Ayyyy Allah korusun benimde aklımda Deli sorular ama ne yazık ki herşey olabilirArkadaslar benim aklıma suda geldi burda tüp bebek yapınca normalde 3 gün emriyosuda kalitelidir diyip transfer ediyorlar ve bu yasimiza rağmen niye orda 3 gün emriyosunuda dondurmuyorlar onu anlamadim bir genç donurden 20 yumurta çıkıyor ve sadece herkese 3 veya 4 kaldı diyorlar hiç 5 6 7 kaldı diyeni duymadım aça bu yumurtaları başkası içinmi kaldırıyorlar
Slm.. Benim 5 Ağustos ta Donasyon transferi oldu..Maalesef negatifMerhaba bizde ezgi hanımda karar verdik acaba şuanki durumunuz nedir transfer oldunuzmu
ben Vita dışında bi yer bilmiyorum Kıbrıs’ta. Yorum yapamayacağım. Ama geçmişe dönüp burada ki yorumları okursanız tüm kliniklerle ilgili bilgi sahibi olursunuz.Arkadaşlar vita live yoksa sevinç tüp bebek merkezi iyiyimdir burda yapanlar cevap bekliyorum
Genelde hep 5 günlük transfer ediliyor.Acaba bu gençlerin 3 günlük embriyosu hicmi kaliteli değil biz burda boşuna mı o kadar 3 günlük embriyosu transfer ediyorduk
Merhabalar sizin donasionmuydu İnşallah tutmuştur cevaplarsanız sevinirim .Ay hadi inşallah. Dün yapıldı transfer beklemedeyim
Tecrubelerinizi anlatırmısınız lütfen bende iğnelere başlıcam birkaç güne neden doğuşu tavsiye etmiyorsunuz ne gibi şeyler yaşadınızSlm.. Benim 5 Ağustos ta Donasyon transferi oldu..Maalesef negatifİnşAllah sizin pozitif sonuç çıkar..
Ama Doğus berbat bir klinik..Tavsiye etmiyorum çok pişmanım...
Hadi hayirlisi olsun canım vitadami yaptın hangi hemşireyle irtibattaydım embriyo yapıştırma yaptınızmı bende bilgi edinmek istiyorum fiyat ne kadar idi kactane embriyo koydun birde tazemi dondurulmuş emriyomu yaptinAy hadi inşallah. Dün yapıldı transfer beklemedeyim
Bende doğuşu internetten araştırdım pek iyi şeyler söylemiyorlar çok şikayet varTecrubelerinizi anlatırmısınız lütfen bende iğnelere başlıcam birkaç güne neden doğuşu tavsiye etmiyorsunuz ne gibi şeyler yaşadınız
Bende araştırdım ama karşıma çıkmadı hiç 6 ay önce arkadaşımız gitti tuttu hamile suan ikizlere 6 aylıkBende doğuşu internetten araştırdım pek iyi şeyler söylemiyorlar çok şikayet var
Birkaç kere yazdım aslında tuttu benim. Yarın doktor kontrolüm var.Merhabalar sizin donasionmuydu İnşallah tutmuştur cevaplarsanız sevinirim .
Vita evet. Yasemin hanımla görüştük biz. Yok yapıştırma yapılmadı. Yumurta donasyonu idi. 2 konuldu. Kaçı tuttu yrn görücez. Embriyo donduruldu döllendijten sonra. ben gidince çözdürüldü. 2. Donasyon denememdi. İlki tutmamıştı. 2. Denemeden önce rahim çizdirmeHadi hayirlisi olsun canım vitadami yaptın hangi hemşireyle irtibattaydım embriyo yapıştırma yaptınızmı bende bilgi edinmek istiyorum fiyat ne kadar idi kactane embriyo koydun birde tazemi dondurulmuş emriyomu yaptin
Rahîm niçin cizdiriliyorBirkaç kere yazdım aslında tuttu benim. Yarın doktor kontrolüm var.
Vita evet. Yasemin hanımla görüştük biz. Yok yapıştırma yapılmadı. Yumurta donasyonu idi. 2 konuldu. Kaçı tuttu yrn görücez. Embriyo donduruldu döllendijten sonra. ben gidince çözdürüldü. 2. Donasyon denememdi. İlki tutmamıştı. 2. Denemeden önce rahim çizdirme
işlemi yaptım.
