Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kuzum bu çok iyi bir bilgi
Acaba Ankarada bunu yapan yer var mı
Zaza..
Cokkk üzüldüm.. Ben Malesef sayfaya pek giremiyorum..
Ama ne diyeceğimi bilemiyorum..
Oldu diye şükür ediyordum..
Arkadaşın dediği testi bende yaptım. Endometrium da yüksek sayıda öldüren hücre bulunuyordu.
Ben almanyada yaptırdım..
Bunun için yaklaşık 3 hafta doxyicilin antibiyotik aldım.
Ve 3 ay iyi laktobakterien.. Vajinal kapsül olarak ve yuttum içtim.
Laktobazil içeren yiyecekleri bol ye..
Bilmiyorum.. Ondan mı oldu bu sefer.. Ama dokuzuncu donasyonda oldu işte rabbime şükürler olsun..
Insallah sende de olacak..

Tüm negatif sonuç arkadaşlar için de çok üzgünüm..
Hep hi yıkılma hep Bin üzülme..
Maddi imkan oldukça deneyin derim..
Allah büyük..

Ha.. Bide omegaven ve intralipid serun.. Her ikinci hafta.. Transferden 2 ay önce başladım

Merhaba. Ben şu an yumurta donasyonu düşünmüyorum. Önce raporlu 3 tüp bebek hakkımı kullanırım, en son ihtimal donasyonu düşünürüm, parayı da ona saklarım diye karar verdim kendimce. Bu yüzden yine de bu başlığı da arada inceliyorum. Son mesajlar beni cidden düşündürdü. Peki Kıbrıs'ta Yakın Doğu Üniversitesi'nde yaptıran var mı? Üniversite hastanesi olduğu için daha şeffaf ve güvenilir olur mu diye merak ettim ama pek bahsedilmemiş sanırım ya da ben bulamadım.

Merhaba iyi akşamlar bende taşıyıcı anne ile anne olmak istiyorum bşr ameliyat ile rahmim alındı gittiğiniz hastane ile ilgili güzel bilgilerinize ihtiyacım var rabbim sizede denk getirsin inşallah
Yaptirdigim testlerde bi aksilik cikmazsa bu ay sonu gitcez insallah. British e karar verdik. Bastan embriyo donasyonu düsünmüstük ama karar degistirdik ve sperm e karar verdik. Insallah hersey yolunda gider bende deneyinlerimi sizlerle paylasirim

Günaydın arkadaşlar, yeni yılda tüm umutlarımızin gerçekleşmesi dileğiyle iyi haftalar diliyorum. Bazı arkadaşlarım klinikler hakkında şüpheye düşmüş, arkadaşlar bakın burası tüp bebek sayfası ve doğal olarak tüm merkezler takip ediyor. Sürekli merkezlerin veya doktorlarin reklamları çıkıyor fark ettiyseniz nasıl çıkıyor bu reklamlar takip ettiklari için elbette. Hepimiz iş hayatındayiz çalıştığımız kurumun reklamlarini yapmak için pazarlama departmanlari araştırma yapmıyorlar mi? Elbette yapıyorlar sosyal medya, televizyon, gazete bakıyoruz nerede kendimizi gösteririz diye. Bu da öyle birşey. Diyet sayfasinda olsak diyetisyen reklami çıkar ya da onlar da burayı takip edip ne yapabiliriz diye düşünürler. Yani biz potansiyel müşteriyiz onlar da istediğimizi yapacaklarını iddia eden kurumlar. Ayrıca ben Kıbrıs'ta da bu takma adlarimizla konuşmalar yapıldığına şahit oldum sadece Kiev değil ki bunu yapan. Bu arada hiç bir merkezi savunmak amacıyla bunu yazmıyorum sadece iş hayatının bir parçasınin reklam olduğunu anlatmak istedim. İnsanlar X merkezine gidip ben Kadınlar kulübündeyim adım da bu diyor merkezler de öyle biliyor kim olduğumuzu. Ayrıca takip etmeleri de bir açıdan bizim yararimiza oluyor bakıyorlar ki A merkezinde olmamış bizim merkezimin başarısı olsun diye daha fazla çabalıyorlar. Yani sevgili hanımlar bu büyük bir pazar burada en çok dikkat etmemiz gereken şey kurumların reklamcilarina kendimizi kaptırmamak. Zaten o da bir süre sonra ortaya çıkıyor ya da site yöneticisi anlayıp müdahale ediyor. Orada dönen bir üçkağıtçılik yok yani hayatın olağan akışında yaşananlar bunlar. Çok pahalı ve meşakkatli bir tedavi bu o yüzden çok araştırma yapmak lazım bir de ucuz yapan yerleri çok derin incelemek lazım. Kolay kazanmiyoruz parayı elbette öyle kolayca sokağa da atamayiz. Cok araştırıp çok irdelemek lazım. Çok uzun olmus yine kusuruma bakmayın lütfen ama iciniz kararmasın istiyorum. En önemli şeylerden biridir guven ve kalbinizin rahat olması.
Kucak dolusu sevgilerimle

