- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Stres yapıp tutanda cok var o neden tutmadıgını bilmedikleri için diyolar. Sigara içmeyın düşük olur dıyolar etrafımda herkes sigara içti tüm hamileliği boyunca hiç düşük olmadı cokta guzel evlatları var cunku neden düştüğünüde bilmiyolar sigaradan dıyorlar. Sonuc olarak stres yapınca kalbımız calışıyo bobreklerımız calışıyo rahim mi calışmıyo sacmalık.. ben hiç stresli değildim ama düşük yaptım bi arkadasım 3 gun hastanede yattı düşük tehlıkesi vardı nasıl stres oldu bebeğini doğurdu.. stres tabiki olur ama yınede kontrollu olmakta fayda varBirde diyorlarki sitres yapmayın hem maddi hem manevî çöküntü içindesin yaş gidiyor birde tutmuyor gelde sitres yapma onlara hava hoş nasıl olsa parayı cebe atıyorlar olan bize oluyor
Merhaba benim dr hitte transferim gerçekleşti 16 temmuzda . Ve allah nazardan sakınsın ikizlerim olacak evlat sahibi olmak isteyen herkese dr hiti göZüm kapalı öneririm . Görünüşte soğuk biri ama işinin ehli allah isteyen herkese nasip etsn . Ben aylarca araştordım ama içimden dr hit geçti ve çok şükür ki olduMerhabalar donasyon için dr hiti düşünüyorum gebelik oranları cok yuksek geldi hep ikiz tutmuş ama kafam cok karısık. Bilgisi olan var mı?
Allah bagıslasın bebişlerinizi cok sevındım coğu kişi olumsuz olunca bizi mi kandırıyorlar dıyor insan.. ben su an gynolife ile anlaştım evet hittende cok memnun olanlar var ve ikiz cok varMerhaba benim dr hitte transferim gerçekleşti 16 temmuzda . Ve allah nazardan sakınsın ikizlerim olacak evlat sahibi olmak isteyen herkese dr hiti göZüm kapalı öneririm . Görünüşte soğuk biri ama işinin ehli allah isteyen herkese nasip etsn . Ben aylarca araştordım ama içimden dr hit geçti ve çok şükür ki oldu
Stressiz insan varmiStres yapıp tutanda cok var o neden tutmadıgını bilmedikleri için diyolar. Sigara içmeyın düşük olur dıyolar etrafımda herkes sigara içti tüm hamileliği boyunca hiç düşük olmadı cokta guzel evlatları var cunku neden düştüğünüde bilmiyolar sigaradan dıyorlar. Sonuc olarak stres yapınca kalbımız calışıyo bobreklerımız calışıyo rahim mi calışmıyo sacmalık.. ben hiç stresli değildim ama düşük yaptım bi arkadasım 3 gun hastanede yattı düşük tehlıkesi vardı nasıl stres oldu bebeğini doğurdu.. stres tabiki olur ama yınede kontrollu olmakta fayda var
Bizde Dr Vedat ugurel e yumurta nakline gittik. Hiç memnun kalmadık. Parayı verenr kadar Vedat bey hemen cevap verirken ödeme yapıldıktan sonra cevap almak saatleri buldu. Bizi ilk denemede olacağına o kadar inandırdı ki yumurta dondurma geregide duymadık. Negatif sonuçtan sonra bize bir açıklama bile yapmadı. Hastanenin embriyologunu hiç görmedik. Hastanede bir muhasebe sistemi yok direk parayı Vedat ugurel alıyor. Ben çok pişmanım. Kıbrıs haberlerini araştırırsanız yirmi yaşından küçük bir bayandan yumurta aldığı içinde geçen sene hapis cezası almış. Kredi çekip gitmistik
Ben beta hcg testine kadar asla umutlu değildim kandırıldım o kadar para emek boşa gitti filan die bile düşündüm . Hayat o kdar kötü insanla dolu ki . Ama cidden hit çok dürüst bir merkez. Bana hiç bir zaman kesin olur kesin tutacak demediler ama yüzde başarılarını söylediler .Allah bagıslasın bebişlerinizi cok sevındım coğu kişi olumsuz olunca bizi mi kandırıyorlar dıyor insan.. ben su an gynolife ile anlaştım evet hittende cok memnun olanlar var ve ikiz cok varolumlu olanlar yazarsa daha mutlu oluyor insan
Merkez ile görüştüğünü sperm analizi istediler sonuca göre ücretsiz embriyo oluşturup sadece transfer ücreti alacaklarını söyledilerHormon ilaçlarında gebelik hormonu yok o yuzden yuksek cıkmaz, rahımı kalınlaştırıyorlar o ilaçlarla. Hiç tutunma olmamış biraz yukselip düşüyo bazen o zaman tam tutunamıyo artışında 2 gunde 1 %50 artmış olması gerekıyorbi merkezi arayıp soyleyın bakalım ne yorum yapcaklar
Spermden mi yumurtadan mı dıye bakacaklar heralde. Bazen yumurta donorlerının genc olmasına ragmen guzel yumurtaları olmuyo. En azından boyle bir secenek sunmuşlarMerkez ile görüştüğünü sperm analizi istediler sonuca göre ücretsiz embriyo oluşturup sadece transfer ücreti alacaklarını söylediler
Donörde sıkıntı yokmuş... bide şunu sormak istiyorum sadece transfer ücreti ne kadar acabaSpermden mi yumurtadan mı dıye bakacaklar heralde. Bazen yumurta donorlerının genc olmasına ragmen guzel yumurtaları olmuyo. En azından boyle bir secenek sunmuşlar
