- 27 Nisan 2021
- 232
- 294
Hakkinizda hayırlısı olsun iki kişi gitmissiniz dört kişi dönün inşallahMerhaba ben su an kibristayim iki nisandan bu yana yumurta donasyonu için tedavi görüyorum. Allah kismet ederse c.tesi transferim var. Umarim hersey yolunda gider.
Embriyo transferleriniz kaç tane yapıldı kıbrısta 3tane tavsiye ediyor kıbrıs hastaneleriTek sıkıntım Fsh’ın yuksek olması demişsiniz ama bu cok onemli bir sorun.. rahim temiz sperm iyi ama fsh dokayısıyla tutunma olmamış. Merkezlerle ilgisi olmayabilir o yuzden:)
Firdevs benim doktorumTekrar adım atmaya korkuyorum güvenim kalmadı hiç bir merkeze. Halil ibrahim tekin, firdevs uğuz tip ile görüştüm ztn hep iyi davranıyorlar sonu hüsran oluyor nasip mi yoksa yaşım genç diye oynatıldım mı bilmiyorum maalesef
1 donörden 1 kişiye transfer olur gercekten böylemi bi cevaplamı karşılaştınızBunu sorguladım elbette. İlkinde şöyle bir şokla karşılaştım bir kadından yani donörden 12 yumurta alınmış 6 sı bana 6 sı yanımdaki benle beraber işleme giren kadına verilmiş. haliyle, 3. güne 3 embriyo kaldı transfer ediyoruz dediler ve tutmadı. 2. de ise 5. güne bu kadar embriyo yaşadı, genetikten 2 sağlıklı embriyo geriye kalmadı dediler. Olay bu yani. Aptal değilim elbet sordum :) hiçbir yanıt veremedi bülent tıraş bey.. o yönlendirmişti..
Bence 3 tane riskli cunki birinde sorun olunca diğerlerine de etki ediyoEmbriyo transferleriniz kaç tane yapıldı kıbrısta 3tane tavsiye ediyor kıbrıs hastaneleri
Bende kıbrısta muayne görüyoruw
O mutlu son bizlere de nasip olsun inşallah dua edinSizi cok iyi anliyorum aynilarini kendim yaşadim rabbim gönlünüzce wersn
Merhaba memnunmusunuz hastaneden bende orayla görüştüm ama kararsızım bizde önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyoruzMerhaba ben su an kibristayim iki nisandan bu yana yumurta donasyonu için tedavi görüyorum. Allah kismet ederse c.tesi transferim var. Umarim hersey yolunda gider.
Ben memnunum. Simdiye kadar dr uma ne sorsam whatshapp üzerinden hemen cvp verdi yardimci oldu. Gerektiginde telefonla konustuk. Karar verirseniz tedavi sureci ve transfer aşaması ortalama bir bucuk ayi buluyor bilginiz olsun.Merhaba memnunmusunuz hastaneden bende orayla görüştüm ama kararsızım bizde önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyoruz
Bizim sperm donasyonu ile tüp bebek olucak sizin yumurta galibaBen memnunum. Simdiye kadar dr uma ne sorsam whatshapp üzerinden hemen cvp verdi yardimci oldu. Gerektiginde telefonla konustuk. Karar verirseniz tedavi sureci ve transfer aşaması ortalama bir bucuk ayi buluyor bilginiz olsun.
Evet bizim yumurta donasyonuBizim sperm donasyonu ile tüp bebek olucak sizin yumurta galiba
Umarım güzel sonuçlar alırsınızEvet bizim yumurta donasyonu
Sevinc hastanesinin sperm donasynun ücreti neymişUmarım güzel sonuçlar alırsınızBende Lefkoşa sevinç hastanesi ile whatsap üzerinden yazıştım aşılama istedim fakat yapmıyoruz dediler diğer tüm hastaneler de yapılıyor bu da biraz tedirgin etti haliyle hiç bilmediğim ve daha önce hiç gitmediğim bir yer tüp bebek daha maliyetli olduğu İçin direk olmuyor dediler diye düşündüm ama diğer yerlere göre daha uygun geldi bu hastane açıkçası siz burayla anlaşmadan önce başka bir hastane ile görüştünüz mü ?
İstanbuldaki dr lar bana dünya tup bebek ten Berk Angun u önerdiler. Ama bana hem fiyati hemde arada dr dan once bir araci olmasi beni rahatsiz etti. Sonra mucize ekiple görüştüm. Hatta bir arkadasim yedi yil once bebek sahibi oldu o onerdi bana cok memnun kalmisti haliyle bebegide olunca. Ama ben buradaki yorumlara okuyunca vazgectim. Gynolife hem fiyat hemde buradaki yorumlara göre en aklima yatan merkez oldu. Ama hislerime güvenerek hic tanimadigim Vedat ugurel dedim. Ama su ana kadar cok menunum hem merkezden hem doktordan. Otelimizi onlar ayarladi bizi havaalaninda karsiladilar otele yerleştirdiler. Simdiye kadar sorunsuz ilgi alaka ile geldik. Direk herseyle vedat bey ilgileniyor arada herhangi bir hemsire ya da araci yok. Çok ilgili kibar bir dr. Bence icinize kim siniyorsa ona karar verin. Maddi manevi cok zor süreç.Umarım güzel sonuçlar alırsınızBende Lefkoşa sevinç hastanesi ile whatsap üzerinden yazıştım aşılama istedim fakat yapmıyoruz dediler diğer tüm hastaneler de yapılıyor bu da biraz tedirgin etti haliyle hiç bilmediğim ve daha önce hiç gitmediğim bir yer tüp bebek daha maliyetli olduğu İçin direk olmuyor dediler diye düşündüm ama diğer yerlere göre daha uygun geldi bu hastane açıkçası siz burayla anlaşmadan önce başka bir hastane ile görüştünüz mü ?
Siz hangi merkezde yaptırdınız? Sonucunuz insallah olumlu olmustur.Kibris direk tüp bebek olarak çalışiyor malum tüp bebegn ücreti daha cok arti euro aliyolar
Tamam
Türk vatandasina bu ekonomide çok zorluyor
120 bin tl paradan ciktim
3500 euro dedilerSevinc hastanesinin sperm donasynun ücreti neymiş
Gerçekten çok Zor süreç hem maddi hem manevi inşallah hepimizin uğraşları olumlu olurKibris direk tüp bebek olarak çalışiyor malum tüp bebegn ücreti daha cok arti euro aliyolar
Tamam
Türk vatandasina bu ekonomide çok zorluyor
120 bin tl paradan ciktim
Çok zor kardeşim kirada oturuyorumGerçekten çok Zor süreç hem maddi hem manevi inşallah hepimizin uğraşları olumlu olur
Allah yardım etsin hepimize inşallah olumlu sonuç alırızda değer bütün bunlara aksini düşünmek bile istemiyorumÇok zor kardeşim kirada oturuyorum
Bi arabamız vardı onu sattik yetmedi elimizde avcumuzda parada kalmadi