Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar dün transferim gerçekleşti bu gün Türkiye ye dönüyoruz dualarınızi eksik etmeyin Rabbim gönlünden geçiren bu yola baş koyan herkese nasip etsin nasıl olucak nasıl yapicaz gidicez gelecez diye çok düşünürdüm 2 senenin sonunda başardık İnşallah bana tunutunur lar ve hayirlica sagliklica dogarlar

Arkadaşlar dün transferim gerçekleşti bu gün Türkiye ye dönüyoruz dualarınızi eksik etmeyin Rabbim gönlünden geçiren bu yola baş koyan herkese nasip etsin nasıl olucak nasıl yapicaz gidicez gelecez diye çok düşünürdüm 2 senenin sonunda başardık İnşallah bana tunutunur lar ve hayirlica sagliklica dogarlar
Hadi bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz, bebişler sana sıkı sıkı tutunsunnn🙏🙏🙏🙏

İnşallah inşallah... Rabbim güzelliklerle yavrunuzu nasip etsin. Darısı başımıza. 🤲🤲🤲💕🧿

Arkadaşlar merhaba bana HİT veya gynolife ta yakın zamanda tedavi olan varsa bilgi verebilir mi?
Günaydınlar. Bizim tedavi devam ediyor. Gynolife ile anlaştık. Henüz gitmedik merkeze. Uzaktan ayrıntılar bitti. Regl olunca hazırlıklar başlayacak nasipse. Ben şimdilik memnunum. Titizlikle yaklaşıyorlar, her soruma cevap verildi. Bazen dönüşler geç olabiliyor veya bazı şeyleri ben hatırlstıyrm. Sanırım yoğunlar. Böyle işte. Zaten şunu unutmayın lütfen. Her tüp bebek merkezi tabi maddi odakla çalışıyor. En azından dürüst merkezlere ulaşmak amacımız olmalı. İnşallah biz Gynolife ile bunu yakaladık. Sürecin devamında güncellerim.

Günaydınlar. Bizim tedavi devam ediyor. Gynolife ile anlaştık. Henüz gitmedik merkeze. Uzaktan ayrıntılar bitti. Regl olunca hazırlıklar başlayacak nasipse. Ben şimdilik memnunum. Titizlikle yaklaşıyorlar, her soruma cevap verildi. Bazen dönüşler geç olabiliyor veya bazı şeyleri ben hatırlstıyrm. Sanırım yoğunlar. Böyle işte. Zaten şunu unutmayın lütfen. Her tüp bebek merkezi tabi maddi odakla çalışıyor. En azından dürüst merkezlere ulaşmak amacımız olmalı. İnşallah biz Gynolife ile bunu yakaladık. Sürecin devamında güncellerim.
Bende gynolife karar verdım inşallah bebeklerimze kavusuruz🙏🙏🙏

Merhaba arkadaşlar grup eskisi kadar aktif olmasa da sizlerle sevincimi heyecanımı paylaşmak istedim pazartesi günü transferim gerçekleşecek tüm dualarınızı bekliyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu gruptaki her kadına nasip etsin kısaca hikayemden bahsedeyim 19 yaşında menopoza girdim çocuğun olmaz dediler yumurtan yok dediler araştırmadigim doktor tedavi sistemi kalmadı evlendim şuan 23 yaşındayım ve yumurta donansyonuna karar verdik ve kadınlar kulübüne üye oldum bir sürü benim gibi ablam vardı onların yapıp yapmadıklarını okudum tek ben değilmişim dedim bunları yaşayan her bir insan bana ilham oldu her bir pozitif haber bana güç verdi sabır verdi ve tedavi surecim başladı 2 gün sonra rahimime yerleştirilecek bana dua edin olur mu ♥️♥️♥️♥️
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur 🤲🤲

X