- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 43
Hayırlı olsun nerde ne donasyonu olmuştunuz9. Gün değerim 113 çıktı. Ne hissedeceğimi bile bilmiyorum. Yine tutmadığına çok emindim. Çok şaşkınım. İnşallah herşey yolunda gider. İnşallah herkes dileğine kavuşur. 42 yaşında hayatımda ilk defa hamile kalmış gibi duruyorum. Bu son artık dediğim noktada kısmet işte ne diyim.
Aynı merkez mi diye merak ettimBu sorular ne için
Sanırım tüp bebekte pıhtılaşma eğilimi daha yüksekBir de benim merak ettiğim bir konu var
Mesela normal tüp bebek olsun ya da donasyon ile tüp bebek olsun hemen hemen herkese kan sulandırıcı iğne ve hap veriliyor
Ayrıca Progestan iğnede o şekilde
Test yapmadan neden veriliyor
Evet olabilir de neden acabaSanırım tüp bebekte pıhtılaşma eğilimi daha yüksek
Vita altera yumurta donasyonuH
Hayırlı olsun nerde ne donasyonu olmuştunuz
Desteklemek için verılıyormuş tüp bebeği bir sorunu var ki ihtiyaç duyuyo diye her ihtimali değerlendiryorlar, zar zor hamile kalmış kaybetmesin diyorlar. Bazen progesteron normal hamileliktede yetersiz gelip kanama oluyor. Belkide vucut kendi yapmadığı için döllenmeyi falan yetersiz de kalabılıyodurEvet olabilir de neden acaba
sonuçta embriyo Rahime transfer ediliyor tutunuyor ve gebelik gerçekleşiyor
Normal gebelikte de tüp bebekte de bundan sonraki süreç zaten aynı değil mi yani bebeğin tutunduktan sonra gelişip büyümesi
Vita Altera bende düşünüyorum.. Sonuç belli mi?Vita altera yumurta donasyonu
Slm. Benimde 3 çizgi oluştu. 5 ağustos ta Donasyonla 3 embriyo transferi yapıldı. Rahim kalınlığı 7.7 ile.. Maalesef tutmadı.. Burdaki Dr um kalınlık 9-10 olmalıydı dedi.. Zaten kıbrısta kontrol yapıldığında Dr kalınlık 9 olmalı dedi. Ama buna rağmen 7.7 ile transfer gerçekleştirdiler.. Sırf para için transferi yaptılar.. Hakkım haram olsun DOĞUŞ'a...Aslında doktorlar 7 mm üzerine tamam dıyorlar 8 mm üstü istenılen 9 10 mm en iyisi ama bu kalınlıklardan da daha onemli bişey var rahımde 3 cizgi olması cunku 3 çizgi rahimin alıcılığını daha kanıtlayan bi durum. 3 çizgi olunca 6.5 mm 6.8 mm ile tutunan cok kişiyle konuştum burdan
Benim pozitif sonucum. Haftaya doktor kontrolünü bekliyorum. Darısı başınıza. Benim tüm kontrollerim istanbulda oldu öyle gittim Kıbrıs’a. İstanbulda ki doktorum takip ediyor her şeyi. Çok geçmiş olsun. Bi sonrakine güzel sonuç alırsınız inşallah. Bi de niye 3 koydular Siz mi istediniz?Vita Altera bende düşünüyorum.. Sonuç belli mi?
Merhaba evet kalınlık istenen 9-10 mm ama 7 üstü cogu doktor tutar dıyo. Zaten rahim bazı kadınlarda zor kalınlaşıyo ne kdar ilaç verılırse verılsın 7 8 anca oluyo o durum kişiden kişiye değişiyo rahımın yapısıyla alakalı bir durum alttan estrofem bile koyduruyolarmış ama kalınlaşmıyo.. cok zor işler allah yardımcımız olsunSlm. Benimde 3 çizgi oluştu. 5 ağustos ta Donasyonla 3 embriyo transferi yapıldı. Rahim kalınlığı 7.7 ile.. Maalesef tutmadı.. Burdaki Dr um kalınlık 9-10 olmalıydı dedi.. Zaten kıbrısta kontrol yapıldığında Dr kalınlık 9 olmalı dedi. Ama buna rağmen 7.7 ile transfer gerçekleştirdiler.. Sırf para için transferi yaptılar.. Hakkım haram olsun DOĞUŞ'a...
Yani sunu demek istedım adetın 21. Gunune kadar en fazla rahımı kalınlaştırabılıyolar o da verılen ilaçlarla ne kadar kalınlaşırsa 21. Gunden sonra rahım kendıni kapatıyo en guzel emb koysalar bıle tutmaz süreci uzatamazlaranca sunu yaparlardı bu ay transferınız iptal öbur ay tekrar ilaçları kullanırdınız o ay ne kadar kalınlaşır dıye bakarlardı.Slm. Benimde 3 çizgi oluştu. 5 ağustos ta Donasyonla 3 embriyo transferi yapıldı. Rahim kalınlığı 7.7 ile.. Maalesef tutmadı.. Burdaki Dr um kalınlık 9-10 olmalıydı dedi.. Zaten kıbrısta kontrol yapıldığında Dr kalınlık 9 olmalı dedi. Ama buna rağmen 7.7 ile transfer gerçekleştirdiler.. Sırf para için transferi yaptılar.. Hakkım haram olsun DOĞUŞ'a...
