- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediler bizden ne test istediler de verdik ama tıbbi genetik testi istememislerdiEşinizden test istemediler mi zaten ilk başta?
Spermi lab ortamındada goruyolar az cok anlıyolar embrıyologlar… Rahim kalınlığın nasıldı canım?İstediler bizden ne test istediler de verdik ama tıbbi genetik testi istememislerdi
Bu arada ben düşük yaptıgımda şunu demişlerdi rahimin alıcılığı var bunu anlıyoruz tuttugunda demişlerdi en azından bi gebelik olmuş rahımın alıcılığı var bazı rahimler en iyi embrıyoyu bile kabul etmiyomuş, en azından buna dua et canım diğer embrıyoların sana tutunurİstediler bizden ne test istediler de verdik ama tıbbi genetik testi istememislerdi
Spermi lab ortamındada goruyolar az cok anlıyolar embrıyologlar… Rahim kalınlığın nasıldı canım?
Dondurulmuşların yok mu canım onları dene… sürecimiz cok zor Allah kolaylık versin hepımızeTüm herşey testler rahim kalınlığım herşey iyi ve uygundu ama nasip olmadı çok kötü oldu tüm emekler maddi manevi elimizdeki herşey tükendi
Dondurulmuş üc tane daha var dün doktorumla görüştüm herşey çok iyi idi o yumurtaları geri kullansak belki aynı son ile karsilasabiliriz eşin bir test versin sonuca ona göre karar verip yol izleyeceğiz dedi o kadar zor ve yıpratıcı bir süreç ki amin .Rabbim herbirimize kolaylıklar versinDondurulmuşların yok mu canım onları dene… sürecimiz cok zor Allah kolaylık versin hepımıze
Eşin test versin bakalım canım inşallah bu sefer iyi olur Süreci yine haberdar edersin… inşallah bizlerde hamile kalıcaz tekrardanDondurulmuş üc tane daha var dün doktorumla görüştüm herşey çok iyi idi o yumurtaları geri kullansak belki aynı son ile karsilasabiliriz eşin bir test versin sonuca ona göre karar verip yol izleyeceğiz dedi o kadar zor ve yıpratıcı bir süreç ki amin .Rabbim herbirimize kolaylıklar versin
Selam canım biz gidecektik ama savaş çıktı gidemedik uzun bir sürede gidilmez herhalde. İyiki o zamanki kampanyadan faydalanmamışızSlm arkadaşlar ukranyaya giden varmiveya onceden olan kampanyasinda yararlanip gidemeyen varmi
Benimde aklımda hep sanki dönmüş embriyo kullanıyorlar nasıl adetinle aynı gün bayanı buluyorlar aynı anda adet olunuyor giderken esinle aynı gün alınıp embriyo oluyor pek nadir hastane yapıyor bence günahları boyunlarına eğer öyle birşey yapiyorlarsaBen başıma geleni anlatım cuma gunu yumurta donoru için secım yaptım aynı gun tedaviye başlamışlar donoru bulup (aynı kan grubunda). Bana sacma geldi donor aynı gune nasıl denk gelıyo donmuş yumurta kullanmasınlar dıye aklımda deli sorular.
