Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Cok geçmiş olsun canim

Canimbenim cok tesekkur ederim valla nasil bir gripse yeminle etlerim ligme ligme oluyor bayada cogaldi grip ve corona ayri ayri
Senin başına gelende pişmiş tavuğa gelmedi her ay bı aksiyon var bı sadaka ver ayyy nolur, son olsun işlerin su gibi aksın geçsin sağlıkla ilerlesin

Canim benim,
Annelik sana cok yakisacaktir eminim.
Saglikla kucagina al inşallah.
Yaaa çok tatlısın
Ben tüp bebek annelerinin hep çok çok özel olduğunu düşünmüşumdur kii donasyon bambaska bizlerin çocukları çok şanslı bence
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar

Ben bir çok doktor gezdim Ankara/İstanbul hiç bir doktordan veya çalışanlardan bu zamana kadar böyle birşey duymadım. Hele ki üyenin link ismine kadar şu kişi pozitif diyeni hiç duymadım. Evet bu site popüler fakat birçok sayfa konu var, tam bu alana bu sayfaya isabet, bilemedim.

Tüp bebek forumlarında da bir çok reklam var , oralarda da da çok okuduk, doktoru övme veya kötüleme olarak çok gördüm, ama yüzlerce topic vardır hangi birini takip etsinler de üye ismiyle bilsinler , donasyon merkezi ve forumu çok farklı bence .. rekabet kaliteyi arttırır diye düşünüyorum :) herkese iyi seneler Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Kazen bey Ben hayatimda sizin kadar acimasiz ve ukala birini görmedim sözüm ona kadinlar kulübü yöneticisisiniz.bende kadinlar kulübüne girip yasadiklarimi anlattim sözde dr ve klinigin yasattiklarini beni topa tutan oldu ve üstüne engellendim. Bunu neresi özgür irade ve insan hakki?? Kibrisa yigdigim parayla ben 2 daire alirdim yine söylüyorum helal etmiyorum zehir zikkim olsun. Gelelim zazaya kadin herseyini burda iyisiyle kötüsüyle paylasti klinik soranlara yönlendirme yapmadi okuyun not alin kendiniz karar verin dedi hep…. Hepimiz bu ugurda maddi manevi mahfolduk bide sözde dr sözde hemsirelerle ugrastik… zazada bukadar badireler yasarken burayi bilgisiz birakmadi okuyanlara faydasi olur diye… bukadar yarali bi kadini nasil üzersini merak insanlari aglatmak üzmek vebaldir hemde cok büyük vebal.madem kubristan büyük cikariniz yoksa birakin kim nereyi kötülüyo kim nereyi övüyo kimse aptal degil kendi kararini kendi versin. Bukadar hassas konuda bize kim acimasizca davrandi konustu ve maddi olarak gasp ettiyse allahta bizim yaramizdan imtihan etsin siz hangi hadle klinigin itleri dersiniz???? Iyi ve dürüst insanlara allah saglik versin uzunnnnnn ömür versin. Biotexcoma var iolsun basta andrey olmak üzere bütün calisanlarina uzun ömür versin cünkü bir sürü kadini mutlu etti. Basta insanca yaklasimlariyla cabalariyla zaten para pesinde olup olmadiklari cok ortada…. Aldiklari para onlara helal hos olsun.üzerimizden para kazanip coluk cocugunada yedirenlere zehir zikkim olsun.

