Yuvarlak bişeyde var mı kesenın içinde? Doktor ne dedi?Sadece kese var
Kese 17 mm
Şuan hiç birşey görünmüyor dediYuvarlak bişeyde var mı kesenın içinde? Doktor ne dedi?
O zaman boş gebelik olma ihtimali yuksek. Gec döllenme tüp bebekte olmuyor cunku bizim dısarda döllenip rahime koyuldugu gun belli ama belkide oluşur 1 2 hafta bekleyınŞuan hiç birşey görünmüyor dedi
Insallah ,gönlünüzce olsunMerhaba arkadaşlar şuan kibristayiz bugün Şevket hocaya muayne oldum rahim duvarı 11 .mm dedi üçlü çizgi oluşmuş.. inşallah gebelik elde edicz dedi
Amin inşallah Rabb'im burda anne olmak isteyen tüm kardeşlerime en kısa zamanda kolaylıkla anne olmayı nasip etsinInsallah ,gönlünüzce olsun
Merhaba hayırlısı olsun inşallah. Maliyeti ne oldu acaba size öğrenebilir miyim ?Merhaba arkadaşlar şuan kibristayiz bugün Şevket hocaya muayne oldum rahim duvarı 11 .mm dedi üçlü çizgi oluşmuş.. inşallah gebelik elde edicz dedi
Merhaba teşekkür ederim uçak ,otel ve ilaçlar hariç 5000 EuroMerhaba hayırlısı olsun inşallah. Maliyeti ne oldu acaba size öğrenebilir miyim ?
İlaçlar ortalama ne kadar tuttu acaba ?Merhaba teşekkür ederim uçak ,otel ve ilaçlar hariç 5000 Euro
Benim donasyondan önce aldıklarım 1000 TL tuttu ama bebek tutunursa bu ilaçlara 2 3 ay daha devam edileckms yanii ...İlaçlar ortalama ne kadar tuttu acaba ?
Anladım teşekkürler , herkes için hayırlısı olsun inşallahBenim donasyondan önce aldıklarım 1000 TL tuttu ama bebek tutunursa bu ilaçlara 2 3 ay daha devam edileckms yanii ...
Rica ederim amin inşallah hayırlısı hakkımızdaAnladım teşekkürler , herkes için hayırlısı olsun inşallah
Naptınız nasıl geçti sürecinizz kınrısta hangi kliniğe gidiyorsunuz bizde eşimle gtmeyi düşünüyoruz. Amh değeriniz kaçHaklısın kardeşim ama işte rahim kalinligindan daha çok sanırım üçlü çizgi daha önemliymis bende oluşmadi şuan 17 sinde yolcuyz ve acaba ertelesem mi diye düşünüyorum ..
Doğuş tüp bebekte transfer oldum canm oradaki sürecim güzel geçti..10 gün sonra test yapicam umarım güzel sonuclar alırım ..bu arada amh. değerim 0.806ydiNaptınız nasıl geçti sürecinizz kınrısta hangi kliniğe gidiyorsunuz bizde eşimle gtmeyi düşünüyoruz. Amh değeriniz kaç
Dualarımız seninle..Doğuş tüp bebekte transfer oldum canm oradaki sürecim güzel geçti..10 gün sonra test yapicam umarım güzel sonuclar alırım ..bu arada amh. değerim 0.806ydi