlıyorum. Kıbrıs'a gideceğiz subat ayinda. Ben antalyada tup bebek denedigim doktorumun tavsiye ettigi bir doktora gitmeye karsr verdim.guvenilir olmasi onemli. Sizleri takipteyim lutfen yazmayq devam edin gelişmeleri. Herkese bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…