- 20 Mayıs 2011
- 138
- 153
Tebrikler, çok sevindim. Sağlıkla büyüsün yavrunuz.Sağolun british te yaptırdım çok memnun kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler, çok sevindim. Sağlıkla büyüsün yavrunuz.Sağolun british te yaptırdım çok memnun kaldım
Bugun bende iletişime gectım gercekten cok ilgili bir merkez embrıyologlarıda cok iyi, bebiş saglıkla gelsinSağolun british te yaptırdım çok memnun kaldım
Bir arkadaşım gitti şimdi 2 ay hamile. orada benim gibi bir çok arkadaşım da gitti hatta doğum yaptılar biz de gitmeyi düşünüyoruz. Keşke dondurma yapsaydınız ben canlı yayınlarını izliyorum hep dondurun diyor bilemedim.Bizde Dr Vedat ugurel e yumurta nakline gittik. Hiç memnun kalmadık. Parayı verenr kadar Vedat bey hemen cevap verirken ödeme yapıldıktan sonra cevap almak saatleri buldu. Bizi ilk denemede olacağına o kadar inandırdı ki yumurta dondurma geregide duymadık. Negatif sonuçtan sonra bize bir açıklama bile yapmadı. Hastanenin embriyologunu hiç görmedik. Hastanede bir muhasebe sistemi yok direk parayı Vedat ugurel alıyor. Ben çok pişmanım. Kıbrıs haberlerini araştırırsanız yirmi yaşından küçük bir bayandan yumurta aldığı içinde geçen sene hapis cezası almış. Kredi çekip gitmistik çok uzgunuz
Ben o haberi okudum hapis cezası almamış. Sadece donörün yaşı nedeniyle sorun olmuş zaten 19 yaşında imiş donör biz de genç yumurta istemiyormuyuz? Benim bir çok arkadaşım gebe kaldı. Allah ol deyince oluyorBen
Bende aynı şeyi düşünüyorum. bana iki yumurta transfer etti. Vedat ugurel ama ne rahim kalinligindan bahsetti ne de konulan embriyo kalitesinden. Zaten sorduğum sorulara da beni tersleyerek cevap veriyordu. Donor desen sadece kan grubumuzu aldı eşim ve benim. Resim atmasam umrunda degildi. Diğer merkezler boy saç rengi göz rengi istediğiniz ozellikler diye form doldurmuşlar. Biz Allah'a emanet. Bazen de diyorum iyi ki olmamış kim bilir nasıl donor yumurtasi kullaniyorlar. Zaten hapis cezası almış usulsüz yumurta toplamaktan. Her işte bir hayır vardır. Ama size tavsiyem çok para ve emek harcıyorsunuz bizim furumumuza dusmeyin
Vedat ugurel hakkında bende güzel haberler okumadımBir arkadaşım gitti şimdi 2 ay hamile. Facebook grupları 40 yaş üstü ve Kıbrıs tüp Bebek Grubu var orada benim gibi bir çok arkadaşım da gitti hatta doğum yaptılar biz de gitmeyi düşünüyoruz. Keşke dondurma yapsaydınız ben canlı yayınlarını izliyorum hep dondurun diyor bilemedim.
Pozitifleri çok ama en önemlisi o bence. Donör para vermiş almış yaşı 19 muş 20ymiş bunlar beni bağlamaz.Vedat ugurel hakkında bende güzel haberler okumadım
Merhaba Peki şuanda çocuğunuz varmı bende Vedat beye gideceğim anlaşmıştık ama
Seher 73 ben sizin kim olduğunu çözdümMerhaba Peki şuanda çocuğunuz varmı bende Vedat beye gideceğim anlaşmıştık ama
selam bende Vedat beyin hastasıyım evet bir çok hasta sizi de tanıyor bende sizin kim olduğunuzu tahmin ediyorum bu yazılar kuzummmm dediğiniz siz Vedat beye gönderdiği biri olarak yaziyorum sende beni çok iyi tanırsın yazılarımdan ….yazıklar olsun böyle saçma yazdıklarnıza inanamadım şuan çocuğunuz bile kucağınızda onun satesinde degilmi ???8 defa denemekten sonra Vedat beyde çoçuğunuza kavuştunuz ayıp gerçekten ayıp benimde 2 yumurta donduruldu sizde bunu bilirsiniz yani hocamı suçlu oluyor ????ha doğru ya Vedat bey gerek kalmadı !!!inannamıyırum ya dünekadar okadar çok övdünüz okadar çok tavsiye etiniz fecbuk grubunda bize numarasını verdiniz ve sürekli Vedat beyle canlı yayınlar yaptınız gerçekten insanlar böyle mi ya inananmıyorum … şimdi Vedat beye kötülüyorsun helal vallah beni çok şaşırttın …Bize 12 yumurta toplandigini ve 11 inin dollendigini söyledi. Yedi tanesi grade1 dedi digerleri2 ve 3 Muş. Kibristan donduk hala dondurulan yumurtalarla ilgili bilgi vermediler bize.sorduk kac tanesi donduruldu diye demesin mi bir tane. Biz cok sasirdik. Kibrista bir cok hasta ile tanistim herkesesin ortalama 4 ya da 5 embriyosu dondurulmus ama benim 1 tane.istanbuldaki doktorumada anlattim bunu ve imkansiz olduğunu söyledi. Elimizde bir evrak ta yok kalitesi ya da neyin donduruldugu hakkinda. Ben yumurta dondurdugunada inanmiyorum. Amac dondurma parasi almak. Bunu sorgulayinca VEDAT Ugurel bey bizi. Whatsapp tan engelledi.Bunlari başından sorgulayin. Bizim gibi güvenip en basindan embriyo dondurma parasini pesin vermeyin. Umarim hersey gönlünüzce olur..
