Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

İnşallah rabbim gönlünüze göre versin o klinikte taşıyıcı annelik yapılıyormu fiyatları hakkkında bilginiz varmı
Canim kibrista tasiyici annelik isini yasakladilar eskiden vardi yurtdisinda yapiliyormus artik tasiyici annelik eskiden kibris populerken baya yillar önce yapiliyormus

Kızlar hiçbirimiz aptal değiliz hepimiz araştırarak gittik Tüp bebek merkezlerine. Buradaki hiç kimse X kişi oraya gidiyor bizde gidelim demedi. Kıbrıstaki merkezlerin hemen hemen hepsini aradım hepsiyle görüştüm. Benim gittiğim hafta 7 kızdık aynı yerde kaldık hepsi ile hala görüşüyoruz ve 7mizde hamile kaldık sonrasında başka komplikasyonlar gelişti 2 arkadaşımız kimyasala döndü. Hamile kaldı mı kaldı!!!! (1- M Minimini35 2 M Morpati 3 M mektup01 4 S sanem1977 5 Z ZAZA47 6 F Fosters 7 Y YesilDomates )
Bir önceki grupta 9 kişi vardı ve hepsi hamile kaldı ve çok şükür hepsi çok güzel gidiyor.

Burası Çok çirkin bir hal aldı çok üzgünüm.
Kabul edelim Z ZAZA47 gittikten sonra buranın tadı tuzu kalmadı...

K Kazen zaza neden gelemiyor buraya ?

Canim benim gercekten katiliyorum zazam gidince tadi tuzu kalmadi ayrica sayamadigimiz bir cok kiside kievde hamile benim tanidigim buraya yazmayan 3 kisi daha var kimse ne kibrisi kotuledi nede yonlendirdi gorunen köyde klavuz istemez bizler yonlendirmeyle gitmedik ki hiçbirimiz. Yazdigin herseye sonuna kadar katiliyorum.

Zaza allah icin söylüyorum hicbir zaman buraya gidin demediki oyle bir insanda deil zaten. hepimiz nereye gidecegimize kendi3miz karar veren insanlariz .kibrisa gidenlerede kieve gidenlere de birgun olsun gitmeyin diyen olmadi bu sayfada yonlendirende olmadi.

Sevgili arkadaşlar uzun zamandır yazılanları okuyorum şaşkınlık içindeyim. Böyle şeylerin olabileceği hiç aklıma gelmedi gerçi Kiev de tanıştığım kardeşim başına gelenleri anlatmıştı ama yine de işlerin bu kadar büyük olduğunu düşünmemiştim. Öncelikle bizler tamamen bu hastane diyemiyecegim iş yerleri için bir müşteriyiz. Bu tüp bebek merkezleri olur , kadın doğum olur yada donasyon yapılan merkezler olur. Hiçbiri canı yürekten onlara başvuran biz evlat hasretligi çeken kadınlara yardım etmiyor sadece ne kadar para kazanip sömürebiliriz diye planlama yapıyor. Bilmiyorlar biz ne zorluklarla o paraları biriktirip tedavi olmaya çalışıyoruz. 5 yıllık evliyim evliliğimin 6. ayında başladık bu sözüm ona tedavilere eşimle para biriktirmek ten bir hafta tatile bile gitmedik . 0.03 amh la bana defalarca denettiler. Artık son atımlık kursunumuz kaldı bunuda donasyonda harcayalim dedik. En son gittiğimiz doktor bize dürüst davranıp donasyonu önermişti çünkü. Kıbrıs ta ayarlamaları yapacağını söyleyip tedaviden hariç kendi istedi 500 Euro. Tabiki biz para basıyoruz çünkü. Çok hevesliyiz ya buna da evet dedik. Derken pandemi karantina başladık beklemeye . Sonrasında burayla tanistim. Zaza sayesinde başka alternatiflerinde olduğunu da öğrendik. Velhasıl yaparmiyiz yapamazmiyiz yol bilmeyiz dil bilmeyiz derken onun fotolu anlatımlarıyla başardık. Herkese yaptığı gibi bana da sen karar ver dedi başından geçen tecrübeleri anlattı okadar.
Sonuç mu negatif ama oraya gittiğime pişman mıyım asla. Evet belki de oradada yanlışlar var ama oranın iki katı para döktüğüm Türkiye deki doktorlar dan bile oradaki ilgi ve alakayı görmedim. Ben Kıbrıs'ı görmedim tecrübe etmedim o yüzden hep tr. deki merkezlerle kiyasladim ve nereden memnun kaldiysam orayı övdüm.
Zazanin yaptığı da buydu bize tecrübelerini anlattı ve cok şey kattı.
Buraya sahte hesapla girip bizim hayallerimiz ve umutlarımız ile oynayan varsa da hakkımı helal etmiyorum ve kınıyorum.
Ben belki de bir daha da deneyemiyecegim ama bu yola belki yeni çıkanlara yol olur.
Birde unutmadan şunu da ekleyeyim benim transfer olduğum ay benim bildiğim 11 türk vardı ve 9 çok şükür hamile kaldı ve bu oran da bayağı yüksek
Ama Kiev ama Kıbrıs ama başka neresi olursa olsun burayı okuyan herkese sesleniyorum biz zaten umut peşinde koşuyoruz lütfen umudumuzu kırmayın ve bizi para makinası olarak görmeyin elbette paranızı kazanın ama bize boşu boşuna olmayacak duaya da amin dedirtmeyin sizlerin belki sukadarcik dedigiz miktar bizlerin hayatımızdan caldigimiz 2-3 yıl.
Biraz fazla uzun oldu galiba ama içimi dökmek istedim haklarınızı helal edin
Zaza en yakın zamanda dönmeli

