Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Donor bulmak 2 3 hafta cekmıyo mu sizlerin ne kadar sürdü donor bulunması? Benım aynı gün tedavıye bıle başladılar cok değişik geldi

İstediler bizden ne test istediler de verdik ama tıbbi genetik testi istememislerdi
Bu arada ben düşük yaptıgımda şunu demişlerdi rahimin alıcılığı var bunu anlıyoruz tuttugunda demişlerdi en azından bi gebelik olmuş rahımın alıcılığı var bazı rahimler en iyi embrıyoyu bile kabul etmiyomuş, en azından buna dua et canım diğer embrıyoların sana tutunur

Tüm herşey testler rahim kalınlığım herşey iyi ve uygundu ama nasip olmadı çok kötü oldu tüm emekler maddi manevi elimizdeki herşey tükendi

Dondurulmuşların yok mu canım onları dene… sürecimiz cok zor Allah kolaylık versin hepımıze
Dondurulmuş üc tane daha var dün doktorumla görüştüm herşey çok iyi idi o yumurtaları geri kullansak belki aynı son ile karsilasabiliriz eşin bir test versin sonuca ona göre karar verip yol izleyeceğiz dedi o kadar zor ve yıpratıcı bir süreç ki amin .Rabbim herbirimize kolaylıklar versin

Eşin test versin bakalım canım inşallah bu sefer iyi olur Süreci yine haberdar edersin… inşallah bizlerde hamile kalıcaz tekrardan

Benimde aklımda hep sanki dönmüş embriyo kullanıyorlar nasıl adetinle aynı gün bayanı buluyorlar aynı anda adet olunuyor giderken esinle aynı gün alınıp embriyo oluyor pek nadir hastane yapıyor bence günahları boyunlarına eğer öyle birşey yapiyorlarsa

Adetimle aynı gun değil canım secım yaptım donor için bi kagıt vermişlerdi boy kilo falan onu doldurup attım onlara aynı gun donorun tedavısıne başlanmış nasıl aynı gun hemen başlandı anlamadım. Bana dediler ki denk geldi size zaten siz olmasaydınız da başkasına kullancaktık o donoru cunku yumurtaları cok iyi bir donor denıldı. Eger renkli göz isteseydınız 1 2 ay beklersınız dedıler. Donmuş yumurta diye cok korktum ama kesınlıkle değil diyolar, donmuş yumurta kalitesi cok düşük oluyo. Guvenmek zorundayım bi de bunun için stres yapmım Donmuş yumurtanın döllenme oranıda dusuk olur bence bakalım kısmet

Söyle düşünelim bizden bir hafta önce adet olmuş biri ve bizde onu seçmişiz tekrardan nasıl bizim adetimize denk gelicek tekrardan ona adetmi gorduruyorlar

Söyle düşünelim bizden bir hafta önce adet olmuş biri ve bizde onu seçmişiz tekrardan nasıl bizim adetimize denk gelicek tekrardan ona adetmi gorduruyorlar
Bunu hiç düşünmemiştim sordunuz mu tedavi oldugunuz kliniğe bunu ne açıklama yapacaklar? Ama işte donmuş yumurta kullansalar (embrıyo demiyorum direk yumurta) döllenme sayısıda cok az olur, yumurtanın içi sıvı oldugu için cok cabuk kalitesizleşiyo başarı şansları düşük olur diye düşünüyorum ve bu riske girerler mi Sonuc olarak donduruncada donore aynı parayı verıyolar taze toplayıncada

Bir bayanda on tane embriyo kalıyorsa ve bunu iki kişiyle bolusturuyorsa bir defa para veriyorlar iki tarayıcıdan para alıyorlar topladığı kişiden kactane topladığını gidip söylüyorlardı veya kactane kaldığını 4 5 10 nerden bilecek bizede verince nerde bileceğiz bu onların insiyatifine kalmış artik

Ama 5. Gune cok fazla emb kalmıyo ki en fazla 5 adet kalsın onlarında hepsi kaliteli olmuyo örnek verıyorum 5aa 2 adet oluyo diğerlerinin kalitesi düşük oluyo neyi bölüştürcekler bilemedım

Ama 5. Gune cok fazla emb kalmıyo ki en fazla 5 adet kalsın onlarında hepsi kaliteli olmuyo örnek verıyorum 5aa 2 adet oluyo diğerlerinin kalitesi düşük oluyo neyi bölüştürcekler bilemedım
Biz eşimle yeni döndük Kıbrıs'dan.2 Embriyo yerleştirildi biri 5ab biri 4aa ,şu an beklemedeyiz 24 Eylül test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…