Doğuş tüp bebek hastanesinide araştirinSevinc hastanesinin sperm donasynun ücreti neymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğuş tüp bebek hastanesinide araştirinSevinc hastanesinin sperm donasynun ücreti neymiş
Doğuş tüp bebek merkezinden ezgi hanım ile görüşüyorumKıbrısta hangi merkeze gideceksiniz
Evet şuan orası ile görüşüyorum şimdlik çok memnunumDoğuş tüp bebek hastanesinide araştirin
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. umutlarımız boşa çıkmasın amin. sürecime az kaldı heyecanlıyım. doğuş tüp bebek hastanesinden ezgi hanım bana sıcak geldi onunla devam etmeye karar verdim. benden tahlliler istedi. tahllileri ikiye böldü. kısmet olursa yaptıracağom önümüzdeki adetimle tedabiye başlayacağız. hakkımızda hayırlısı1 donörden 1 kişiye transfer olur gercekten böylemi bi cevaplamı karşılaştınız
Hayırlı olsun şükür ki almışsın bebeğini aynen biraz daha ayrıntılı bilgi versen çok seviniriz neler yaptın kaç yaşındasın ilk denemen mi rahimde sorun var mıydı tedavi ne kadar sürdü hakkını helal et çok sordum galiba ama işte tecrübe edinenler çok değerli bizim için
Dualarm sizinle..O mutlu son bizlere de nasip olsun inşallah dua edin
Ben de yumurta donosyonu için gideceğim hangi merkez hangi doktor karar veremedim doktor tavsiyesi aldınız mı karar veremedimKıbrısta hangi merkeze gideceksiniz
Ben bor hastane ile iletişim deyim eşim gitti sperm verdi şuan 11 embryo var beraber de yıllık izinde gidecegiz transfer gerceklesicek bir aksilik olmassaBen de yumurta donosyonu için gideceğim hangi merkez hangi doktor karar veremedim doktor tavsiyesi aldınız mı karar veremedim
Çok haklısınız onca para döküyor herkes çok iyi araştırmak lazımBen Lefkoşa sevinc hastanesi op. Dr. Vedat Ugurel de yaptim donasyon. Asla önermiyorum. 12 yumurtanin 11 i dollendi yedi tanesi birinci kalite dediler. Dondurmaya gelince bir tane kaldi dedi dr. Elimizde ne evrak var ne de kalitesi hakkinda bilgi verdiler. Hesap sorunca da vedat bey her yerden engelledi beni ve eşimi. Ben o bir yumurtaninda dondurulduguna inanmiyorum. Seciminizi yaparken çok iyi araştırın.
Kibrista cok iyi merkezler var. British, Gynolife, Dünya tup bebek gibi. Cok iyi arastirin yinede. Dünya para aliyorlar. Parayi aldiktan sonra ilgi alaka sıfır. Ben cok pisman oldum VEDAT UGUREL den.Çok haklısınız onca para döküyor herkes çok iyi araştırmak lazım
Doğrudur başta geynolife ile anlaştık ama hemşire de ilgi alaka yok şuan vita altera da tedavi göreceğiz hemşire sürekli ilgilendi sağolsunKibrista cok iyi merkezler var. British, Gynolife, Dünya tup bebek gibi. Cok iyi arastirin yinede. Dünya para aliyorlar. Parayi aldiktan sonra ilgi alaka sıfır. Ben cok pisman oldum VEDAT UGUREL den.
Merhaba biz de gynolife ile anlaştık. Şimdilik testleri ve bizim bilgilerimizi aldılar. Ben hsg için bekliyorum. Sizi rahatsız eden neydi acaba? Ciddi bir para vereceğiz, bundan da sıkıntı olsun istemiyorum.Doğrudur başta geynolife ile anlaştık ama hemşire de ilgi alaka yok şuan vita altera da tedavi göreceğiz hemşire sürekli ilgilendi sağolsun
Merhaba Peki şuanda çocuğunuz varmı bende Vedat beye gideceğim anlaşmıştık amaBen Lefkoşa sevinc hastanesi op. Dr. Vedat Ugurel de yaptim donasyon. Asla önermiyorum. 12 yumurtanin 11 i dollendi yedi tanesi birinci kalite dediler. Dondurmaya gelince bir tane kaldi dedi dr. Elimizde ne evrak var ne de kalitesi hakkinda bilgi verdiler. Hesap sorunca da vedat bey her yerden engelledi beni ve eşimi. Ben o bir yumurtaninda dondurulduguna inanmiyorum. Seciminizi yaparken çok iyi araştırın.
Merhabalar, nasılsınız merak ettim. İnşallah her şey yolunda gidiyordur. Olumsuzluklar hep yaşanabiliyor. Bundan sonrası sizin için pırıl pırıl ve şifalı olsun inşallah.Evet pozitifim ama öyle olduğum halde kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mesela devamlı kanamam var dusuk tehlikesi yasiyorum. Bebegime birsey olsq geride embriyom yok bastan bir dünya para vericem. Ayni otelde kaldigim tedaviye gelen bir sürü insanla tanistim onlarin eşleri 50 yaşında 4 ya da 5 yumurtalari dondurulmus 5 güne. Benim esim 28 yasinda hic bir sorunu yok. Ama biz vedat beyi sikistirinca sadece bir kaldı dedi. Turkiyedeki dr uma anlattım. İmkansiz oldugunu soyledi. 11 yumurtanin dollenip 1 kalmasi. Elimizde evrak da yok. Birde tedavi basinda diger merkezlerin 10 embriyo kullandirdigini ama kendisinin 12 embriyo kullandiracagini söyledi bizde inandik. Eger geriye bir yunurta kaldiysa 12 yumurta kullanilmadi.Diger merkezler 14 ya da 16 yumurta kullandirmis nerden biliyorsun dersen bir sürü insanla tanistim orada. Kibris bu konuda cok ticari gidince anlayacaksiniz bence cok iyi arastirin bizim gibi hemen inanip güvenmeyin. Hem paraniza hem caniniza yazik.