Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

İnşallah olumlu düşünmeye çalışıyorum maddi manevi bittik bu son şansım lütfen benim için de dua edermisiniz

Evet 3 ünün de kalp atışını duymuştum maalesef ikisinin 7. Hafta diğerinin 10. Haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum
Aslında kalp atışından sonra azalıyo düşük olması 3 tane koyuldu diye vucut besleyemedi mi acaba ama 10. Haftada tek kalmış onu beslerdi.. bebeklerde saglıksız olabılıyor ilk 3 aylık düşüklerde.. konuştunuz mu kıbrıstaki merkezınızle?

Merhabalar benim de yrn vita da transferim olacak. Bu ara cok negatif sonuc alindigini yazmis bir kisi de bunun bilgisini nasil aldiniz acaba? Benim ilk transferim negatifle sonuclandiginda sanki tek benmisim gibi konustular.

Merhabalar benim de yrn vita da transferim olacak. Bu ara cok negatif sonuc alindigini yazmis bir kisi de bunun bilgisini nasil aldiniz acaba? Benim ilk transferim negatifle sonuclandiginda sanki tek benmisim gibi konustular.
2 aydır takip edıyorum bu sayfayı negatif alan kişiler yazıyo bi 10 sayfa geriye gidin sizde okuyun pozitif alanlarda bu sayfaya pek uğramayıp sadece negatif alanlarda yazıyo olabılır cunku donasyon cok yuksek başarı fakat herkes negatif yazıyo benımde aklım karıstı

%90 ihtimalle tutacagi soylenen bir uygulamada sizin de soylediginiz gibi ben cok az pozitif sonuc alan goruyorum bu sayfalarda. Cok enteresan

%90 ihtimalle tutacagi soylenen bir uygulamada sizin de soylediginiz gibi ben cok az pozitif sonuc alan goruyorum bu sayfalarda. Cok enteresan
Donmuş yumurta mı kullanıyorlar acaba dıyorum. Eskiden bu site cok aktifti zaza diye bir arkadas vardı o zamanlar donmuş yumurta olmasın dikkat edın yazıyordu ama nasıl bilicez ve engel olabılıcez ki bu duruma sonuc olarak guvenmek zorundayız. İnşallah sizin guzel haberinizi beklıyoruz ne dediler tutmayınca nasıl bi açıklama yaptılar?

Bi aciklama olmadi neden tutmadigini bilemiyorlar ama basari orani icin %90 demislerdi. Tutmayinca dedim herhalde sorun bende ama bi suru insanda da tutmuyor gordugum kadariyla. Donmus oldugunu sanmiyorum istanbulda ki doktorum da takipte cunku. Hayirlisi ne diyim. Guzel haber alirsam yazicam. Sevgiler

Birde diyorlarki sitres yapmayın hem maddi hem manevî çöküntü içindesin yaş gidiyor birde tutmuyor gelde sitres yapma onlara hava hoş nasıl olsa parayı cebe atıyorlar olan bize oluyor

Besleyememiş olabilir dediler çok net konuşmadılar açıkçası bebeğin birinin ölümü de diğerlerini de etkileyebilirmiş ayrıca
Kan sulandırıcı da kullanıyordum ayrıca

Benim pozitif oldu da ne oldu sanki sonuca ulaşamadıktan sonra boş
Keşke tek embriyo koydursaydım diyorum aç gözlülük edip 3 istedim sonuç hüsran
Popoma progestan ve göbeğime de kan sulandırıcı iğne yedim üstelik popom beze beze göbeğimde mosmor oldu daha yeni yeni iyileşiyorum

Besleyememiş olabilir dediler çok net konuşmadılar açıkçası bebeğin birinin ölümü de diğerlerini de etkileyebilirmiş ayrıca
Kan sulandırıcı da kullanıyordum ayrıca
Evet bebeğin ölümü diğerini etkilemesi daha mantıklı bi de 2 tane ölünce 10. Haftadakini daha cok etkilemiştir

Benımde sperm donasyonundan düşüğüm oldu 6. Haftada sonuc olarak elimde hiç bişey yok su an doktor sadece hamile kalabılıyosun bunu gormuş olduk dedi ama sonuca ulaşamadıktan sonra dediğin gibi düşük daha büyük hüsran.. bende 2 embrıyo koydurmak istiyorum ama bi yandanda korkuyorum 2 embrıyo olunca tutunma riski daha yüksek dıyorlar..

Vita alterada cok negatif oldu bu ara anlamadım donmuş yumurta kullanılmasında güzel haberler alalım
Maalesef 10.gunde kan testnde sonuç negatif %80 başarı oranı denmişti sonuç 0.1 nasıl çıkar ya aklım almıyor hormon ilaçlarına kalsa yine biraz yüksek çıkması gerekmiyor muydu

Maalesef 10.gunde kan testnde sonuç negatif %80 başarı oranı denmişti sonuç 0.1 nasıl çıkar ya aklım almıyor hormon ilaçlarına kalsa yine biraz yüksek çıkması gerekmiyor muydu
Rahim filmi cekildi mi? Bi de rahım kalınlığıda onemli transfer olurken kaç mm oldugunu sorsaydınız..Bende polip cıktı tutunmaya engel olabılır denildi histeroskopi olucam..

Hormon ilaçlarında gebelik hormonu yok o yuzden yuksek cıkmaz, rahımı kalınlaştırıyorlar o ilaçlarla. Hiç tutunma olmamış biraz yukselip düşüyo bazen o zaman tam tutunamıyo artışında 2 gunde 1 %50 artmış olması gerekıyor bi merkezi arayıp soyleyın bakalım ne yorum yapcaklar

Rahîm filmi çekildi sorun yok rahîm kalınlığı 7.7 sorun yok 3 embriyo yerleştirildi
3 çizginiz var mıydı? Bu arada benım embrıyo donasyonu olacak 5. Gunde kalitesiz embrıyolarım oldu gebelik getırmez dedıler yenıden başlıcak tedavı o yuzden donorlerden bıle bazen kalitelı embrıyo olmuyo mu acaba dedım

Güzel habere ihttiyacımız var guzel haberınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…