Gyno Life , çok güzel geçti heyecanla bekliyoruz bu ilkdi.Çok iğne varHayırlı olsun. Bebişlerrrrr size tutunsun inşallah. Hangi merkez sizinki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gyno Life , çok güzel geçti heyecanla bekliyoruz bu ilkdi.Çok iğne varHayırlı olsun. Bebişlerrrrr size tutunsun inşallah. Hangi merkez sizinki?
Hayırlı olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz bizide haberdar edınBiz eşimle yeni döndük Kıbrıs'dan.2 Embriyo yerleştirildi biri 5ab biri 4aa ,şu an beklemedeyiz 24 Eylül test.
Kaç embrıyonuz kaldı 5. Gune?Biz eşimle yeni döndük Kıbrıs'dan.2 Embriyo yerleştirildi biri 5ab biri 4aa ,şu an beklemedeyiz 24 Eylül test.
Kaç embrıyonuz kaldı 5. Gune?
İnşallah guzel haberlerinizi bekliyoruz4 tane kaliteli kaldı .2 sini dondurduk .
Nerde oldu tedaviniz kaçıncı gün embriyosuyduBugün yumurta donasyonu transfer in 8.gunu dayanamayıp idrar da baktım sonuç kocaman tek çizgi çok kötü hissediyorum doğrumu acaba test
Merhaba bizde ezgi hanımda karar verdik acaba şuanki durumunuz nedir transfer oldunuzmuMerhaba arkadaşlar bende doktor şevket alptürk e gidiyorum görüştüğüm kişi Ezgi. kararımı verdim ezgi hanım ile devam edeceğim çok ilgili vr sıcakkanlı birisi. inşallah hakkımda hayırlısı olur. instagramda çok olumlu yazılar vardı bakalım. sürecimi sizinle paylaşacağım
Vita altera 5.gun embrosu 2 iyi kalite 1 i Orta kalite dedikleri emriyolar yerleştirildiNerde oldu tedaviniz kaçıncı gün embriyosuydu
Cok tutmayan var bu ara bende şaşırıyorum acıklama olarak ne yaptılar?Vita altera 5.gun embrosu 2 iyi kalite 1 i Orta kalite dedikleri emriyolar yerleştirildi
Sizin 3üz bebiş tutmuştu, düşük mü yaptınız?Nerde oldu tedaviniz kaçıncı gün embriyosuydu
Hiç duymadım arayıp merkezlere sor istersen ya da Türkiyede yaptırıpta gidebılırsın ama daha once era testinin kesın bir sonuc olmadıgı soylenmişti bana aydan aya rahimin alıcı günü değişebiliyomuşMerhaba kizlar..Kıbrıs'ta Era testi de yapılıyor mu.
Yarın kan testnde sonuç ne çıkacak bakalım merkezî kan testi sonucuna göre arayacağımCok tutmayan var bu ara bende şaşırıyorum acıklama olarak ne yaptılar?
Vita alterada cok negatif oldu bu ara anlamadım donmuş yumurta kullanılmasında güzel haberler alalımYarın kan testnde sonuç ne çıkacak bakalım merkezî kan testi sonucuna göre arayacağım
Ya gerçekten mi benim de olumsuz mu sizceVita alterada cok negatif oldu bu ara anlamadım donmuş yumurta kullanılmasında güzel haberler alalım
Hayır hayır bunu bılemeyiz ki transfer olduysanız bebeğinize odaklanın herkesin sorunu farklı ben sadece varsayım yaptım lütfen oyle düşünmeyın kimin nerde pozitifi görecegını bılmıyoruz, herşey kısmet… bebeğinize odaklanın sizinle su anYa gerçekten mi benim de olumsuz mu sizce