- 27 Nisan 2021
- 232
- 294
AminnnnnAllah yardımcın olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur
İnşallah tutunuyor dur teyzesi
İnşallahhh sana sıkı sıkı tuunmuşturİnşallah tutunuyor dur teyzesi
Hayırlı olsun umarım sımsıkı tutunurlar sanaBende şuan burdayım pazartesi transferim olucak dua edin lutfen burda olan varsa görüşmek isterim
Allahım güzel bir netice nasip etsin inşallah.Bende şuan burdayım pazartesi transferim olucak dua edin lutfen burda olan varsa görüşmek isterim
Kızlar test yaptım pozitif çıktı o kadar heyecanlıyım ki Rabbim gönlünden geçiren isteyen herkese versin bu duyguyu inşallah devamı da güzel geçer
Aminnn Aminn çokça Aminn Vita altera Darısı hepinizeÇokkkk şükür, adınıza çok sevindim. Artsın değeriniz, yavrunuz sağlıkla doğsun inşallah. Darısı başımıza. Sizin merkez hangisiydi?
Canım inşallah artarak devam ederKızlar test yaptım pozitif çıktı o kadar heyecanlıyım ki Rabbim gönlünden geçiren isteyen herkese versin bu duyguyu inşallah devamı da güzel geçer
Umarım sağlıkla kucağıniza alırsınızAminnn Aminn çokça Aminn Vita altera Darısı hepinize
Hayırlısı olsun cnm üzülmeKimyasal gebelik mis benim
Sebebi belli değil eşimden Tıbbi genetike yönlendirdilerHayırlısı olsun cnm üzülmekalan embriyo vardır inşallah
Peki neden kimyasal olmuş Dr sebebini söyledi mi
Eşinden mi şüpheleniyorlar? Zaten sperm testi istenmiştir en başta neden eşinde suc aramışlar anlamadım. Donmuş yumurta kullanılmadıgına emın mısın cunku benım bazı şüphelerim varSebebi belli değil eşimden Tıbbi genetike yönlendirdiler
Embriyolarim önceden oluşturuldu donduruldu eşim önceden gittiğinde sperm örneği verdi embriyo oluşturuldu ve geri döndü. Evet eşimin test yaptırmasi gerektiğini söyledilerSanki kıbrısta coğu merkez donmuş yumurta kullanıyo bu da kalitesiz olmasına neden oluyo embrıyonun
Eşinizden test istemediler mi zaten ilk başta?Embriyolarim önceden oluşturuldu donduruldu eşim önceden gittiğinde sperm örneği verdi embriyo oluşturuldu ve geri döndü. Evet eşimin test yaptırmasi gerektiğini söylediler