Baku ye iki kere kendi yumurtamla tup bebek denedikten sonra gittim. Yani donasyon konusunda teknik olarak pek birsey bilmiyorken. Adetle birlikte estrofem kullanarak tedaviye baslandi. Onlarla gorusmem ve tedaviye baslamam ayni hafta icinde oldu. Fotograf falan istiyorlar ya sizin fiziki ozeliklerinize uygun donor bulunmasI adina bir kere bu kulliyen yalan . Bir kere bulunsa bile , donorle sizin adet dongunuzu denk getirebilmek icin 2-3 ay gibi bir zamana ihtiyac var. Bence bu yolla bir evlat sahibi olmak icin cabalayan bir Anne adayi icin size benzer donor sadece bir teferruat. Baku de siz transfere uygun oldugunuzda ellerinde kim varsa donor olarak yumurta toplanacak o kisiden aliyorlar sanirim yoksa da donmus kullaniyorlar. hemen oncesinde Istanbul sisli memorial da tup bebek denemem vardi. Tum testlerim,kan tahlillerim yeniydi hepsini goturdum yanimda hani doktor Bey baksin bilgisi olsun benim ve esimin durumundan diye emme velakin bakmadi bile zamaninda birlikte calistigi doktorlarin dedikodusunu yapmayi tercih etti. 5. Gun transferi diye kendisi ile konustum fakat progesterone ignemi vurdurmaya hastahaneye gittigimde Celal Bey beni koridorda gorup ki 3. Gundu embriyolarin durumu iyi hadi transfer edelim diyerek apar topar transfere alindim . 5. Gun istedigimi yine tekrarladim iyi iyi guven bana diyerek transfere Aldi. Bu arada pandemini basiydi Mart ayiydi kaldigimiz otel bosalmaya , havasahalari kapanmaya baslamisti Geri donemeyecegimiz endisesi ile koyun gibi transferimi oldum. Simdi ki aklim olsaydi asla o transferimi olmas cikar gelirdim. Yaptigi ise saygisi yok o kadar basite aliyor ki sizin caninizi paranizi umudunuzu ortaya koydugunuz bu durumu.Soylemleri cok irrite ediciydi. Dedim ya biraz cahillik biraz ne Oldugunu bilmedigimiz Covid derken basiretim baglandi. Nitekim kimyasal gebelik oldu. Kendisine mesaj attigimda sundan olur bundan olur bazen sebepsiz olur sizi aricam diye bir Geri donus aldim, sonrasinda da sesi solugu cikmadi . Pandemi sonrasi ben Tekrar arastirmalara basladim ispanya ve prag ve kibris ta ki kliniklerle gorustum. Sonrasinda ”zaten istensede gidilemeyecegi icin soylemekte bir sakinca gormuyorum “ Kiev e gittim.Cok sukur simdi 6,5 aylik olan ikizlerime kavustum. Kisiye Ozel tedavi nasil olur orda gordum. Bu islerin hadi hoppa adetle estrofeme basla kalinlasinca yalla transfere olmadigini , oyle yurumedigini ogrendim. Celalettin Ornek kan gruplarimiza bile bakmadi daha ne soyliyim.