Adetimle aynı gun değil canım secım yaptım donor için bi kagıt vermişlerdi boy kilo falan onu doldurup attım onlara aynı gun donorun tedavısıne başlanmış nasıl aynı gun hemen başlandı anlamadım. Bana dediler ki denk geldi size zaten siz olmasaydınız da başkasına kullancaktık o donoru cunku yumurtaları cok iyi bir donor denıldı. Eger renkli göz isteseydınız 1 2 ay beklersınız dedıler. Donmuş yumurta diye cok korktum ama kesınlıkle değil diyolar, donmuş yumurta kalitesi cok düşük oluyo. Guvenmek zorundayım bi de bunun için stres yapmım Donmuş yumurtanın döllenme oranıda dusuk olur bence bakalım kısmetBenimde aklımda hep sanki dönmüş embriyo kullanıyorlar nasıl adetinle aynı gün bayanı buluyorlar aynı anda adet olunuyor giderken esinle aynı gün alınıp embriyo oluyor pek nadir hastane yapıyor bence günahları boyunlarına eğer öyle birşey yapiyorlarsa
Söyle düşünelim bizden bir hafta önce adet olmuş biri ve bizde onu seçmişiz tekrardan nasıl bizim adetimize denk gelicek tekrardan ona adetmi gorduruyorlarAdetimle aynı gun değil canım secım yaptım donor için bi kagıt vermişlerdi boy kilo falan onu doldurup attım onlara aynı gun donorun tedavısıne başlanmış nasıl aynı gun hemen başlandı anlamadım. Bana dediler ki denk geldi size zaten siz olmasaydınız da başkasına kullancaktık o donoru cunku yumurtaları cok iyi bir donor denıldı. Eger renkli göz isteseydınız 1 2 ay beklersınız dedıler. Donmuş yumurta diye cok korktum ama kesınlıkle değil diyolar, donmuş yumurta kalitesi cok düşük oluyo. Guvenmek zorundayım bi de bunun için stres yapmım Donmuş yumurtanın döllenme oranıda dusuk olur bence bakalım kısmet
Bunu hiç düşünmemiştim sordunuz mu tedavi oldugunuz kliniğe bunu ne açıklama yapacaklar? Ama işte donmuş yumurta kullansalar (embrıyo demiyorum direk yumurta) döllenme sayısıda cok az olur, yumurtanın içi sıvı oldugu için cok cabuk kalitesizleşiyo başarı şansları düşük olur diye düşünüyorum ve bu riske girerler mi Sonuc olarak donduruncada donore aynı parayı verıyolar taze toplayıncadaSöyle düşünelim bizden bir hafta önce adet olmuş biri ve bizde onu seçmişiz tekrardan nasıl bizim adetimize denk gelicek tekrardan ona adetmi gorduruyorlar
Bunu hiç düşünmemiştim sordunuz mu tedavi oldugunuz kliniğe bunu ne açıklama yapacaklar? Ama işte donmuş yumurta kullansalar (embrıyo demiyorum direk yumurta) döllenme sayısıda cok az olur, yumurtanın içi sıvı oldugu için cok cabuk kalitesizleşiyo başarı şansları düşük olur diye düşünüyorum ve bu riske girerler mi Sonuc olarak donduruncada donore aynı parayı verıyolar taze toplayıncada
Ama 5. Gune cok fazla emb kalmıyo ki en fazla 5 adet kalsın onlarında hepsi kaliteli olmuyo örnek verıyorum 5aa 2 adet oluyo diğerlerinin kalitesi düşük oluyo neyi bölüştürcekler bilemedımBir bayanda on tane embriyo kalıyorsa ve bunu iki kişiyle bolusturuyorsa bir defa para veriyorlar iki tarayıcıdan para alıyorlar topladığı kişiden kactane topladığını gidip söylüyorlardı veya kactane kaldığını 4 5 10 nerden bilecek bizede verince nerde bileceğiz bu onların insiyatifine kalmış artik
Biz eşimle yeni döndük Kıbrıs'dan.2 Embriyo yerleştirildi biri 5ab biri 4aa ,şu an beklemedeyiz 24 Eylül test.Ama 5. Gune cok fazla emb kalmıyo ki en fazla 5 adet kalsın onlarında hepsi kaliteli olmuyo örnek verıyorum 5aa 2 adet oluyo diğerlerinin kalitesi düşük oluyo neyi bölüştürcekler bilemedım
Hayırlı olsun. Bebişlerrrrr size tutunsun inşallah. Hangi merkez sizinki?Biz eşimle yeni döndük Kıbrıs'dan.2 Embriyo yerleştirildi biri 5ab biri 4aa ,şu an beklemedeyiz 24 Eylül test.