Ben tüp bebekte yapmıştım embriyonun örsa tutunması için yapıyorlar bende onun yerine yapıştırma yapinRahîm niçin cizdiriliyor
Tecrubelerinizi anlatırmısınız lütfen bende iğnelere başlıcam birkaç güne neden doğuşu tavsiye etmiyorsunuz ne gibi şeyler yaşadınız
Siz ne için iğneye başlayacaksınız? Benim işlem ile sizinki farklı olabilir..Yanlış bilgi verip kafanızı karıştırmak istemiyorum.Tecrubelerinizi anlatırmısınız lütfen bende iğnelere başlıcam birkaç güne neden doğuşu tavsiye etmiyorsunuz ne gibi şeyler yaşadınız
Vita ile bende görüşmek istiyorum. Memnun musunuz? Ben ağustosta yumurta donasyonu yaptırdım negatif çıktı. İnşallah tutunur bebişleriniz. Sonucunu da verirseniz sevinirim.Birkaç kere yazdım aslında tuttu benim. Yarın doktor kontrolüm var.
Vita evet. Yasemin hanımla görüştük biz. Yok yapıştırma yapılmadı. Yumurta donasyonu idi. 2 konuldu. Kaçı tuttu yrn görücez. Embriyo donduruldu döllendijten sonra. ben gidince çözdürüldü. 2. Donasyon denememdi. İlki tutmamıştı. 2. Denemeden önce rahim çizdirme
işlemi yaptım.
MerhabaHem rahim istenen kalınlığa gelmemiş bi de üstüne 3 transfer. Açıkçası bana da pek akıl karı gelmedi. parayı veren biz, emeği veren biz, üzüntüyü çeken yine biz nasıl olsa. Valla çok üzülüyorum böyle olunca. Ben de senelerdir uğraşıyorum. 4 Tüp bebek ardından 2. Donasyon. Zorluklarını çok iyi biliyorum. Arayın tüm kliniklerle görüşün gitmeden. Tüm sorularınızı sorun. İçinize sinmeyen bişi yaptırmayın.
Siz ne için iğneye başlayacaksınız? Benim işlem ile sizinki farklı olabilir..Yanlış bilgi verip kafanızı karıştırmak istemiyorum.
Ben ilk defa ileri yaştan dolayı Yumurta Donasyonuna karar verdik. .İleri yaş olduğu için Rahim Duvarı kalınlığının da yüksek olması gerekliymiş. Yani 9-10 m olmalı ve öyle çağırmaları gerekliymiş.. Tabii araştırdıkça doktorlarla görüştükçe öğreniyorsunuz..Ben herşeyi Doğuş'a bıraktım ne dediyseler yaptım. Çünkü malum bilmediğim bir tedavi süreci.
Tedavi sürecinde okumuştum buradan HSG yani Rahim filmi çektirin ve çekilmesini istemeyen klinikten tedavi olmayın demişti bir hasta.. Doğuş'tan EZGİ'ye sordum gerek yok dedi..İlk deneyimim ya ben onlardan daha mı iyi bileceğim dedim.. Tüm istenen tetkikleri yaptırdım herşey çok iyi. Rahim duvarı kalınlığı için Estrofem tedavisi uygıulandı...7.2 ile çağırdılar.. (Bilseydim inanın bu değerle gitmezdim) Birkaç gün sonra ilk defa Dr Şevket beyin karşısına çıktım muayene etti. Tabii bu arada kendisi asla konuşmaz yanında embriyolg olan Can konuşur herşeye o karar verir...Duvar kalınlığı 7.3 transfer olmaz 1 hafta kalmanız gerekli Estrofem dozajını arttırmamız gerekli...Zaten Dr Şevket yarım ağız muayenede söyledi 9-9,5 olmalı diye... Dediği tarihi beledik mecburen o kadar ilaç tedavisi gitmişiz Kıbrıs'a hem maddi hem de manevi kolay süreç değil... Birkaç gün sonra Duvar kalınlığı 7.7 olmuş.. (bakın yine düşük) 5 ağustos transfer yapılacak dendi... 7 embriyo oluşmuş (5.gün ) transfer günü 4 tane kaldı dediler..3 tanesini rahim kaldırır dediler bizde kabul ettik.. Transferi yaptık yurda döndük.. 12 gün sonra testim 9.64 pozitif çıktı. 4 gün sonraki testte negatif
İstanbul'da tavsiye ile bir Prof'a göründüm tüm yapılanları anlattım. Dediği gibi seni tam hazırlamadan transferi yapmışlar dedi. Ordayken paranızı almışlar dedi. HSG yapılmalıydı ve Rahim Duvarı kalınlığı 9-10 milim olmalıydı öyle çağrılmalıydın dedi
Sonuç olarak zor şartlardaki paramı sahtekarlıkla aldıkları için bu dünyada ve diğer dünyada hakkımızı helal etmiyoruz. Kendilerine de söyledik... Dr Şevket , Can ve Ezgi Allah sizi bildiği gibi yapsın İnşAllah
Bende internette bu gibi şikayetleri olanları okudum vaz geçtim ben iki merkez arasında kaldım sevinç ve vita merkezlerinde ben üç yıldır uğraşıyorum bir türlü nasip olmuyor birdefasinda ukranyada gitmek istedim para yatırdım tam gidecektimki savaş çıktı param orda kaldı bir türlü paramı alamadım sevinç merkezine gidecektim ilaçlar herşey hazır oldu uçak biletleri aldık gidiyordukki meğerse eşimin yurt dışı yasağı varmış haberimiz yok geri geldik gidemedik hep öyle aksilik çıktı yani nasip olmadi olmayincada olmuyorSiz ne için iğneye başlayacaksınız? Benim işlem ile sizinki farklı olabilir..Yanlış bilgi verip kafanızı karıştırmak istemiyorum.
