Burada olmayan biri için bana cevap hakkı vermeyin zira kendisinin cevap hakkı yok. Uyarıları yaptım ama anlamadığınızı görüyorum. Gidin başka bir sosyal medyada, whatsapp üzerinde dilediğiniz gibi yazıp çizin. Lakin önce haddinizi bilin konu nasıl başladı nereye çevrildi bir anlayın. Görünen o ki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.
Burada olmayan biri için bana cevap hakkı vermeyin zira kendisinin cevap hakkı yok. Uyarıları yaptım ama anlamadığınızı görüyorum. Gidin başka bir sosyal medyada, whatsapp üzerinde dilediğiniz gibi yazıp çizin. Lakin önce haddinizi bilin konu nasıl başladı nereye çevrildi bir anlayın. Görünen o ki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.
Yazışmaları kenardan sessizce okuyorum, hayretler içinde karşılıyorum.. Dayanamıyorum artık Zaza74 ile başlayıp buradaki diğer üyelerinizle bu konuşma üslubunuz hiç doğru değil.
Siz buradaki üyelerin haklarını korumak adına mı ileri geri bu konuşmaları yapıyor, haddinizi aşıyorsunuz..anlaşılan sizi maddi manevi derinden inciten duygusal birşeyler olmuş.
İster Kıbrıs ister Kiev ister bakü, ister Gürcistan olsun.. Buradaki üyeler daha düne kadar tecrübelerini paylaşır, danışmak istedikleri konuda görüş alışverişinde bulunurlardı. Ne hale getirmişsiniz saygıyla içtenlik can atarak girdiğimiz güzel forumu.. Demek ki sizin amacınız da farklıymış, yanılmışım.
Burada kim hangi klinikte tedavi olurda olsun hepsinin derdine bildiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışan üzüntüsünü paylaşan tepkisini dile getiren ilk kişi Zazaa74 dü.. Bilordum ki; o bir yorum yapıyorsa bir dayanağı vardır, boş yere laf atmıyordu.
Öncesini bilemem ama ben de Zaza74’ ün Kievi fotolarla adım adım anlatmasıyla ilk görüşmeye giden, gittiğinde her ne anlatılmışsa birebir aynısını yaşayan biriydim. Dönünce ben de bu sayfada takipçi olan arkadaşlarla paylaştım. Çok şükür şu an 30. Haftamdayım.
Evet, gittiğimiz klinikte % 100 kusursuz değil, kendileri de biliyor bunu. Bu sebeple bizlerden her konuda geri dönüş yapmamızı eleştiriye açık olduklarını birkaç kere dile getirdiler. Ki yazılı yaptığım eleştirilerim de oldu.
Ama en çok Kazen bey beni ne etkiledi bilşyor musunuz? Gebeliğimin 14 haftası( kiev yasal prosedür olarak sadece 12 haftaya kadar mesul) kanamam oldu ve beni burada çok saygın takip eden tüp bebek Dr’ mu aradım ona ulaşamadım, asistanına ulaşamadım, hemşiresine ulaşamadım. Mesajlarıma bi dönüş olmadı..ki o aralar kontrollerim 15 günde bir sağlam yüklü bir muayene ücreti ödüyorum her defasında.. Andrey aradım sabah saat 8..hemen ne yapmam gerektiğini anlattı, size en yakın hastaneye gidin dedi, bizi bilgilendir ve akabinde kievde Dr ile irtibata geçip bizi yönlendirdi. Tüm bunlar sabahın 8 inde oldu. Beni takip eden Dr un asistanı hemşiresi ise öğlenden sonra saat 2 de bana geri dönüş yaptılar.
Sürekli olarakta takibe sonrasında Kiev devam etti.
Şimdi bu hizmet kalitesi değil mi, bu işine duyduğu sorumluluk değil mi, bu insanlık değil mi? İnanın burnumun dibindeki Dr ve ekibine ulaşmadım ama Kiev o an o saatte benim yanımdaydı. İstediğim şey ilgi, güvendi. Bunu yaşayanlar bilir, kazen bey.
Elinizi iki başınızın arasına alın ve düşünün, bu tartışma buradaki bu üyelerle bu tarz girdiğiniz diyaloglar yanlış, yakışıksız. Biz Kiev’de kendimiz önce nicknamelerimizle tanışıp sonra gerçek kişiliklerimizle bu sayfa sayesinde güzel arkadaşlıklar tecrübeler kazandık, be mutlu ki siz de vesile olmuşsunuz. Unutmayalı, profesyonel iş hayatında reklam çok önemli bir unsur. Elbette olmalı olacak ama etik şartlarda.
Diyelim ki Zaza74 ki böyle bir düşüncem yok veya nicknamelerini paylaştığınız diğer sahte hesaplar reklam için giriyor, biz çok hevesli hanımları ikna etmeye çalışıyorlar. İyi de öyle olsa bile biz anlatılanlarla yaşadıklarımız arasında ciddi bir farklılık görmedik ki.. Şimdi burada kötü birşey yok ki..Reklam her sektörde var, önemli olan etik olsun, etik yapılsın.
Gereği için diyerek bitirmek istiyorum.. sanırım o da beni pasif etmeniz olacak.