Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Aynı hassasiyeti başka ülkelerde donasyona gidenlere acıyorum diyenlere de gösterseydiniz keşke. Kadın kibrista tedavi görüyor, moral en önemli şey burada biri "size acıyorum" diyor şimdi ki ateşli savunucuları aman benim merkez bana birsey demesin diye susuyor. Sizin arkadaşlığınız bu kadar işte... şimdide kalkmış haktan adaletten bahsediyorsunuz. Bir gram çıkarınız olmasa sesiniz çıkmaz... kendiniz ile beni karıştırdınız

Sorunuzun üzerinden 2 yıl geçmiş ama sorunuzun cevabı benim bebeğim 5,5 aylık ve doktorum Celalattin Örnek.cok ama çok memnunum hem davranışlarından h m işinden .ekibine sevgilerimle

Son 10 ayda ne yasandi bilmiyirum oglum boraz huysuz kusura bakmayon. Benim pisto iki dos cikardi suan ust 4 dis borden cikoyor anlicaniz hem cazgir hem huysiz hemde cnai yaniyor. Teyzeleri. Bu cuma gecesi allahim yuzunuze baksin. Bu duyguyu yasayin. Allahim hayorli yollar cikarsin karaniza. Hayirli vicdanli esler nasip etsin yaniniza. Dualarum hep sizinle...

Arkadaşlar yeni üye oldum çok araştırdım ama fazla bi bilgiye sahip olamadım eşimden dolayı sperm donasyonu yaptırmak istiyoruz fakat çok bi bilgimiz yok yardımcı olurmusunuz lütfen

Arkadaşlar yeni üye oldum çok araştırdım ama fazla bi bilgiye sahip olamadım eşimden dolayı sperm donasyonu yaptırmak istiyoruz fakat çok bi bilgimiz yok yardımcı olurmusunuz lütfen
Canım donansyon merkezleri var turkiyede yasak ama bi çok ülkede bu işlemi yapan merkezler mevcut google yaz iyice araştır şimdi şuraya git burası iyi falan diyemem herkezin kendi tercihi nereye gideceği sperm donansyonu sperm kalitesi kötü olan yada spermi az olan kişilere yapılıyor. Merkezler de donörler var onlardan alınan sperm ile senin yumurtan dış ortamda döllendirilip senin rahmine yerleştiriliyor. İllaki şuan kafanızdaki soru kimin spermi olacagi eşinizle size en yakın benzerlikte olan bir donörden alınıyor donörle hiç bir şekilde bir tanışma karşılaşma gibi bi durumunuz olmaz bukonuda içiniz rahat olsun tedavi başlangıcında sizden ve eşinizden belirli testler istenilir ona gore hareket edersiniz bende erken menopoz hastasıyım 19 yaşında menopoza girdim çocuğun olmaz dediler tek çarem donansyon maddi acıdan mesaktli durumumuzu ayarlıyoruz rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin sana tavsiyem herşeyi en ince detayına kadar arastirman

Amiinn canım inşallah bizde araştırıyoruz iki yerle konuştuk ama burda yazılanlara bakınca tereddüt ettik tek sansımız var maddi gücümüz yok benim testlerime baktılar sorun yok dediler güzelmiş ama korkuyoruz tutmazsa diye rabbim herkesin gönlüne göre versin

En iyisi şurası burası diyemem hani cunki hiç bir yer %100 kesin net demiyor diyemezde .%60 70 ihtimal çünkü herkesin durumu farkli kiminde yumurta yok kiminde var kalitesi yok bazi erkelerin sperm kalitesi yok bazılarının spermi yok yada az birazda nasip ve kader işi

Aynen araştırıyoruz ama kaç hastane var adları ne bilmiyoruz bi tane kıbrısta bi tane baküde bulduk konuştuk sadece birikim aşamasındayız inşallah isteyen kimsenin kucağı boş kalmaz

Aynen araştırıyoruz ama kaç hastane var adları ne bilmiyoruz bi tane kıbrısta bi tane baküde bulduk konuştuk sadece birikim aşamasındayız inşallah isteyen kimsenin kucağı
Kıbrısta kievde azerbeycanda daha bilmedigim bir sürü ülkede vardır merkezler burdan çok arkadas kıbrısta ki merkezlerde hamile kaldı kievde de çok başarlı sonuçlar elde edildi hamile kalanlar oldu hakkinizda herşey güzel olsun gönlünüzdeki ne ise o olsun

Merhaba arkadaşlar. kıbrısta tüp bebek deneyeceğim öneride bulunmak isteyen var mı ? Hangi merkezi önerirsiniz. aranıza yeni katıldım bana yardımcı olur musunuz ?

Nasıl geçti süreç bana anlatır mısınız. bende doğuş tüp bebek merkezinden ezgi hanımla görüşüyorum henüz karar vermiş değilim çok fazla merkez var. bu benim son şansım. doğru merkezi bulduğuma emin olmak istiyorum

Sizi cok iyi anliyorum aynilarini kendim yaşadim rabbim gönlünüzce wersn

Cnm merabalar bn yumurta donasyonuna gttm sz direk tüp bebek mi donasyn mu düşünyrsnz? Hitle görüstk istedgi tahlilleri yptrdik we gttk transfer snrasini bkledik şükür oldu ve hamilelik sürecindede dewamli takipdydm önrdgi ilac ve igneler oldu tbi bu sizin degerinzle alakali . Şükür bitrdik bu süreci smdi dgum yptm 2 aylik bbgm

Ben yumurta donasyonu için gideceğim kıbrısa. benden de tahlil istediler herşeyi reçete olarak gönderdiler tahllileri yapacağım ama korkuyorum ya olmazsa diye. sen ne kadar ödedin yumurta donasyonu için?

Hayırlı olsun şükür ki almışsın bebeğini aynen biraz daha ayrıntılı bilgi versen çok seviniriz neler yaptın kaç yaşındasın ilk denemen mi rahimde sorun var mıydı tedavi ne kadar sürdü hakkını helal et çok sordum galiba ama işte tecrübe edinenler çok değerli bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…