- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Aslında doktorlar 7 mm üzerine tamam dıyorlar 8 mm üstü istenılen 9 10 mm en iyisi ama bu kalınlıklardan da daha onemli bişey var rahımde 3 cizgi olması cunku 3 çizgi rahimin alıcılığını daha kanıtlayan bi durum. 3 çizgi olunca 6.5 mm 6.8 mm ile tutunan cok kişiyle konuştum burdan7.7 kalınlık az diye düşünüyorum en az 9-10 olmalı
Güzel haberler bekliyoruz.Bebişler2 koydurduk yine doktorumun önerisiyle. Sizin ne zaman olacak yeni transfer? Bir kere mi yaptırdınız daha önce?
Gebelik aşısını arkadasım yaptırmıştı ama emb yapıstırma hakkında bilgim yok malesefArkadaşlar embriyo yapıştırma hakkında bilgisi olan varmi birde yapan varmı embriyo tutunmasını artırıyor diye biliyorum
Evet tüp bebek konusunda iyiyiz çünkü büyük paralar ve büyük ticaret. kıbrısın kendini hasta ilişkileri konusunda baya geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Olaya tamamen ticari olarak bakıyorlar. Teknolojik olarak belki gelişiyolar anca insani yönleri zayıf. İletişim kurmak oldukça zor.Zaten ülke olarakta cok gelişmemiş bir ülke en iyi hekimler yine bizde ve tüp bebekte iyiyiz diye düşünüyorum. Evet kayıp malesef cok acı bi durum Allah kimseye vermesincok ugraslarla elde edip boyle bişey olması… doktorumda oyle dedi tutuculuk var bunu gosterıyo dedi bakalım gorcez inşallahhhh hepımız bu yolda iyi sonuclara varalım saglıcakla kucaklarımıza alalımm
Sizin deneyiminiz çok farklı tabi. Ben daha önce hiç hamile kalmadım bu sebeple bende ihtimali arttırmak için 2 konuyor.Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama ben yaşadığım kötü tecrübe sonrasında bir daha asla 2-3 embriyo koydurmayı düşünmüyorum
Hele ki kaliteleri 5 aa ise
En güzeli tek
Sizin yaşınız kaç ve ne donasyonu idiSizin deneyiminiz çok farklı tabi. Ben daha önce hiç hamile kalmadım bu sebeple bende ihtimali arttırmak için 2 konuyor.
42 yaşındayım yumurta donasyonuSizin yaşınız kaç ve ne donasyonu idi
Çok üzücü bu sefer tutar inşallah. Çok sağlıklı bir bebeğiniz olur. tüp bebek denemelerim öncesi vitamin takviyeleri kullanıyordum belki buna da vücudu hazırlamak lazım aynı şekilde. Birilerine danışmakta fayda var. Benim de daha 4. Günüm büyük bekleyişÜçüz tutma ihtimali yüzde 3 müş o da beni buldu maalesef çünkü sonuca ulaşamadım hepsinin kalbi attı sonra durdu
Hazırlık yapan var mı rahim hazırlığı? Hiç duymadım rahım hazırlığını nasıl yapabılır ki acaba… ilk 3 gun içinde tutunuyo bebiş, zaten belirtiler kullanılan ilaçlardan oluyo normal yolla hamilr kalanlar hiç bişey anlamıyo bileÇok üzücü bu sefer tutar inşallah. Çok sağlıklı bir bebeğiniz olur. tüp bebek denemelerim öncesi vitamin takviyeleri kullanıyordum belki buna da vücudu hazırlamak lazım aynı şekilde. Birilerine danışmakta fayda var. Benim de daha 4. Günüm büyük bekleyişhiçbir belirti yok.
Ben bi rahim masajı diye biri yaptırdım orada ki kan dolaşımını arttırmak için ama o da bi işe yaradı Mı görücezHazırlık yapan var mı rahim hazırlığı? Hiç duymadım rahım hazırlığını nasıl yapabılır ki acaba… ilk 3 gun içinde tutunuyo bebiş, zaten belirtiler kullanılan ilaçlardan oluyo normal yolla hamilr kalanlar hiç bişey anlamıyo bile
Merhabalar, hayırlı uğurlu olsun. Gönlünüzce olsun inşallah.Çok üzücü bu sefer tutar inşallah. Çok sağlıklı bir bebeğiniz olur. tüp bebek denemelerim öncesi vitamin takviyeleri kullanıyordum belki buna da vücudu hazırlamak lazım aynı şekilde. Birilerine danışmakta fayda var. Benim de daha 4. Günüm büyük bekleyişhiçbir belirti yok.
Rahim masajı hakkında bilgi verebılır mısınız? Haftada kaç kere gittiniz ne kadar sürdü?Ben bi rahim masajı diye biri yaptırdım orada ki kan dolaşımını arttırmak için ama o da bi işe yaradı Mı görücezAllah herkese hayırlısını nasip etsin güzel haberler alalım inşallah
Rahım filminden etkilenip regl olmadıgınızı sanmam bi doktora gidin muayene olun isterseniz cunku rahım filminden sonra enfeksiyon olanları duymuştum hatta fulya acık emar da antibiyotik verıyolardı enfeksiyona karşı belki olur diye belki oyle bişey olup regl olmanızı engellemiştirAyrıca bir şey soracağım arkadaşlar. Ben Rahim filmi çektirdim. Ondan sonra 2 ay oldu regl olamadım. Tarlusal da kullandım. Erken menopoz denilmişti ama pat diye olmam herhalde. Buna benzer bir şey yaşayan oldu mu?
Regl olmasanız bıle ilaçı var onun 28 gun kullanıyosunuz regl oluyosunuzBiz de donasyon düşünüyoruz ama şimdi regl de gitti. Valla insan üzülüyor haliyle
Öncelikle üzüntünüxü paylaşıyorum. Kolay bir süreç değil ancak dediğiniz gibi çabayla ve destekle birçok kişi var ilerleme kaydeden. Artık otizm ne yazık ki çok rastlanan bir boyutta. Durumun donasyonla ilgisini bilmiyorum. Bir şey duyarsam, okursam paylaşırım.okadar üzgünümki tarifi mümkün değil sevgili anneler ve anne adayları..... Herkese merhaba ben yumurta donasyunu ile şükürler olsun ki iki erkek evlat sahibi olabilmiş bir anneyim tarifsiz bir mutluluk Allahım bu yolda uğraşan emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın
2020 Ocak ayında doğum yaptım harika bir hamilelik geçirdim bebeklerim 36+4 te suyum gelerek dünyaya geldi biri 3.15 diğeri 3.05 kilo 50 cm doğdular küveze filan girmedik çok sağlıklı doğdular boylar kilolar hep sağlıklı ilerledik tek sorunumuz pandemi olmasıydı çok cuklarim bir buçuk yaşına kadar insan yüzü görmedi nedir şeyde 11.5 aylıkken yürüdüler konuşma yok babildama oyun aksiyon çoktu 1.5 yaşına geldiler konuşma hala yoktu sonra içimize bir şüphe düştü bir araştırdık konuşma haricide eksik kalan şeyler var 22 aylık doktora gittik otizim olabilirler dendi ne yıkıldık anlatamam ... 28 aylık gelişim gerilikleri olduğunu öğrendik şimdi 32 aylıklar elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Merak ettiğim şey bu yöntemle evlat sahibi olup evladi gelişim geriliği yada otizm olan varmı ?