Bu arada sizin rahım kalınlığınız kaçtı transferde?Benim pozitif sonucum. Haftaya doktor kontrolünü bekliyorum. Darısı başınıza. Benim tüm kontrollerim istanbulda oldu öyle gittim Kıbrıs’a. İstanbulda ki doktorum takip ediyor her şeyi. Çok geçmiş olsun. Bi sonrakine güzel sonuç alırsınız inşallah. Bi de niye 3 koydular Siz mi istediniz?
Amiin sağolun..Rabbim yavrunuzu kucağınıza da almayı nasip etsin İnşAllah....Benim pozitif sonucum. Haftaya doktor kontrolünü bekliyorum. Darısı başınıza. Benim tüm kontrollerim istanbulda oldu öyle gittim Kıbrıs’a. İstanbulda ki doktorum takip ediyor her şeyi. Çok geçmiş olsun. Bi sonrakine güzel sonuç alırsınız inşallah. Bi de niye 3 koydular Siz mi istediniz?
7.2 ile çağırdılar..gittiğimde 3 gün sonra 7.3 oldu..ağır artıyor dedim havadandır strestendir dediler..stres hiç yapmadım rahattım hep. 1 hafta uzattılar sonra ki kontrolde 7.7 ile tranfer günü belirleyip yaptılar...Bu arada sizin rahım kalınlığınız kaçtı transferde?
5. Gun embrıyosu muydu? 5. Gun ise cok fazla benceAmiin sağolun..Rabbim yavrunuzu kucağınıza da almayı nasip etsin İnşAllah....
Sizinde Yumurta Donasyonu mu?
Bende sizin gibi aynı süreçten geçtim. Tüm ilaçların kullanım dozlarını veriyorlardı İstanbulda dr kontrollerimi tetkiklerimi yapıyordum...Ama rahim duvarı kalınlığı için 7.2 ile çağırdılar..Normalde ileri yaş için düşük dendi burda.. Zaten Kıbrıs Doğuşta 1 hafta uzattılar duvarı kalınlaştırmak için...7.7 ile transfer yapıldı... Önce pozitif sonra negatif sonuç çıktı...
4 kaliteli embriyo var dendi.Rahminiz 3 kabul eder dendi. Bizde kabul ettik.
Adetın kaçıncı gununde transfer oldu? Pozitif cıktıysa tutunmuş bebek. Şöyle bişey de var benım emb donasyonu olmasına ragmen(emb donasyonunda daha da yuksek olasılık) ilk embrıyolar cok kotu olmuştu direk merkezım iptal etti transfer edılmez dedıler donorleri değiştirp tekrardan embrıyo oluşturcaklarını soylediler. Yani donorun yaşı genc dıye o ay cok saglıklı embrıyolar olcak diye bişey yok belki de embrıyolar saglıksızdıAmiin sağolun..Rabbim yavrunuzu kucağınıza da almayı nasip etsin İnşAllah....
Sizinde Yumurta Donasyonu mu?
Bende sizin gibi aynı süreçten geçtim. Tüm ilaçların kullanım dozlarını veriyorlardı İstanbulda dr kontrollerimi tetkiklerimi yapıyordum...Ama rahim duvarı kalınlığı için 7.2 ile çağırdılar..Normalde ileri yaş için düşük dendi burda.. Zaten Kıbrıs Doğuşta 1 hafta uzattılar duvarı kalınlaştırmak için...7.7 ile transfer yapıldı... Önce pozitif sonra negatif sonuç çıktı...
4 kaliteli embriyo var dendi.Rahminiz 3 kabul eder dendi. Bizde kabul ettik.
Evet 5. gün embriyosu.. Neden fazla??5. Gun embrıyosu muydu? 5. Gun ise cok fazla bence
8 Temmuz adet oldum...22 temmuzda çağırdılar...5 Ağustos Tranferi gerçekleştirdilerAdetın kaçıncı gununde transfer oldu? Pozitif cıktıysa tutunmuş bebek. Şöyle bişey de var benım emb donasyonu olmasına ragmen(emb donasyonunda daha da yuksek olasılık) ilk embrıyolar cok kotu olmuştu direk merkezım iptal etti transfer edılmez dedıler donorleri değiştirp tekrardan embrıyo oluşturcaklarını soylediler. Yani donorun yaşı genc dıye o ay cok saglıklı embrıyolar olcak diye bişey yok belki de embrıyolar saglıksızdı
5. Gun embrıyosu tutunması yuksek embrıyo 3 embrıyonun tutunması rahimi vucudu zorlar ondan dedım 3 embrıyo bana fazla geldiEvet 5. gün embriyosu.. Neden fazla??
orda otelde tanıştıklarım herkese 5. gün embriyo transferi yapıldı..