- 18 Haziran 2022
- 21
- 18
- 30
Cok tsk ederim. İyiyim. Evet olumsuzluklar yasanabiliyor. Ben bu yolda anne olmak isteyen insanlarin benim gibi olumsuzluklar yaşamasın diye buraya yazdim. Bence herkes iyi ya da kötü deneyimlerini paylasmali. Buraya yaşadıklarımı yazdım diye Op.Dr. VEDAT UGUREL in bir de whatshapp tan tacizlerine ugruyorum. Keske olumlu seyler yazabilseydim bunu bende cok isterdim.Merhabalar, nasılsınız merak ettim. İnşallah her şey yolunda gidiyordur.Olumsuzluklar hep yaşanabiliyor. Bundan sonrası sizin için pırıl pırıl ve şifalı olsun inşallah.
Merhaba , öncelikle tebrik ederim . Fakat gebe kalmanıza rağmen bu şekilde ağır eleştirmeniz sizce de doktorunuza haksızlık değil mi ? Sonuçta insanlar onlarca kez deneyip yine de pozitif sonuca ulaşamıyorlar. Bence bulunduğunuz duruma şükredin. Sonuçta ortada dediğiniz gibi bir ticaret olsaydı gebe kalmazdınız gibime geliyor. Herkesin tedavisi kendine özel başkalarıyla kıyaslamayın . Henüz çocuğunuzu kucağınıza almadığınız için farkında değilsiniz bence kucağınıza alınca söylediklerinize üzüleceksiniz . Benim tek dileğim bir evladım olması ve yerinizde olsam şükrederdim. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız..Evet pozitifim ama öyle olduğum halde kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mesela devamlı kanamam var dusuk tehlikesi yasiyorum. Bebegime birsey olsq geride embriyom yok bastan bir dünya para vericem. Ayni otelde kaldigim tedaviye gelen bir sürü insanla tanistim onlarin eşleri 50 yaşında 4 ya da 5 yumurtalari dondurulmus 5 güne. Benim esim 28 yasinda hic bir sorunu yok. Ama biz vedat beyi sikistirinca sadece bir kaldı dedi. Turkiyedeki dr uma anlattım. İmkansiz oldugunu soyledi. 11 yumurtanin dollenip 1 kalmasi. Elimizde evrak da yok. Birde tedavi basinda diger merkezlerin 10 embriyo kullandirdigini ama kendisinin 12 embriyo kullandiracagini söyledi bizde inandik. Eger geriye bir yunurta kaldiysa 12 yumurta kullanilmadi.Diger merkezler 14 ya da 16 yumurta kullandirmis nerden biliyorsun dersen bir sürü insanla tanistim orada. Kibris bu konuda cok ticari gidince anlayacaksiniz bence cok iyi arastirin bizim gibi hemen inanip güvenmeyin. Hem paraniza hem caniniza yazik..
Size katilmiyorum. reklam kokan hareketler bunlar.sayin Sevinc Hastanesi' op. Dr. Vedat Ugurel..Merhaba , öncelikle tebrik ederim . Fakat gebe kalmanıza rağmen bu şekilde ağır eleştirmeniz sizce de doktorunuza haksızlık değil mi ? Sonuçta insanlar onlarca kez deneyip yine de pozitif sonuca ulaşamıyorlar. Bence bulunduğunuz duruma şükredin. Sonuçta ortada dediğiniz gibi bir ticaret olsaydı gebe kalmazdınız gibime geliyor. Herkesin tedavisi kendine özel başkalarıyla kıyaslamayın . Henüz çocuğunuzu kucağınıza almadığınız için farkında değilsiniz bence kucağınıza alınca söylediklerinize üzüleceksiniz . Benim tek dileğim bir evladım olması ve yerinizde olsam şükrederdim. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız..
Hamilesiniz benim anladığım ne mutlu. Kaç kez tüp yaptınız?Evet pozitifim ama öyle olduğum halde kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mesela devamlı kanamam var dusuk tehlikesi yasiyorum. Bebegime birsey olsq geride embriyom yok bastan bir dünya para vericem. Ayni otelde kaldigim tedaviye gelen bir sürü insanla tanistim onlarin eşleri 50 yaşında 4 ya da 5 yumurtalari dondurulmus 5 güne. Benim esim 28 yasinda hic bir sorunu yok. Ama biz vedat beyi sikistirinca sadece bir kaldı dedi. Turkiyedeki dr uma anlattım. İmkansiz oldugunu soyledi. 11 yumurtanin dollenip 1 kalmasi. Elimizde evrak da yok. Birde tedavi basinda diger merkezlerin 10 embriyo kullandirdigini ama kendisinin 12 embriyo kullandiracagini söyledi bizde inandik. Eger geriye bir yunurta kaldiysa 12 yumurta kullanilmadi.Diger merkezler 14 ya da 16 yumurta kullandirmis nerden biliyorsun dersen bir sürü insanla tanistim orada. Kibris bu konuda cok ticari gidince anlayacaksiniz bence cok iyi arastirin bizim gibi hemen inanip güvenmeyin. Hem paraniza hem caniniza yazik.