Bazı sebeplerden ötürü henüz donasyona başlayamadım. Ama bildiğim şey kiev dahil hiç bir merkez kesinlikle mükemmel değil. Aradaki temel fark şu sanırım kiev de biraz daha özen var, özen olunca da daha iyi sonuçlar geliyor.. Hayatta her işte buna evimizin günlük işide dahil özen olunca daha farklı sonuç çıkıyor. değil mi.. Tez zamanda sağlıklı bebeklerimizi konuşalım inşallah.

Cok yazik,
Halen daha Zaza74 arkasindan ne söylediği ne yaptigi arastirilip üste cikmaya calisiliyor.
Birakin Zaza74 ün pesini artik. Kadinin bir ugrasisi var o da anne olabilmek bir bebek sahibi olabilmek yeter artik. Halden anlayin lütfen. Kadin düşük yapmis bir de siz sebepsiz yere sağdan soldan çirkince tokatlamayin.
Yeter..
Yanlimisiniz anlamadım. 1. Sayfaya bakin orada gerçeği kendi gözlerinizle göreceksiniz. Ve bu gerçeği asla değiştiremezsiniz.
Kimin ; hangi merkezin ne olduğunu bizden daha iyi bilen yok siz de dahil….
görüyoruz, yasiyoruz..
Gördük , yasadik…
Zaza74 ü neden bloke ettiniz cevabi var mi ??
Benim gördüğüm yok..
Sebepsiz bir s..yarisi içerisine soktunuz kendinizi karsinizda kimse yokken. Kimse yok evet cunku sebepsiz bir bloke ile karsilasan birisine atip tutuyorsunuz. Evet aynen dediğim gibi hâksiz yere mevkinizi kullanarak karsinizdaki kişiyi bloke ettiniz..
Hâksiz yere , sebepsiz yere ..
Neymiş 2019-2020 yilinda adamlar girmiş reklam yapmislar.
Tabi ki girecekler hepsi girecek. Gerekirse reklam yapacaklar yapmaya calisacaklar.
Sizin göreviniz ne olacak biliyormusunuz.
Bunlari bloke etmek.
Bizim moralimizi bozmaya hakkiniz yok. Birakin pesimizi artik.
Bir sistem yöneticisi , bir operatör , bir site sahibi site üyeleriyle bu kadar haşir nesir olmamali.
Birakin yakamizi.
Birakin Zaza nin yakasini.
Yetti artik..
Ve son olarak diyorum ki..
Hâksiz yere bloke edilen Zaza74 kesinlikle dönmeli..

Burada olmayan biri için bana cevap hakkı vermeyin zira kendisinin cevap hakkı yok. Uyarıları yaptım ama anlamadığınızı görüyorum. Gidin başka bir sosyal medyada, whatsapp üzerinde dilediğiniz gibi yazıp çizin. Lakin önce haddinizi bilin konu nasıl başladı nereye çevrildi bir anlayın. Görünen o ki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.

