Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde aklıma hep geliyo hazırlık sürecinde alkol uyuşturucu kullanıyo mu acaba donorler diye genetiği inceleniyo 46 kromozomuna bakılıyo donorlerin ama ailede varsa gecme ihtimali var mı yıne bilmiyorum..Cevap için teşekkürler.acikcasi bildiğim kadarı ile herşeyi doğru yaptım ama düşünüyorum şimdi donör doğru yapmismiydi mesela alkol almismiydi o dönemde mesela uyuşturucu kafamde deli sorular yada genetiğinde varmiydi
İnsan öyle çaresiz kalıyor ki ne benim ailemde ne de eşimin ailesinde yok böyle durum bizim aldığımız donör hukuk okuyor dendi. Evlat başka birşeymiş yanıyorsun İçten kor gibi ama bide belli edemiyorsun sürekli onlara gülümsüyor oynuyorsun etrafındaki insanların ailelerin yorumlarında cabasıBenim de o konularda kafam karışık. Bir arkadaşımla paylaştım. Genetiğinde, aile geçmişinde ne var bilemezsin hatta şizofren bile olabilr dedi. Çok üzüldüm, stres yaptım ama başka çarem yok. Kalitesiz yumurta, ileri yaş, başarısız birçok tedavi beni bu noktaya taşıdı. Kader, kısmet deyip ya yola devam edeceğim ya da çocuk özlemimle yaşayacağım.
Malesef donorler ise maddiyat olarak bakıyorlar duygusal olarak bakan ve değer veren biziz hiç başıma gelmez sanirdimBen birisinden daha duymuştum ikiz bebeklerinin birinde epilepsi nöbeti gibi bişey olmuş doktor ailede varmıydı diye sordugunda donakalmış cunku bılmıyo cok şükür bi kaç kereden sonra bi daha nöbet gecirmemiş. Ama bunları göze alarak başlamamız gerekiyor başka caremiz yok söyle bi durum da korkutuyo beni gencler arasında uyuşturucu cok yaygın inşallah tedavi esnasında bişey kullanmıyorlardır yumurta kalitesini kromozomal anlamda cok bozuyor
Ben birkaç kere rahim filmi çektirdim ama regli mi hiç etkilemedi bu konuda bi yorum yapamayacağım. Doktorunuza sordunuz mu. Donasyon menapoza girilse de oluyor bildiğim kadarıyla. Canınızı sıkmayın. Ne zaman düşünüyorsunuz?Ayrıca bir şey soracağım arkadaşlar. Ben Rahim filmi çektirdim. Ondan sonra 2 ay oldu regl olamadım. Tarlusal da kullandım. Erken menopoz denilmişti ama pat diye olmam herhalde. Buna benzer bir şey yaşayan oldu mu?
Ay çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemedim ama hepimizin aklına sizin sorduğunuz sorular geliyor. Lakin cevabı yok. Allah sağlık versin her ikisine de. Sizde çok üzmeyin kendinizi.Cevap için teşekkürler.acikcasi bildiğim kadarı ile herşeyi doğru yaptım ama düşünüyorum şimdi donör doğru yapmismiydi mesela alkol almismiydi o dönemde mesela uyuşturucu kafamde deli sorular yada genetiğinde varmiydi
Dünya tatlısı birine gittim şans eseri sosyal medyada gördüm. İstanbuldaysanız bu tip şeylere de inanıyorsanız tavsiye ederim. Tıbbi bir dayanağı yok sonuçta. Ben 2 kere gittim tavsiye edilen 3 ama kendinizde yapabiliyorsunuz.Rahim masajı hakkında bilgi verebılır mısınız? Haftada kaç kere gittiniz ne kadar sürdü?
Amin canım hepimizin olur inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğiÇok üzücü bu sefer tutar inşallah. Çok sağlıklı bir bebeğiniz olur. tüp bebek denemelerim öncesi vitamin takviyeleri kullanıyordum belki buna da vücudu hazırlamak lazım aynı şekilde. Birilerine danışmakta fayda var. Benim de daha 4. Günüm büyük bekleyiş hiçbir belirti yok.
Merhaba çok üzücü ama belki büyüdükçe değişir durum inşallahokadar üzgünümki tarifi mümkün değil sevgili anneler ve anne adayları..... Herkese merhaba ben yumurta donasyunu ile şükürler olsun ki iki erkek evlat sahibi olabilmiş bir anneyim tarifsiz bir mutluluk Allahım bu yolda uğraşan emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın
2020 Ocak ayında doğum yaptım harika bir hamilelik geçirdim bebeklerim 36+4 te suyum gelerek dünyaya geldi biri 3.15 diğeri 3.05 kilo 50 cm doğdular küveze filan girmedik çok sağlıklı doğdular boylar kilolar hep sağlıklı ilerledik tek sorunumuz pandemi olmasıydı çok cuklarim bir buçuk yaşına kadar insan yüzü görmedi nedir şeyde 11.5 aylıkken yürüdüler konuşma yok babildama oyun aksiyon çoktu 1.5 yaşına geldiler konuşma hala yoktu sonra içimize bir şüphe düştü bir araştırdık konuşma haricide eksik kalan şeyler var 22 aylık doktora gittik otizim olabilirler dendi ne yıkıldık anlatamam ... 28 aylık gelişim gerilikleri olduğunu öğrendik şimdi 32 aylıklar elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Merak ettiğim şey bu yöntemle evlat sahibi olup evladi gelişim geriliği yada otizm olan varmı ?
