Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba arkadaşlar bende doktor şevket alptürk e gidiyorum görüştüğüm kişi Ezgi. kararımı verdim ezgi hanım ile devam edeceğim çok ilgili vr sıcakkanlı birisi. inşallah hakkımda hayırlısı olur. instagramda çok olumlu yazılar vardı bakalım. sürecimi sizinle paylaşacağım

1 donörden 1 kişiye transfer olur gercekten böylemi bi cevaplamı karşılaştınız
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. umutlarımız boşa çıkmasın amin. sürecime az kaldı heyecanlıyım. doğuş tüp bebek hastanesinden ezgi hanım bana sıcak geldi onunla devam etmeye karar verdim. benden tahlliler istedi. tahllileri ikiye böldü. kısmet olursa yaptıracağom önümüzdeki adetimle tedabiye başlayacağız. hakkımızda hayırlısı

Hayırlı olsun şükür ki almışsın bebeğini aynen biraz daha ayrıntılı bilgi versen çok seviniriz neler yaptın kaç yaşındasın ilk denemen mi rahimde sorun var mıydı tedavi ne kadar sürdü hakkını helal et çok sordum galiba ama işte tecrübe edinenler çok değerli bizim için 🙏

O mutlu son bizlere de nasip olsun inşallah dua edin 🌹
Dualarm sizinle..

Ben Lefkoşa sevinc hastanesi op. Dr. Vedat Ugurel de yaptim donasyon. Asla önermiyorum. 12 yumurtanin 11 i dollendi yedi tanesi birinci kalite dediler. Dondurmaya gelince bir tane kaldi dedi dr. Elimizde ne evrak var ne de kalitesi hakkinda bilgi verdiler. Hesap sorunca da vedat bey her yerden engelledi beni ve eşimi. Ben o bir yumurtaninda dondurulduguna inanmiyorum. Seciminizi yaparken çok iyi araştırın.

Ben Lefkoşa sevinc hastanesi op. Dr. Vedat Ugurel de yaptim donasyon. Asla önermiyorum. 12 yumurtanin 11 i dollendi yedi tanesi birinci kalite dediler. Dondurmaya gelince bir tane kaldi dedi dr. Elimizde ne evrak var ne de kalitesi hakkinda bilgi verdiler. Hesap sorunca da vedat bey her yerden engelledi beni ve eşimi. Ben o bir yumurtaninda dondurulduguna inanmiyorum. Seciminizi yaparken çok iyi araştırın.
Çok haklısınız onca para döküyor herkes çok iyi araştırmak lazım

Kibrista cok iyi merkezler var. British, Gynolife, Dünya tup bebek gibi. Cok iyi arastirin yinede. Dünya para aliyorlar. Parayi aldiktan sonra ilgi alaka sıfır. Ben cok pisman oldum VEDAT UGUREL den.
Doğrudur başta geynolife ile anlaştık ama hemşire de ilgi alaka yok şuan vita altera da tedavi göreceğiz hemşire sürekli ilgilendi sağolsun

Doğrudur başta geynolife ile anlaştık ama hemşire de ilgi alaka yok şuan vita altera da tedavi göreceğiz hemşire sürekli ilgilendi sağolsun
Merhaba biz de gynolife ile anlaştık. Şimdilik testleri ve bizim bilgilerimizi aldılar. Ben hsg için bekliyorum. Sizi rahatsız eden neydi acaba? Ciddi bir para vereceğiz, bundan da sıkıntı olsun istemiyorum. 😬😬😕

Bize 12 yumurta toplandigini ve 11 inin dollendigini söyledi. Yedi tanesi grade1 dedi digerleri2 ve 3 Muş. Kibristan donduk hala dondurulan yumurtalarla ilgili bilgi vermediler bize.sorduk kac tanesi donduruldu diye demesin mi bir tane. Biz cok sasirdik. Kibrista bir cok hasta ile tanistim herkesesin ortalama 4 ya da 5 embriyosu dondurulmus ama benim 1 tane.istanbuldaki doktorumada anlattim bunu ve imkansiz olduğunu söyledi. Elimizde bir evrak ta yok kalitesi ya da neyin donduruldugu hakkinda. Ben yumurta dondurdugunada inanmiyorum. Amac dondurma parasi almak. Bunu sorgulayinca VEDAT Ugurel bey bizi. Whatsapp tan engelledi.Bunlari başından sorgulayin. Bizim gibi güvenip en basindan embriyo dondurma parasini pesin vermeyin. Umarim hersey gönlünüzce olur..

Merhaba Peki şuanda çocuğunuz varmı bende Vedat beye gideceğim anlaşmıştık ama

Evet pozitifim ama öyle olduğum halde kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mesela devamlı kanamam var dusuk tehlikesi yasiyorum. Bebegime birsey olsq geride embriyom yok bastan bir dünya para vericem. Ayni otelde kaldigim tedaviye gelen bir sürü insanla tanistim onlarin eşleri 50 yaşında 4 ya da 5 yumurtalari dondurulmus 5 güne. Benim esim 28 yasinda hic bir sorunu yok. Ama biz vedat beyi sikistirinca sadece bir kaldı dedi. Turkiyedeki dr uma anlattım. İmkansiz oldugunu soyledi. 11 yumurtanin dollenip 1 kalmasi. Elimizde evrak da yok. Birde tedavi basinda diger merkezlerin 10 embriyo kullandirdigini ama kendisinin 12 embriyo kullandiracagini söyledi bizde inandik. Eger geriye bir yunurta kaldiysa 12 yumurta kullanilmadi.Diger merkezler 14 ya da 16 yumurta kullandirmis nerden biliyorsun dersen bir sürü insanla tanistim orada. Kibris bu konuda cok ticari gidince anlayacaksiniz bence cok iyi arastirin bizim gibi hemen inanip güvenmeyin. Hem paraniza hem caniniza yazik.

Evet pozitifim ama öyle olduğum halde kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mesela devamlı kanamam var dusuk tehlikesi yasiyorum. Bebegime birsey olsq geride embriyom yok bastan bir dünya para vericem. Ayni otelde kaldigim tedaviye gelen bir sürü insanla tanistim onlarin eşleri 50 yaşında 4 ya da 5 yumurtalari dondurulmus 5 güne. Benim esim 28 yasinda hic bir sorunu yok. Ama biz vedat beyi sikistirinca sadece bir kaldı dedi. Turkiyedeki dr uma anlattım. İmkansiz oldugunu soyledi. 11 yumurtanin dollenip 1 kalmasi. Elimizde evrak da yok. Birde tedavi basinda diger merkezlerin 10 embriyo kullandirdigini ama kendisinin 12 embriyo kullandiracagini söyledi bizde inandik. Eger geriye bir yunurta kaldiysa 12 yumurta kullanilmadi.Diger merkezler 14 ya da 16 yumurta kullandirmis nerden biliyorsun dersen bir sürü insanla tanistim orada. Kibris bu konuda cok ticari gidince anlayacaksiniz bence cok iyi arastirin bizim gibi hemen inanip güvenmeyin. Hem paraniza hem caniniza yazik.
Merhabalar, nasılsınız merak ettim. İnşallah her şey yolunda gidiyordur. 🤲🤲🤲💗Olumsuzluklar hep yaşanabiliyor. Bundan sonrası sizin için pırıl pırıl ve şifalı olsun inşallah. 🤲

X