Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

5. Gun embrıyosu tutunması yuksek embrıyo 3 embrıyonun tutunması rahimi vucudu zorlar ondan dedım 3 embrıyo bana fazla geldi
Onlar rahim temiz kaldırır dediler bizde tamm dedik.. Birde hayatımızda ilk defa Yumurta donasyonu ile çocuk mücadelesine girdik.Çok deneyimimiz yok.Dr ne derse tmm dedik...
Siz hangi klinikte donasyon yaptırdınız?

Onlar rahim temiz kaldırır dediler bizde tamm dedik.. Birde hayatımızda ilk defa Yumurta donasyonu ile çocuk mücadelesine girdik.Çok deneyimimiz yok.Dr ne derse tmm dedik...
Rahımın temizliği önemli ama 3 bebek ilerleyen haftalarda sorun olabılır genelde doktorlar 3 koymaz. Benım sperm donasyonundan dusugum var 7 haftalıktı şimdi embrıyo donasyonu yaptrcam. Gynolife benım merkezım

Amiin sağolun..Rabbim yavrunuzu kucağınıza da almayı nasip etsin İnşAllah....
Sizinde Yumurta Donasyonu mu?
Bende sizin gibi aynı süreçten geçtim. Tüm ilaçların kullanım dozlarını veriyorlardı İstanbulda dr kontrollerimi tetkiklerimi yapıyordum...Ama rahim duvarı kalınlığı için 7.2 ile çağırdılar..Normalde ileri yaş için düşük dendi burda.. Zaten Kıbrıs Doğuşta 1 hafta uzattılar duvarı kalınlaştırmak için...7.7 ile transfer yapıldı... Önce pozitif sonra negatif sonuç çıktı...
4 kaliteli embriyo var dendi.Rahminiz 3 kabul eder dendi. Bizde kabul ettik.
Evet yumurta. Valla bu Kıbrıs işi biraz karışık ben de pek anlamıyorum. tanıdık birilerini buküp güvenmek lazım herhalde.

Hem rahim istenen kalınlığa gelmemiş bi de üstüne 3 transfer. Açıkçası bana da pek akıl karı gelmedi. parayı veren biz, emeği veren biz, üzüntüyü çeken yine biz nasıl olsa. Valla çok üzülüyorum böyle olunca. Ben de senelerdir uğraşıyorum. 4 Tüp bebek ardından 2. Donasyon. Zorluklarını çok iyi biliyorum. Arayın tüm kliniklerle görüşün gitmeden. Tüm sorularınızı sorun. İçinize sinmeyen bişi yaptırmayın.

Arkadaşlar vita live yoksa sevinç tüp bebek merkezi iyiyimdir burda yapanlar cevap bekliyorum

Embriyo yapıştırma hakkında bilgi vermediler bile Dr muhatap olmadı transfer olurken bile görmedim hepsi para peşinde sadece bunu anladım
Merkez hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum dilerseniz arayıp Bilgi edinebilirsiniz başta çok güzel ilgileniyorlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Haklisiniz tutunca başarıları olmayınca bir çok bahane arıtıp işin içinde uzaklaştırılırlar aslında ikinciye para almamaları lazim

Merkez hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum dilerseniz arayıp Bilgi edinebilirsiniz başta çok güzel ilgileniyorlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bütün merkezler öyle başta çok iyiler işleri bittikten sonra hiç semi sormazlar biliyorum tüp bebek yapıncada öyle artık bende pek önemsemiyorum rabbim nasip ederse hersekilde tutar nasip olmayınca ne yaparsan yap tutmaz rabbim hepimizin kucağına nasip etsin

Eylül de %80 başarı oranı dedikleri tutmadı Vita altera eşimden bazı testler istediler bakalım sonuç iyi çıkarsa sadece transfer ücreti alacaklarmis
Eşinizin sonucları cıkmadı mı? Rahimde 3 çizgi var mı ona da bakın cok onemliymiş bu durum. Bazen donorlerden de guzel yumurta cıkmıyo bu bizzat benım başıma geldi embrıyoları begenmediler yenıden toplayacaklar

Eşinizin sonucları cıkmadı mı? Rahimde 3 çizgi var mı ona da bakın cok onemliymiş bu durum. Bazen donorlerden de guzel yumurta cıkmıyo bu bizzat benım başıma geldi embrıyoları begenmediler yenıden toplayacaklar
2 ay sonra çıkacak onu bekliyoruz.3cizikten bahsetmediler bizde bilmediğimiz için sormadik onuda soracaz.donorden 20 yumurta çıktığını fakat 5.gune3 embriyo kaldı onları transfer Edip %80basari dendi 10.gunkan testinde 0.1 çıktı yani hiç tutmamış şok olduk çünkü normal de bile HCG 0.3 falan çıkıyor

2 ay sonra çıkacak onu bekliyoruz.3cizikten bahsetmediler bizde bilmediğimiz için sormadik onuda soracaz.donorden 20 yumurta çıktığını fakat 5.gune3 embriyo kaldı onları transfer Edip %80basari dendi 10.gunkan testinde 0.1 çıktı yani hiç tutmamış şok olduk çünkü normal de bile HCG 0.3 falan çıkıyor
Zaten anca 3 4 tane embrıyo kalıyo 5. Gune onlardanda 2 3 tanesi saglıklı bebek olabılecek genetiği düzgün embrıyolar oluyor. Kaliteleri nasıldı acaba? 3 tane transfer niye edıyo ki doktor coğul gebelik istemezler enfazla 2 isterler demekki embrıyoları mı begenmedi acaba fazla transfer ettı cunku tutcagından emın olsa 3 etmez bence 2 eder en fazla. Ama siz dondurmak istemıyoruz dediysenız 3ünüde transfer etmiştir o ayrı..

Zaten anca 3 4 tane embrıyo kalıyo 5. Gune onlardanda 2 3 tanesi saglıklı bebek olabılecek genetiği düzgün embrıyolar oluyor. Kaliteleri nasıldı acaba? 3 tane transfer niye edıyo ki doktor coğul gebelik istemezler enfazla 2 isterler demekki embrıyoları mı begenmedi acaba fazla transfer ettı cunku tutcagından emın olsa 3 etmez bence 2 eder en fazla. Ama siz dondurmak istemıyoruz dediysenız 3ünüde transfer etmiştir o ayrı..
2embriyo iyi kalitede biri biraz düşük dedi embriyolog 3unu de transfer edelim dediler yani merkez ne dediyse tamam dedik

X