Hangi merkezde donasyon olmuştu yaşınız kaç ilk deneme miydiMalesef donorler ise maddiyat olarak bakıyorlar duygusal olarak bakan ve değer veren biziz hiç başıma gelmez sanirdim
Bu sorular ne içinHangi merkezde donasyon olmuştu yaşınız kaç ilk deneme miydi
Bende merkezi merak ettım acıkcası merkezi cok onemsiyorum tam guvenmek gerekıyor..Bu sorular ne için
Hit ti ama orayı karalayamam harikaydilar çok memnun kaldım. 3 çü denemede tuttu denemenin birinde tutmadı bizim hatamizdan olabilir tekrar ücretsiz deneyeceğiz dediler yeni bir donör secildi 15 yumurta dollendi 11 5 güne gitti nerdeyse hepsi kaliteliydi.adamlar donorlere gizli kamera takamazlarki alkolmu aldı vs diye bu bir gercek.en büyük gercekte hiçbir donör bunlara dikkat etmez dikkat edecek bilinçte olan bir bebeği düşünecek hassasiyette olan donör olup yumurtasını vermez kimseye zaten arkadaslar... Evladın için cagresiz kalıp endişe edip acı çekmek anne olamadım açısından kat kat kat daha büyük bir acıBende merkezi merak ettım acıkcası merkezi cok onemsiyorum tam guvenmek gerekıyor..
48 yaşımda doğal yolla hamile kalıp düşük yaptım bu bir işaret deyip tekrar donasyonla denemeye karar verdik.harika bir hamilelik geçirdim bebeklerim çok sağlıklı dogmuslardi 3.150 kilo biri 3050 biri boyları 50 cm 36+4 de suyum geldi sezeryanla doğurdum merak edenler için 50 yaşıma 1 ay kala...Bende merkezi merak ettım acıkcası merkezi cok onemsiyorum tam guvenmek gerekıyor..
Oyle demeyın benım bi tanıdıgım bizim yaşadıklarımızı gorunce dedi ki bende sperm donoru olucam insanlar neler cekıyomuş yardımım olur en azından hiç bilmiyodum dedi adamın 6 adet cocugu var ve sırf yardım etmem için insanlara istedi. Tabi yumurta donorleri cok genc oldukları için bu düşüncedeler mi bilemem ama bir gazeteye roportaj vermiş donor ve onun içinde ayrı bi hüzün… bi de durumu kotu ınsanlar donor oluyo uyuşturucu cok pahalı nasıl alıcak ki bunu merkezımlede paylaştım soruyoruz dediler tabi hiç bir donor dogrusunu soylemez kullanıyorum demez.Hit ti ama orayı karalayamam harikaydilar çok memnun kaldım. 3 çü denemede tuttu denemenin birinde tutmadı bizim hatamizdan olabilir tekrar ücretsiz deneyeceğiz dediler yeni bir donör secildi 15 yumurta dollendi 11 5 güne gitti nerdeyse hepsi kaliteliydi.adamlar donorlere gizli kamera takamazlarki alkolmu aldı vs diye bu bir gercek.en büyük gercekte hiçbir donör bunlara dikkat etmez dikkat edecek bilinçte olan bir bebeği düşünecek hassasiyette olan donör olup yumurtasını vermez kimseye zaten arkadaslar... Evladın için cagresiz kalıp endişe edip acı çekmek anne olamadım açısından kat kat kat daha büyük bir acı
Bende düşük yaptıgımda doktor hiç üzülme saglıklı olsaydı zaten hayata tutunurdu demekki organlarda bi sorun oluştu ki düşük yaptın dedi bazende anlayamıyo rahım ve beslıyo boyle melek bebekler dunyaya gelıyo galiba ikiz olunca testlerdede anlaşılamıyo…48 yaşımda doğal yolla hamile kalıp düşük yaptım bu bir işaret deyip tekrar donasyonla denemeye karar verdik.harika bir hamilelik geçirdim bebeklerim çok sağlıklı dogmuslardi 3.150 kilo biri 3050 biri boyları 50 cm 36+4 de suyum geldi sezeryanla doğurdum merak edenler için 50 yaşıma 1 ay kala...
Yaptığım düşük doğal yolla ikizlerim yumurta donasyonuyla ? Bilişsel gelişim geriliği anne karnında hiçbir testle anlaşılmaz ikizlerede detaylı ultrason dan başka test yapılamaz zaten jaldiki 1.5 yaşlarından sonra çıktı ortaya organları yani fiziksel problemleri yok çok şükürBende düşük yaptıgımda doktor hiç üzülme saglıklı olsaydı zaten hayata tutunurdu demekki organlarda bi sorun oluştu ki düşük yaptın dedi bazende anlayamıyo rahım ve beslıyo boyle melek bebekler dunyaya gelıyo galiba ikiz olunca testlerdede anlaşılamıyo…