Hiç bilmiyorum canımDonörde sıkıntı yokmuş... bide şunu sormak istiyorum sadece transfer ücreti ne kadar acaba
Bilen varsa yazarsa sevinirim.sizede çok teşekkür ederim canımHiç bilmiyorum canım
Benim ilk donörümden 20 yumurta toplanmıştı. Kala kala 2 sağlıklı embriyo kaldı. Son tüp bebek denememde benden de 2 embriyo oluşmuştu. Benimki az derken donörden 2 embriyo gelmesi çok saçma geldi. Sperm kalitesi de önemli herhalde. Donörün yaşının genç olması tek başına yetmiyo sanırım. Yada başka bişiler var ama ben pek çözemedim bu işin matematiğini.3 çizginiz var mıydı? Bu arada benım embrıyo donasyonu olacak 5. Gunde kalitesiz embrıyolarım oldu gebelik getırmez dedıler yenıden başlıcak tedavı o yuzden donorlerden bıle bazen kalitelı embrıyo olmuyo mu acaba dedım
Ay hadi inşallahGüzel habere ihttiyacımız var guzel haberınızı bekliyorum
Aslında cok yumurta toplanması da pko gostergesi onemli olan saglıklı embrıyo olması cunku benımde yumurtalarım var ama kalitesiz cıktı ve düşük yaptım.. onemli olan kaliteli ve saglıklı olan bebek yapabılecek embrıyolar olsun ama 5. Gunde 4 adet olması daha mantıklı gibi sanki.. %50 sperm %50 yumurta zaten mesela benım embrıyo donasyonu olmasına ragmen kötü embrıyolarım oldu düşünün saglıklı yumurta ve saglıklı sperm denmesıne ragmen ve spermden süphelendiler…Benim ilk donörümden 20 yumurta toplanmıştı. Kala kala 2 sağlıklı embriyo kaldı. Son tüp bebek denememde benden de 2 embriyo oluşmuştu. Benimki az derken donörden 2 embriyo gelmesi çok saçma geldi. Sperm kalitesi de önemli herhalde. Donörün yaşının genç olması tek başına yetmiyo sanırım. Yada başka bişiler var ama ben pek çözemedim bu işin matematiğini.
Ayyy hadi bakalım bebiş sıkı sıkı tutunsunAy hadi inşallah. Dün yapıldı transfer beklemedeyim
BebişlerAyyy hadi bakalım bebiş sıkı sıkı tutunsun
Bende 2 koydurcam ama cogul gebelikte korkutuyo aslındaBebişler2 koydurduk yine doktorumun önerisiyle. Sizin ne zaman olacak yeni transfer? Bir kere mi yaptırdınız daha önce?
Off cok uzuldum cok gecmis olsun. Nasil doktor yapmislar boyle birini. Ilk bebisiniz icin de cok uzuldum. Bunca beklentiden sonra tuttu sevinci yasayip tekrar kaybetmenin acisini hayal bile edemiyorum. Ama en azindan tutunabildigini biliyorsunuz kucukte olsa bir teselli. Bu sefer hersey cok cok yolunda gitsin ehil ellerde insallah. Su gibi aksin bebisinizide saglikla kucaginiza alinBende 2 koydurcam ama cogul gebelikte korkutuyo aslındabenım eşimde sorun vardı sperm donasyonu yaptırdık kıbrısta 6. Haftada kalbi yavaş attı ve düşük yaptım sonra batumda daha ucuz diye emb donasyonu yapalım dedik 5aa 2 embrıyo konuldu embrıyolar cok guzeldi fakat doktor o kadar tecrubesizdi ki transferımı yapamadı maalesef 40 dakıka transferım sürdü ve bacaklarımdan kanlar aktı türkiyedeki doktorum böyle transfer olmaz kanama olunca zaten o bebek tutmaz dedi batumlu bir kadındı doktor anlaşamadıkta dili farklı kadın beni mahvettı ve tutmadı. Ama kendımı amelyatta hissettım her yer kan oldu ben rahıme bişey yaptılar dıye korktum film cekıldım ama bişey olmamış cok şükür doktorun işine son vermişler kesınlıkle batum onermıyorum.. şimdi tekrar ve son kez kıbrısta denicem inşallah tutar benım ve isteyen herkesın benımde kasım adetımle tedavı gibi gozüküyor kısmet
7.7 kalınlık az diye düşünüyorum en az 9-10 olmalıRahîm filmi çekildi sorun yok rahîm kalınlığı 7.7 sorun yok 3 embriyo yerleştirildi
Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama ben yaşadığım kötü tecrübe sonrasında bir daha asla 2-3 embriyo koydurmayı düşünmüyorumBenımde sperm donasyonundan düşüğüm oldu 6. Haftada sonuc olarak elimde hiç bişey yok su an doktor sadece hamile kalabılıyosun bunu gormuş olduk dedi ama sonuca ulaşamadıktan sonra dediğin gibi düşük daha büyük hüsran.. bende 2 embrıyo koydurmak istiyorum ama bi yandanda korkuyorum 2 embrıyo olunca tutunma riski daha yüksek dıyorlar..
Zaten ülke olarakta cok gelişmemiş bir ülke en iyi hekimler yine bizde ve tüp bebekte iyiyiz diye düşünüyorum. Evet kayıp malesef cok acı bi durum Allah kimseye vermesinOff cok uzuldum cok gecmis olsun. Nasil doktor yapmislar boyle birini. Ilk bebisiniz icin de cok uzuldum. Bunca beklentiden sonra tuttu sevinci yasayip tekrar kaybetmenin acisini hayal bile edemiyorum. Ama en azindan tutunabildigini biliyorsunuz kucukte olsa bir teselli. Bu sefer hersey cok cok yolunda gitsin ehil ellerde insallah. Su gibi aksin bebisinizide saglikla kucaginiza alin