Evet varMerhaba Peki şuanda çocuğunuz varmı bende Vedat beye gideceğim anlaşmıştık ama
Çoçuğunuz her gün kucağında kokluyorsunuz bunda daha oğlumlu birşey yokCok tsk ederim. İyiyim. Evet olumsuzluklar yasanabiliyor. Ben bu yolda anne olmak isteyen insanlarin benim gibi olumsuzluklar yaşamasın diye buraya yazdim. Bence herkes iyi ya da kötü deneyimlerini paylasmali. Buraya yaşadıklarımı yazdım diye Op.Dr. VEDAT UGUREL in bir de whatshapp tan tacizlerine ugruyorum. Keske olumlu seyler yazabilseydim bunu bende cok isterdim.
Aynen size katılıyorumMerhaba biz vedat hocaya tüp bebek tedavisi için gittik su anda 3.5 aylık ikiz hamileyim. Öncelikle Vedat hocadan çok memnun kaldık aileden birisi gibi bizim için artık. Bize söylediği ve yaptığı her şey doğruydu eminiz ilk denemede başarılı oldu ve eşime sürekli birebir bilgi verdi gece de olsa gündüzde de olsa Vedat beye ulaşabiliyoruz çok memnun kaldık tavsiye ederiz eğer ki Vedat hoca bir konuyla ilgili bir bilgi veriyorsa bir şey diyorsa olur ya da olmaz diyorsa yüksek ihtimalle doğrudur ona çok teşekkür ediyoruz.Bizim evlat sahibi olmamız da çok emeği var Allah ondan razı olsun. Tup bebekte kanamali gebelik gecirmek dogaldir. Ayrica o merkez vedat hocanin degil. Dondurma ucretini de vedat hoca almiyor direk klinik aliyor. Oradaki laboratuvar da kibrista sayili laboratuvarlardan. 18 yumurtamdan 5. Gune 8 embriyo kaldi. Bakin bende sorun yoktu. 2si bana transfer edilip 6si donduruldu. Vedat hoca basimiza silah da dayamadi. Transfer olurken embriyolog hanimefendi gelip hocam ne yapacaz hemen dondurmaliyiz dedi. Kibrista tup bebek donasyon o fiyata yapan hic kimse yok. Vedat hocaya gozunuz kapali guvenin.
Sizin adiniza cok sevindim. Kucaginiza almak ta nasip olur insallah. Detaylari yazip bizi bilgilendirirseniz cok seviniriz.Sağolun british te yaptırdım çok memnun kaldım
Reklama zaten gerek yok ki ablacım ben senin kim olduğunu iyi bilirim sende benim kim olduğumu çok iyi bilirsin beni sen Vedat beye gönderdin fazla detaylara gerek varsa da gösterebilir tek anlam veremediğim nokta olumsuz yazman evet burada herkes kendi hikyayesini anlatıp yardımcı olmalı ama yaptığın yorumlara da anlam veremedim .. dediğin gibi akılı insanlar zaten reklama gerek yok çoçuğun elinizde 48 yaştan sonra bundan büyük reklam var mı sözlere gerek yok ….Merhaba burasi sperm ve yumurta donasyonu yaptırmak isteyen ya da yaptiran kisilerin bir araya gelerek fikir alışverişi yaptığı bir sayfa. İnsanlar yasadigi olumlu ya da olumsuzluklari yazarak birbirine yardimci oluyorlar burada.Buranin amaci insanlarin empati yaparak birbirine yardimci olmasi.Ben burada yasadiklarimi yazdim. Ayrica vedat beye gitmeyin diye bir soylemde de bulunmadim. Gidenin yolu bahti şansı acik olsun.Dürüst olarak yasadiklarimi yazdim. Dürüst olmasam negatifim derdim.Genelde insanlar olumlu sonuc aldiklari merkezlerin olumsuzluklarini göz ardi ederler. Vedat beyi instagramdan buldum ve mayis sonu kibrista tanidim baska hic bir sekilde iletisimim olmadi. Cocugum yok keske olsaydi. Kibrisa hic gitmezdim.Buraya girip buradan bilgi almak isteyen kadinlar bence cok zeki kadinlar kimin reklam yaptigini anlayacak kadar zekiler bence ... Bu yoldaki herkesin yolu bahti acik olsun .
Reklama zaten gerek yok ki ablacım ben senin kim olduğunu iyi bilirim sende benim kim olduğumu çok iyi bilirsin beni sen Vedat beye gönderdin fazla detaylara gerek varsa da gösterebilir tek anlam veremediğim nokta olumsuz yazman evet burada herkes kendi hikyayesini anlatıp yardımcı olmalı ama yaptığın yorumlara da anlam veremedim .. dediğin gibi akılı insanlar zaten reklama gerek yok çoçuğun elinizde 48 yaştan sonra bundan büyük reklam var mı sözlere gerek yok ….
Gereken yere yapmışım2 can sıkıcı konu var. Hastaya ait bu kadar çok bilgiye sahipseniz ya bahsi geçen doktorsunuz ya da doktor hasta haklarını hiçe saydı sizinle paylaştı. Hangisi ? Sen bir kimlik teyidi yap bakalım...
Gereken yere yapmışım