Aynen çok doğru.Canimbenim cok tesekkur ederim valla nasil bir gripse yeminle etlerim ligme ligme oluyor bayada cogaldi grip ve corona ayri ayri
İnsallah hemencecik toparla insallah..2022 cok guzel gecsinAminn canim insallah 1 hafta icinde gecer kagami kaldiramiyorum yoksa
Cok geçmiş olsun canimDakka bir gol bir 2021 aksamina dogru halsizlik kırgınlık ve hapsirik aksirik nezle vallahi 2022 ben ve esim ayni anda hastalandik 2022 ye nasil girdik hatirlamiyorum millet son 3 2 1 deyip havafisek patlatiyordu biz esimle burun akintisi hapsirik la birlikte ses kısıklığı bagiramiyorduk butun gece hapsurduk allah sonumu hayrettsin yeni yila nasil girersen butun sene boyle gider derlerya biz fena üşütmüş bir halde girdik butun sene hastaliktan kurtulamayacagiz herhalde 1 ocakta sunmus sekilde butun gun yattim esim toparladi isegitti bugun bense halâ devam ediyorum allahtan tek istedigim sağlık. Cabuk toparlanmayi diledim bide hepimiz icin evlat tabiki cok şükür corona deiliz tek tesellimiz bu cok yakin akrabalarimiz asili olmalarina ragmen hastanelik oldular. Bizim cok şükür negatif sadece soguk algınlığı ve grip nasil korkttum anlatamam bin kere sukur ettim rabbime hayatimda hic hatirlamiyorum nezle ve grip oldugumda rabbime dua ettigimi. Soyleyecegim su rabbim yeni yildaherkese sağlık sihhat versin huzur bereket versin herkese
Canim benim,Kızlar galiba benimde oğlum olacak
Senin başına gelende pişmiş tavuğa gelmedi her ay bı aksiyon var bı sadaka ver ayyy nolur, son olsun işlerin su gibi aksın geçsin sağlıkla ilerlesinCanimbenim cok tesekkur ederim valla nasil bir gripse yeminle etlerim ligme ligme oluyor bayada cogaldi grip ve corona ayri ayri
Yeminle dogru valla bir aksilik cikiyor herseyde amiiiiinnnnSenin başına gelende pişmiş tavuğa gelmedi her ay bı aksiyon var bı sadaka ver ayyy nolur, son olsun işlerin su gibi aksın geçsin sağlıkla ilerlesin
Yaaa çok tatlısınCanim benim,
Annelik sana cok yakisacaktir eminim.
Saglikla kucagina al inşallah.
Ben bir çok doktor gezdim Ankara/İstanbul hiç bir doktordan veya çalışanlardan bu zamana kadar böyle birşey duymadım. Hele ki üyenin link ismine kadar şu kişi pozitif diyeni hiç duymadım. Evet bu site popüler fakat birçok sayfa konu var, tam bu alana bu sayfaya isabet, bilemedim.Canim kadınlar kulübü çok popüler bir site tüp Bebek yapan her yer burayı biliyor. 2016 senesinde tedavi olduğum İstanbul'daki klinik bile burayı gayet iyi biliyordu. Yani birşeyler bilmeleri takip etmeleri çok normal, ayrıca giden arkadaşlar kendilerini tanıtıyorlar onlar için sıkıntı yoksa bizim için hiç olmamalı. önemli olan şey reklamcilara prim vermemek. Bu arada anladım o üyenin kim olduğunu
Tüp bebek forumlarında da bir çok reklam var , oralarda da da çok okuduk, doktoru övme veya kötüleme olarak çok gördüm, ama yüzlerce topic vardır hangi birini takip etsinler de üye ismiyle bilsinler , donasyon merkezi ve forumu çok farklı bence .. rekabet kaliteyi arttırır diye düşünüyorum :) herkese iyi seneler Rabbim hepimizin gönlüne göre versinBen bir çok doktor gezdim Ankara/İstanbul hiç bir doktordan veya çalışanlardan bu zamana kadar böyle birşey duymadım. Hele ki üyenin link ismine kadar şu kişi pozitif diyeni hiç duymadım. Evet bu site popüler fakat birçok sayfa konu var, tam bu alana bu sayfaya isabet, bilemedim.
E Eftalios Çok çok geçmiş olsunDakka bir gol bir 2021 aksamina dogru halsizlik kırgınlık ve hapsirik aksirik nezle vallahi 2022 ben ve esim ayni anda hastalandik 2022 ye nasil girdik hatirlamiyorum millet son 3 2 1 deyip havafisek patlatiyordu biz esimle burun akintisi hapsirik la birlikte ses kısıklığı bagiramiyorduk butun gece hapsurduk allah sonumu hayrettsin yeni yila nasil girersen butun sene boyle gider derlerya biz fena üşütmüş bir halde girdik butun sene hastaliktan kurtulamayacagiz herhalde 1 ocakta sunmus sekilde butun gun yattim esim toparladi isegitti bugun bense halâ devam ediyorum allahtan tek istedigim sağlık. Cabuk toparlanmayi diledim bide hepimiz icin evlat tabiki cok şükür corona deiliz tek tesellimiz bu cok yakin akrabalarimiz asili olmalarina ragmen hastanelik oldular. Bizim cok şükür negatif sadece soguk algınlığı ve grip nasil korkttum anlatamam bin kere sukur ettim rabbime hayatimda hic hatirlamiyorum nezle ve grip oldugumda rabbime dua ettigimi. Soyleyecegim su rabbim yeni yildaherkese sağlık sihhat versin huzur bereket versin herkese
... madem kıbristan büyük cikariniz yoksa ....
hiçbir merkezin reklamını yapmıyor
İlk önce ondan başlayım biotexcom kliniyi direk eledim çünkü para tuzağından başka bir şey deyil
İnşallah rabbim gönlünüze göre versin o klinikte taşıyıcı annelik yapılıyormu fiyatları hakkkında bilginiz varmıYaptirdigim testlerde bi aksilik cikmazsa bu ay sonu gitcez insallah. British e karar verdik. Bastan embriyo donasyonu düsünmüstük ama karar degistirdik ve sperm e karar verdik. Insallah hersey yolunda gider bende deneyinlerimi sizlerle paylasirim
Çok teşekkür ederim 2 evladımı kaybederek oldu hemde başımdan geçenlerMerhaba, öncelikle çok geçmiş olsun taşıyıcı annelik biraz farklı bir konu onu daha çok Avrupa ülkelerinde yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Bu sayfada donasyon hakkında bilgi alabilirsiniz. İnşallah siz de en kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz
Çok teşekkür ederim. Malesef o konuda hiç bir bilgim yokİnşallah rabbim gönlünüze göre versin o klinikte taşıyıcı annelik yapılıyormu fiyatları hakkkında bilginiz varmı