Merhaba şu an tedaviye başlamış olan var mı? Şu an kimler kıbrıs veya kievde..,? Ses verin :) Tedavidekilere bol şans diliyorum.. P pandaaa nasılsınız ? oğlunuz nasıl ? Sevgiler

Merhaba şu an tedaviye başlamış olan var mı? Şu an kimler kıbrıs veya kievde..,? Ses verin :) Tedavidekilere bol şans diliyorum.. P pandaaa nasılsınız ? oğlunuz nasıl ? Sevgiler
merhaba
uzun süredir yazmadım biraz kırgınlık, biraz da saçma sapan yazılardan dolayı...
tedaviye başladım bir operasyon geçirmek zorunda kaldım kısmetse bebeğim için şimdi de 15 gündür operasyon sonrası regli düzenlemek için ilaç kullanmaya başladım.. tedavim kıbrıs ta orada 3 merkezle görüştüm ve ilk görüştüğüm merkezle tedaviye başladım sağolsunlar şimdilik hiç bir problem yok istediğim zaman görüştüm ve cevap aldım mesajlarıma dönüş aldım kısa süre de... kısmetse şubat sonu mart gibi transferim olacak yumurta donasyonu olacak... rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah

Hayırlı olsun, merkeziniz neresi ? Hayırlısı ile anne olun ve olalım inşallah. Sevgiler

Hayırlı olsun, merkeziniz neresi ? Hayırlısı ile anne olun ve olalım inşallah. Sevgiler
gyno lıfe... aklım yüreğimin ilk ısındığı yer umarım her şey yolunda gider sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarım orada amin inşallah maddi manevi çok şeyler veriyoruz bu uğurda sizin sorun neydi

gyno lıfe... aklım yüreğimin ilk ısındığı yer umarım her şey yolunda gider sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarım orada amin inşallah maddi manevi çok şeyler veriyoruz bu uğurda sizin sorun neydi
Yumurtalar kalitesizdi 5.güne gitmiyordu.. şimdide yumurta kalmadı. Hayırlısı ile sağlıkla anne olalım da.. Benim tedaviye birkaç daha var. Önce Sizden güzel haberleri bekleriz. Sevgiler

Yumurtalar kalitesizdi 5.güne gitmiyordu.. şimdide yumurta kalmadı. Hayırlısı ile sağlıkla anne olalım da.. Benim tedaviye birkaç daha var. Önce Sizden güzel haberleri bekleriz. Sevgiler
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için her şey yolunda gider sağlıkla anne oluruz