Tuttu mu bebişiniz?British i öneririm çok ilgililer. Lab ve doktor olarak çok başarılı ve öndeler. Daha pozitifi görmedim ama Sağolsun 11 embriyom onlara emanet
Bende merak ediyorum tuttu mu acaba ilgi alaka nasıl aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. Şunu öğrendim Dr kadar embriyolog da çok önemli.Tuttu mu bebişiniz?
Britishin embrıyologları iyi ama doktoru herkese aynı proseduru yapıyomuş galıba, hitin doktoru da cok tersleyen bir adam ama işinde iyi sanırım cok coğul gebelik okudum ama emin olamıyorumBende merak ediyorum tuttu mu acaba ilgi alaka nasıl aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. Şunu öğrendim Dr kadar embriyolog da çok önemli.
Hit hatta ilk yıl dondurma ücreti almiyormus. Önemli olan pozitif olmak ve geriye iyi kalite embriyo kalması.Britishin embrıyologları iyi ama doktoru herkese aynı proseduru yapıyomuş galıba, hitin doktoru da cok tersleyen bir adam ama işinde iyi sanırım cok coğul gebelik okudum ama emin olamıyorum
Doktorun deneyımı cok önemli daha once başarısız bir transfer yapıldı bana 30 dakıka sürdü transferım rahımde kasıldı tabıkı tutmadı embrıyolarım cok kalitelıydı embrıyolarım ama doktor tecrubesizdi artık ince elemem lazım transferı bilen donorlerde taze yumurta toplayan bir klinik arıyorum, iyi kalitede embrıyolar cıkması cok onemliHit hatta ilk yıl dondurma ücreti almiyormus. Önemli olan pozitif olmak ve geriye iyi kalite embriyo kalması.
Bende aynı şeyi düşünüyorum. bana iki yumurta transfer etti. Vedat ugurel ama ne rahim kalinligindan bahsetti ne de konulan embriyo kalitesinden. Zaten sorduğum sorulara da beni tersleyerek cevap veriyordu. Donor desen sadece kan grubumuzu aldı eşim ve benim. Resim atmasam umrunda degildi. Diğer merkezler boy saç rengi göz rengi istediğiniz ozellikler diye form doldurmuşlar. Biz Allah'a emanet. Bazen de diyorum iyi ki olmamış kim bilir nasıl donor yumurtasi kullaniyorlar. Zaten hapis cezası almış usulsüz yumurta toplamaktan. Her işte bir hayır vardır. Ama size tavsiyem çok para ve emek harcıyorsunuz bizim furumumuza dusmeyinDoktorun deneyımı cok önemli daha once başarısız bir transfer yapıldı bana 30 dakıka sürdü transferım rahımde kasıldı tabıkı tutmadı embrıyolarım cok kalitelıydı embrıyolarım ama doktor tecrubesizdi artık ince elemem lazım transferı bilen donorlerde taze yumurta toplayan bir klinik arıyorum, iyi kalitede embrıyolar cıkması cok onemli
Bende aynı durumdayım o yuzden hangi merkez iyi karar veremıyorum. Gynolife ta iyi diyorlarBen
Bende aynı şeyi düşünüyorum. bana iki yumurta transfer etti. Vedat ugurel ama ne rahim kalinligindan bahsetti ne de konulan embriyo kalitesinden. Zaten sorduğum sorulara da beni tersleyerek cevap veriyordu. Donor desen sadece kan grubumuzu aldı eşim ve benim. Resim atmasam umrunda degildi. Diğer merkezler boy saç rengi göz rengi istediğiniz ozellikler diye form doldurmuşlar. Biz Allah'a emanet. Bazen de diyorum iyi ki olmamış kim bilir nasıl donor yumurtasi kullaniyorlar. Zaten hapis cezası almış usulsüz yumurta toplamaktan. Her işte bir hayır vardır. Ama size tavsiyem çok para ve emek harcıyorsunuz bizim furumumuza dusmeyin
tuttu çok şükür :)Tuttu mu bebişiniz?
Allah tamamını erdirsintuttu çok şükür :)
Sağolun british te yaptırdım çok memnun kaldımAllah tamamını erdirsinHangi klinikte yaptırdınız?