Sayfada son zamanlarda yapılan haksız ve yipratici yorumlar nedeniyle benimde şahit olduğum yanlış ve doğruları diger arkadaşların iyiliği için söylemem gerektiğini düşünüyorum .öncelikle zazayı şahsen tanıma şansım oldu ona bakınca kendimide gördüm çünkü bizim sonumuzu yaşayan insanları ancak aynı yollardan geçenler anlayabilir. Zazayi tanıyanlar zaten sayfada onun hakkındaki olumsuz yorumların iftira olduğunun farkındadır. Benim sözlerim tanimayanlar için..!. Zaza hiçbir merkezin reklamını yapmıyor bütün paylaşımları olumlu olumsuz neyse hiç bir merkezin kefili olmadan yazıyor çünkü zaten bir çok kişi gibi bu işlerden kendi canı yanmış bir insan niye başkasının vebaline girsinki? üstelik buna tenezzül edecek birisi degil. Buna gerek te yok bütün merkezler aracısını bulmuş çoğuna da doktorlar yönlendiriyor zaten.ben kibrisada gittim ,sonunda adı geçen x merkezede gittim .kibrista apaçık kendimin kaldırıldığını hissettim 2 kere param çöp oldu ,keşke burada zazanin tecrübelerinden yararlanan şanslı arkadaşlar gibi ilk denememde bahsettiğiniz x ülkeye gitmiş olsaydım. Hiçbir merkez %100 başarı vadetmiyor fakat kibristakilerin söylediği başarı oranıda hiç gerçeği yansıtmıyor. Ben bu kanıya zazanin yorumlarından değil sayfada son 3 yıldır Kıbrısa gidenlerin yorumlarından vardım. (o ülkede %100 başarı vadetmiyor) ama karşılaştırma yapılırsa başarısının kibristaki merkezlerden çok daha fazla olduğu ortada.. Keşke bunun gercek istatistiği ortaya çıkartılmış olsa..ayrıca kişiler hangi merkeze gideceklerine sadece bu sayfaya bakarak karar vermesinler ama sapla samanıda karıştırmayalım sayfanın amacı tecrübelerin paylaşılması. Tecrübelerini paylaşan insanada haksızlık yapmayalım.. istenen paralar çok büyük paralar düşmanım dahi olsa arastirmadan herhangi bir merkeze o parayı verip hem parasını hem zamanını en önemlisi duygularını hiç etmesini istemem, zazaninda böyle düşündüğüne eminim insanların iyi niyetini reklamla karıştırmayın .

E Eftalios Çok çok geçmiş olsun
Çok haklısın, gündelik telaşlarımızdan kendimizi unutuveriyoruz.
Herşeyin başı sağlık, gelmiş geçmiş olsun.Tez zamanda toparlarsınız inşallah
Sevgiler

... madem kıbristan büyük cikariniz yoksa ....

demek ki siz çıkarınız varsa 2 dakikada satanlardansınız! Kendiniz ile beni karıştırmayın

hiçbir merkezin reklamını yapmıyor

ben bu kişi reklam yapıyor dedim mi? Ağzımdan öyle bir cümle çıktı mı ? Özelden en az 10 kişi dedi ki reklam yapıyor mu lütfen cevap verin hepsine de tek söylediğim ne reklam yapıyor derim ne de reklam yapmıyor. Bilmiyorum dedim... Elma ile armutu karıştırmayın. Okuduğunuzu bir anlayın, ben dedim ki bu merkezin reklam ekibi bu sitede 2019 ve 2020 ortasına kadar sahte profillerle yazdı çizdi. Hatta buna örnek verdim ve şöyle devam ettim Kıbrıs'ta ki merkezler de bunu yaptı dedim. Kimi yakalarsam da deşifre ediyorum dedim. Tekrar rica ediyorum yazdıklarımı 2 kez okuyun...

İlk önce ondan başlayım biotexcom kliniyi direk eledim çünkü para tuzağından başka bir şey deyil

hepinize Zaza'nın şu geçmişte yazdığı mesaj tokat gibi gelecektir. ee hani para tuzağıydı burası bu mesajı ben mi yazdım? o dönem bu ekip yok muydu? aynı ekip vardı? Ne değişti? Kıbrıs'ta nasıl merkez övdüler ne çabuk unuttunuz?

Madem bu kadar çok inancınız var buyrun para tuzağı demiş şimdi değişti de süper bir merkez oldu siz karar verin. Bahsi geçen üye burada olmadığından cevap hakkı da yok bu sebeple beni zorlamayın.

alın mesajın tamamını okuyun tıklayın burayı.

Son düzenleme:
İnşallah rabbim gönlünüze göre versin o klinikte taşıyıcı annelik yapılıyormu fiyatları hakkkında bilginiz varmı

Çok teşekkür ederim 2 evladımı kaybederek oldu hemde başımdan geçenler yanıyorum ağlıyorum bir çare işte

Değerli Arkadaşlar, Ben yumurta yada embriyo donasyonu için kiev düşünüyorum . M Makaron ve @ zumrom hariç Kievde ilk denemede hamile kalamayan var mı? M Makaron ve Z Zumrom da bir dahaki tedavide hamile kalıp hayırlısı ile anne olacak inşallah. Allah ben dahil isteyen her kadını hayırlısı ile sağlıkla anne yapsın inşallah tez zamanda.. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…