Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadslar bugün tarifi çok zor bir gün geçirdim bebeğinin kalbi durmuş ve kurdaş önerdiler 6 ocakta gelin kürdaj yapalım dediler 3 tane kaliteli emriyo Tiransfer ettiler ama hiç biri olmadi vita alterada yapmıştım çok mutsuzum maddi manevî yıkılsın neden kalbi durdu hala inanamıyorum sanki tekrar kalbi geri gelecek diyorum sabahtan agliyorum

Arkadslar bugün tarifi çok zor bir gün geçirdim bebeğinin kalbi durmuş ve kurdaş önerdiler 6 ocakta gelin kürdaj yapalım dediler 3 tane kaliteli emriyo Tiransfer ettiler ama hiç biri olmadi vita alterada yapmıştım çok mutsuzum maddi manevî yıkılsın neden kalbi durdu hala inanamıyorum sanki tekrar kalbi geri gelecek diyorum sabahtan agliyorum
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Aynı durumu yaşadım bende. 12 haftalık kalbi durdu. Tarifi mümkündeğilmrabbim kimseye yaşatmasın 😢

Ben pişman oldum keşke vita alteraya gitmeseydim maddi manevî yiprandim 3 embriyodan birtane tutmadı şimdi kürtaj olucam sizdede herhangi bir hastalık varmıydı bende tansiyon birde tiroit var ama ilaç kullanıyorum

Ben pişman oldum keşke vita alteraya gitmeseydim maddi manevî yiprandim 3 embriyodan birtane tutmadı şimdi kürtaj olucam sizdede herhangi bir hastalık varmıydı bende tansiyon birde tiroit var ama ilaç kullanıyorum
3 embriyonun hepsinin mi kalbi durdu anlamadım tam olarak

Kıyamam sana. Allah yardımcın olsun canım. Ben de bebeğimi kaybetmiştim. Aynen aynı duyguları yaşamıştım. Sanki hiç ellemezsek canlanacak gibi. 😔😢Zor çok zor. Acı ve yasla geçiyor o günler. Sonra toparlıyorsun kendini. Bu süreçte yapacak bir şey yok. Zaman ihtiyacın.

tiroid vardı ama öyle yüksek değerlerde değil. Bana söylenen eğer bebekte bir anomali varsa vücut onu bir süre sonra atıyormuş. Yani embriyonun kalitesiz olması sonuç olarak
Bende hemşireyle konuştum ona kalitesiz emriyo Tiransfer ettiniz diyorum yok diyor biraz tartıştık ben basta ona kalitesiz dedim yok dedi cok iyi bir dönür beni ikna etti tutmamasına rağmen öyle diyor

Bende hemşireyle konuştum ona kalitesiz emriyo Tiransfer ettiniz diyorum yok diyor biraz tartıştık ben basta ona kalitesiz dedim yok dedi cok iyi bir dönür beni ikna etti tutmamasına rağmen öyle diyor
valla ben bahçeci berfu hocada tedavi olmuştum son 2 tedavim. Kendisi bana tahlillerim, rahim içi durumumun embryomun çok iyi göründüğünü tutunacak gözüyle baktığını söylemişti. tabi genetik açıdan embryomun mükemmelliğini bilmemiz mümkün değil. Görünen o ki embriyo kalitesiz birdahakine genetiğe gönderelim dedi.yani ne derlerse desinler embriyo kalitesiz se tutunmaz

tiroid vardı ama öyle yüksek değerlerde değil. Bana söylenen eğer bebekte bir anomali varsa vücut onu bir süre sonra atıyormuş. Yani embriyonun kalitesiz olması sonuç olarak
Sadece embrıyonun genetık kalitesiz olması degıl aslında %60 70 öyle diyorlar diğer sebepler kan pıhtılaşması ve kadının bagısıklığıda embrıyoya saldırabılıyomuş

Biri tutunamadı 2 cisi4 haftalik kaybettim 3 kalp atımını tuydum ondan sonra kalbi durdu 6 ocakta kürdan olucam
Bqzı durumlarda biri ölünce diğer keseyıde etkıleyebılıyo diyorlar ama sizin 4. Haftada kaybettığınız bebek cok cok miniktir diğer keseyı etkıleseydı kalp atımından once etkılerdi sanki

X