geçen hafta başlayan bu
Yazışmaları kenardan sessizce okuyorum, hayretler içinde karşılıyorum.. Dayanamıyorum artık Zaza74 ile başlayıp buradaki diğer üyelerinizle bu konuşma üslubunuz hiç doğru değil.
Siz buradaki üyelerin haklarını korumak adına mı ileri geri bu konuşmaları yapıyor, haddinizi aşıyorsunuz..anlaşılan sizi maddi manevi derinden inciten duygusal birşeyler olmuş.
İster Kıbrıs ister Kiev ister bakü, ister Gürcistan olsun.. Buradaki üyeler daha düne kadar tecrübelerini paylaşır, danışmak istedikleri konuda görüş alışverişinde bulunurlardı. Ne hale getirmişsiniz saygıyla içtenlik can atarak girdiğimiz güzel forumu.. Demek ki sizin amacınız da farklıymış, yanılmışım.
Burada kim hangi klinikte tedavi olurda olsun hepsinin derdine bildiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışan üzüntüsünü paylaşan tepkisini dile getiren ilk kişi Zazaa74 dü.. Bilordum ki; o bir yorum yapıyorsa bir dayanağı vardır, boş yere laf atmıyordu.
Öncesini bilemem ama ben de Zaza74’ ün Kievi fotolarla adım adım anlatmasıyla ilk görüşmeye giden, gittiğinde her ne anlatılmışsa birebir aynısını yaşayan biriydim. Dönünce ben de bu sayfada takipçi olan arkadaşlarla paylaştım. Çok şükür şu an 30. Haftamdayım.
Evet, gittiğimiz klinikte % 100 kusursuz değil, kendileri de biliyor bunu. Bu sebeple bizlerden her konuda geri dönüş yapmamızı eleştiriye açık olduklarını birkaç kere dile getirdiler. Ki yazılı yaptığım eleştirilerim de oldu.
Ama en çok Kazen bey beni ne etkiledi bilşyor musunuz? Gebeliğimin 14 haftası( kiev yasal prosedür olarak sadece 12 haftaya kadar mesul) kanamam oldu ve beni burada çok saygın takip eden tüp bebek Dr’ mu aradım ona ulaşamadım, asistanına ulaşamadım, hemşiresine ulaşamadım. Mesajlarıma bi dönüş olmadı..ki o aralar kontrollerim 15 günde bir sağlam yüklü bir muayene ücreti ödüyorum her defasında.. Andrey aradım sabah saat 8..hemen ne yapmam gerektiğini anlattı, size en yakın hastaneye gidin dedi, bizi bilgilendir ve akabinde kievde Dr ile irtibata geçip bizi yönlendirdi. Tüm bunlar sabahın 8 inde oldu. Beni takip eden Dr un asistanı hemşiresi ise öğlenden sonra saat 2 de bana geri dönüş yaptılar.
Sürekli olarakta takibe sonrasında Kiev devam etti.
Şimdi bu hizmet kalitesi değil mi, bu işine duyduğu sorumluluk değil mi, bu insanlık değil mi? İnanın burnumun dibindeki Dr ve ekibine ulaşmadım ama Kiev o an o saatte benim yanımdaydı. İstediğim şey ilgi, güvendi. Bunu yaşayanlar bilir, kazen bey.
Elinizi iki başınızın arasına alın ve düşünün, bu tartışma buradaki bu üyelerle bu tarz girdiğiniz diyaloglar yanlış, yakışıksız. Biz Kiev’de kendimiz önce nicknamelerimizle tanışıp sonra gerçek kişiliklerimizle bu sayfa sayesinde güzel arkadaşlıklar tecrübeler kazandık, be mutlu ki siz de vesile olmuşsunuz. Unutmayalı, profesyonel iş hayatında reklam çok önemli bir unsur. Elbette olmalı olacak ama etik şartlarda.
Diyelim ki Zaza74 ki böyle bir düşüncem yok veya nicknamelerini paylaştığınız diğer sahte hesaplar reklam için giriyor, biz çok hevesli hanımları ikna etmeye çalışıyorlar. İyi de öyle olsa bile biz anlatılanlarla yaşadıklarımız arasında ciddi bir farklılık görmedik ki.. Şimdi burada kötü birşey yok ki..Reklam her sektörde var, önemli olan etik olsun, etik yapılsın.
Gereği için diyerek bitirmek istiyorum.. sanırım o da beni pasif etmeniz olacak.

Türkiye yasalarına göre donasyon suç olduğu için ve bu konuda defalarca savcılığa şikayet edilip bu başlığı; bu hadsiz, bu terbiyesiz, bu okuduğunu anlamayanlara karşı açık tuttuğum için hepiniz haklısınız.

Bu kadar okuduğunu anlamayan insanı bir araya getirmek te ne bileyim

2008 den beri bu sayfadayım. Okadar cok arkadaslık dostluk kurdumki anlatamam. Burayi disardan okadar cok kisi ile paylastimki sayisini bilmiyorum. Burada kocaman aile olduk.Onca insan geldi ve derdine burada derman oldu tecrübeler sayesinde.. Cok bisey yazmak istemiyorum. Arkadaslar herseyi yazmis. Herkesin derdi ayni. Yillardir burada iyi kötü tecrübeler paylasildi klinikler paylasildi. Kiew gittigimizde bile tedavilerimizi an ve an paylastik. Iyisiyle kötüsüyle.
Neden basarili buldugum klinigi övmeyeyim herkes gibi!! Hicbir yerde bulamadigim basariyi orada buldum. Cok sükür ogluma kavusmak icin gün sayiyorum.Iyki burdaki cogu arkadas gibi bende kiewe gitmisim . Ben cok memnun kaldim Allah hepsinden razi olsun. Rabbim hepimize sag saglim yavrusunu kucagina almayi nasip etsin Tedavide olan arkadaslarimiz icinde Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…