Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yeni haftaya merhabalar, güzellikler getirsin hepimize. Evet, grup çok sessiz. Biz zaten bu konuda yeniyiz. Siz bize neler anlatabilirsiniz? Süreç nasıl gitti? Şu anda nasıl hissediyorsunuz?

Laporoskopi önerisi gelmişti, tekrar rahim filmi çekildi. Problem olmadığına karar verildi. Regl bekliyoruz, bakalım akışına bıraktım artık. Hayırlısı bakalım...

Merhaba arkadaşlar grup eskisi kadar aktif olmasa da sizlerle sevincimi heyecanımı paylaşmak istedim pazartesi günü transferim gerçekleşecek tüm dualarınızı bekliyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu gruptaki her kadına nasip etsin kısaca hikayemden bahsedeyim 19 yaşında menopoza girdim çocuğun olmaz dediler yumurtan yok dediler araştırmadigim doktor tedavi sistemi kalmadı evlendim şuan 23 yaşındayım ve yumurta donansyonuna karar verdik ve kadınlar kulübüne üye oldum bir sürü benim gibi ablam vardı onların yapıp yapmadıklarını okudum tek ben değilmişim dedim bunları yaşayan her bir insan bana ilham oldu her bir pozitif haber bana güç verdi sabır verdi ve tedavi surecim başladı 2 gün sonra rahimime yerleştirilecek bana dua edin olur mu

İnşallah gebelik ile gelirsin Hangi merkezdesin?

İnşallah aminn sen başladinmi progestana bende çok fena apseler oldu popo kisimimda iğneden dolayı böyle bir durum yaşayan varmi yatamiyorum üzerine oturamıyorum çok ağrıyor
Yok ben daha donor secıyorum o aşamalara gelemedim evet benım gelmişti başıma progesteron yağlı bir iğneymiş popoda şişlik acı yapıyomuş cok normal canım merak etme

RABBİM GÜZELLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİ. SİZE DE ŞİMDİ SEN BEBİŞLE MUTLULUKLAR DİLERİM. İNŞALLAH KUCAĞINIZ DOLACAK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…