Ben ilk defa ileri yaştan dolayı Yumurta Donasyonuna karar verdik. .İleri yaş olduğu için Rahim Duvarı kalınlığının da yüksek olması gerekliymiş. Yani 9-10 m olmalı ve öyle çağırmaları gerekliymiş.. Tabii araştırdıkça doktorlarla görüştükçe öğreniyorsunuz..Ben herşeyi Doğuş'a bıraktım ne dediyseler yaptım. Çünkü malum bilmediğim bir tedavi süreci.
Tedavi sürecinde okumuştum buradan HSG yani Rahim filmi çektirin ve çekilmesini istemeyen klinikten tedavi olmayın demişti bir hasta.. Doğuş'tan EZGİ'ye sordum gerek yok dedi..İlk deneyimim ya ben onlardan daha mı iyi bileceğim dedim.. Tüm istenen tetkikleri yaptırdım herşey çok iyi. Rahim duvarı kalınlığı için Estrofem tedavisi uygıulandı...7.2 ile çağırdılar.. (Bilseydim inanın bu değerle gitmezdim) Birkaç gün sonra ilk defa Dr Şevket beyin karşısına çıktım muayene etti. Tabii bu arada kendisi asla konuşmaz yanında embriyolg olan Can konuşur herşeye o karar verir...Duvar kalınlığı 7.3 transfer olmaz 1 hafta kalmanız gerekli Estrofem dozajını arttırmamız gerekli...Zaten Dr Şevket yarım ağız muayenede söyledi 9-9,5 olmalı diye... Dediği tarihi beledik mecburen o kadar ilaç tedavisi gitmişiz Kıbrıs'a hem maddi hem de manevi kolay süreç değil... Birkaç gün sonra Duvar kalınlığı 7.7 olmuş.. (bakın yine düşük) 5 ağustos transfer yapılacak dendi... 7 embriyo oluşmuş (5.gün ) transfer günü 4 tane kaldı dediler..3 tanesini rahim kaldırır dediler bizde kabul ettik.. Transferi yaptık yurda döndük.. 12 gün sonra testim 9.64 pozitif çıktı. 4 gün sonraki testte negatif
İstanbul'da tavsiye ile bir Prof'a göründüm tüm yapılanları anlattım. Dediği gibi seni tam hazırlamadan transferi yapmışlar dedi. Ordayken paranızı almışlar dedi. HSG yapılmalıydı ve Rahim Duvarı kalınlığı 9-10 milim olmalıydı öyle çağrılmalıydın dedi
Sonuç olarak zor şartlardaki paramı sahtekarlıkla aldıkları için bu dünyada ve diğer dünyada hakkımızı helal etmiyoruz. Kendilerine de söyledik... Dr Şevket , Can ve Ezgi Allah sizi bildiği gibi yapsın İnşAllah
Siz ne için iğneye başlayacaksınız? Benim işlem ile sizinki farklı olabilir..Yanlış bilgi verip kafanızı karıştırmak istemiyorum.
Sonuç olarak zor şartlardaki paramı sahtekarlıkla aldıkları için bu dünyada ve diğer dünyada hakkımızı helal etmiyoruz. Kendilerine de söyledik... Dr Şevket , Can ve Ezgi Allah sizi bildiği gibi yapsın İnşAlla
Her hayırda bir şer vardır. Gitseydiniz belki olmayacaktı Rabbim engel koydu.Bende internette bu gibi şikayetleri olanları okudum vaz geçtim ben iki merkez arasında kaldım sevinç ve vita merkezlerinde ben üç yıldır uğraşıyorum bir türlü nasip olmuyor birdefasinda ukranyada gitmek istedim para yatırdım tam gidecektimki savaş çıktı param orda kaldı bir türlü paramı alamadım sevinç merkezine gidecektim ilaçlar herşey hazır oldu uçak biletleri aldık gidiyordukki meğerse eşimin yurt dışı yasağı varmış haberimiz yok geri geldik gidemedik hep öyle aksilik çıktı yani nasip olmadi olmayincada olmuyor