Canim kibrista tasiyici annelik isini yasakladilar eskiden vardi yurtdisinda yapiliyormus artik tasiyici annelik eskiden kibris populerken baya yillar önce yapiliyormusİnşallah rabbim gönlünüze göre versin o klinikte taşıyıcı annelik yapılıyormu fiyatları hakkkında bilginiz varmı
Canim benim gercekten katiliyorum zazam gidince tadi tuzu kalmadi ayrica sayamadigimiz bir cok kiside kievde hamile benim tanidigim buraya yazmayan 3 kisi daha var kimse ne kibrisi kotuledi nede yonlendirdi gorunen köyde klavuz istemez bizler yonlendirmeyle gitmedik ki hiçbirimiz. Yazdigin herseye sonuna kadar katiliyorum.Kızlar hiçbirimiz aptal değiliz hepimiz araştırarak gittik Tüp bebek merkezlerine. Buradaki hiç kimse X kişi oraya gidiyor bizde gidelim demedi. Kıbrıstaki merkezlerin hemen hemen hepsini aradım hepsiyle görüştüm. Benim gittiğim hafta 7 kızdık aynı yerde kaldık hepsi ile hala görüşüyoruz ve 7mizde hamile kaldık sonrasında başka komplikasyonlar gelişti 2 arkadaşımız kimyasala döndü. Hamile kaldı mı kaldı!!!! (1- M Minimini35 2 M Morpati 3 M mektup01 4 S sanem1977 5 Z ZAZA47 6 F Fosters 7 Y YesilDomates )
Bir önceki grupta 9 kişi vardı ve hepsi hamile kaldı ve çok şükür hepsi çok güzel gidiyor.
Burası Çok çirkin bir hal aldı çok üzgünüm.
Kabul edelim Z ZAZA47 gittikten sonra buranın tadı tuzu kalmadı...
Kazen zaza neden gelemiyor buraya ?
Zaza allah icin söylüyorum hicbir zaman buraya gidin demediki oyle bir insanda deil zaten. hepimiz nereye gidecegimize kendi3miz karar veren insanlariz .kibrisa gidenlerede kieve gidenlere de birgun olsun gitmeyin diyen olmadi bu sayfada yonlendirende olmadi.Kızlar hiçbirimiz aptal değiliz hepimiz araştırarak gittik Tüp bebek merkezlerine. Buradaki hiç kimse X kişi oraya gidiyor bizde gidelim demedi. Kıbrıstaki merkezlerin hemen hemen hepsini aradım hepsiyle görüştüm. Benim gittiğim hafta 7 kızdık aynı yerde kaldık hepsi ile hala görüşüyoruz ve 7mizde hamile kaldık sonrasında başka komplikasyonlar gelişti 2 arkadaşımız kimyasala döndü. Hamile kaldı mı kaldı!!!! (1- M Minimini35 2 M Morpati 3 M mektup01 4 S sanem1977 5 Z ZAZA47 6 F Fosters 7 Y YesilDomates )
Bir önceki grupta 9 kişi vardı ve hepsi hamile kaldı ve çok şükür hepsi çok güzel gidiyor.
Burası Çok çirkin bir hal aldı çok üzgünüm.
Kabul edelim Z ZAZA47 gittikten sonra buranın tadı tuzu kalmadı...
Kazen zaza neden gelemiyor buraya ?
Bazı sebeplerden ötürü henüz donasyona başlayamadım. Ama bildiğim şey kiev dahil hiç bir merkez kesinlikle mükemmel değil. Aradaki temel fark şu sanırım kiev de biraz daha özen var, özen olunca da daha iyi sonuçlar geliyor.. Hayatta her işte buna evimizin günlük işide dahil özen olunca daha farklı sonuç çıkıyor. değil mi.. Tez zamanda sağlıklı bebeklerimizi konuşalım inşallah.Değerli Arkadaşlar, Ben yumurta yada embriyo donasyonu için kiev düşünüyorum . @Makaron ve @ zumrom hariç Kievde ilk denemede hamile kalamayan var mı? @Makaron ve Z Zumrom da bir dahaki tedavide hamile kalıp hayırlısı ile anne olacak inşallah. Allah ben dahil isteyen her kadını hayırlısı ile sağlıkla anne yapsın inşallah tez zamanda.. Sevgiler
merhaba
Hayırlı olsun, merkeziniz neresi ? Hayırlısı ile anne olun ve olalım inşallah. Sevgilermerhaba
uzun süredir yazmadım biraz kırgınlık, biraz da saçma sapan yazılardan dolayı...
tedaviye başladım bir operasyon geçirmek zorunda kaldım kısmetse bebeğim içinşimdi de 15 gündür operasyon sonrası regli düzenlemek için ilaç kullanmaya başladım.. tedavim kıbrıs ta orada 3 merkezle görüştüm ve ilk görüştüğüm merkezle tedaviye başladım sağolsunlar şimdilik hiç bir problem yok istediğim zaman görüştüm ve cevap aldım mesajlarıma dönüş aldım kısa süre de... kısmetse şubat sonu mart gibi transferim olacak yumurta donasyonu olacak... rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah
gyno lıfe... aklım yüreğimin ilk ısındığı yer umarım her şey yolunda gider sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarım oradaHayırlı olsun, merkeziniz neresi ? Hayırlısı ile anne olun ve olalım inşallah. Sevgiler
Yumurtalar kalitesizdi 5.güne gitmiyordu.. şimdide yumurta kalmadı. Hayırlısı ile sağlıkla anne olalım da.. Benim tedaviye birkaç daha var. Önce Sizden güzel haberleri bekleriz. Sevgilergyno lıfe... aklım yüreğimin ilk ısındığı yer umarım her şey yolunda gider sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarım oradaamin inşallah maddi manevi çok şeyler veriyoruz bu uğurda sizin sorun neydi
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için her şey yolunda gider sağlıkla anne oluruzYumurtalar kalitesizdi 5.güne gitmiyordu.. şimdide yumurta kalmadı. Hayırlısı ile sağlıkla anne olalım da.. Benim tedaviye birkaç daha var. Önce Sizden güzel haberleri bekleriz. Sevgiler
Burada olmayan biri için bana cevap hakkı vermeyin zira kendisinin cevap hakkı yok. Uyarıları yaptım ama anlamadığınızı görüyorum. Gidin başka bir sosyal medyada, whatsapp üzerinde dilediğiniz gibi yazıp çizin. Lakin önce haddinizi bilin konu nasıl başladı nereye çevrildi bir anlayın. Görünen o ki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.
geçen hafta başlayan bu
Yazışmaları kenardan sessizce okuyorum, hayretler içinde karşılıyorum.. Dayanamıyorum artık Zaza74 ile başlayıp buradaki diğer üyelerinizle bu konuşma üslubunuz hiç doğru değil.Burada olmayan biri için bana cevap hakkı vermeyin zira kendisinin cevap hakkı yok. Uyarıları yaptım ama anlamadığınızı görüyorum. Gidin başka bir sosyal medyada, whatsapp üzerinde dilediğiniz gibi yazıp çizin. Lakin önce haddinizi bilin konu nasıl başladı nereye çevrildi bir anlayın. Görünen o ki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.
Siz buradaki üyelerin haklarını korumak adına mı ileri geri bu konuşmaları yapıyor, haddinizi aşıyorsunuz..anlaşılan sizi maddi manevi derinden inciten duygusal birşeyler olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?