Merhaba iyi akşamlar bende taşıyıcı anne ile anne olmak istiyorum bşr ameliyat ile rahmim alındı gittiğiniz hastane ile ilgili güzel bilgilerinize ihtiyacım var rabbim sizede denk getirsin inşallah
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun taşıyıcı annelik biraz farklı bir konu onu daha çok Avrupa ülkelerinde yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Bu sayfada donasyon hakkında bilgi alabilirsiniz. İnşallah siz de en kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz

Canim kadınlar kulübü çok popüler bir site tüp Bebek yapan her yer burayı biliyor. 2016 senesinde tedavi olduğum İstanbul'daki klinik bile burayı gayet iyi biliyordu. Yani birşeyler bilmeleri takip etmeleri çok normal, ayrıca giden arkadaşlar kendilerini tanıtıyorlar onlar için sıkıntı yoksa bizim için hiç olmamalı. önemli olan şey reklamcilara prim vermemek. Bu arada anladım o üyenin kim olduğunu

Selam kızlar
Herkese yeni yılda Allah önce sağlık, sonra mutluluk ve bebek nasip etsin.
Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah
Güzel günler yaşayacağımız, bebeklerimizin tekmelerini, doğum hikayelerimizi anlatacağımız bir yıl olsun
Herkese dua ediyorum. Tedavide olan, transfere gidecek olan, test sonucunu bekleyen, kalp atışını bekleyen, doğuma hazırlanan, tanıdığım tanımadığım isteyen herkese Allah nasip etsin

Amiiiiinnnn❤❤❤❤

Dakka bir gol bir 2021 aksamina dogru halsizlik kırgınlık ve hapsirik aksirik nezle vallahi 2022 ben ve esim ayni anda hastalandik 2022 ye nasil girdik hatirlamiyorum millet son 3 2 1 deyip havafisek patlatiyordu biz esimle burun akintisi hapsirik la birlikte ses kısıklığı bagiramiyorduk butun gece hapsurduk allah sonumu hayrettsin yeni yila nasil girersen butun sene boyle gider derlerya biz fena üşütmüş bir halde girdik butun sene hastaliktan kurtulamayacagiz herhalde 1 ocakta sunmus sekilde butun gun yattim esim toparladi isegitti bugun bense halâ devam ediyorum allahtan tek istedigim sağlık. Cabuk toparlanmayi diledim bide hepimiz icin evlat tabiki cok şükür corona deiliz tek tesellimiz bu cok yakin akrabalarimiz asili olmalarina ragmen hastanelik oldular. Bizim cok şükür negatif sadece soguk algınlığı ve grip nasil korkttum anlatamam bin kere sukur ettim rabbime hayatimda hic hatirlamiyorum nezle ve grip oldugumda rabbime dua ettigimi. Soyleyecegim su rabbim yeni yildaherkese sağlık sihhat versin huzur bereket versin herkese

Çok geçmiş olsun size canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah kötüyü düşünme herşeye inat biz bu yılı bundan sonra ki yılları daha güçlü olarak yaşayacağız ki hayalimize kavuşalım güzel günler yola çıktı adım adım ilerliyoruz zor meşakkatli yorucu ama pes etmek yok. Düşeceğiz kalkacağız ama sonunda varacağız durmayacağız...

Cok tesekkur ederim canim insallah bu sene hersey guzel olur

Kesinlikle katılıyorum.
Bu forum çok garip bir hal aldı gerçekten. Gidip gördüğüm merkez hakkında olumlu bir şey söylemeye bile çekiniyorum şu an.
Kieve gittiğimizde buradaki arkadaşlarla tanışma faslında hepimiz nicklerimizi söyledik konuştuk. Ki Andrey de bize eşinin bizim forumu takip ettiğini söyledi. Bunda hiçbir art niyet aramadım. Arasam da bulamam zaten.
Her kurumun sosyal medya sorumluları var ve kendileri hakkında ne denmiş ne yorumda bulunulmuş takip ediyorlar. Daha normal ne olabilir? Arkadaşlar bu durumdan ne çıkardılar anlamadım açıkçası.
Benim hiçbir yerle bir anlaşmam yok reklamcı değilim. Kieve gidip hamile kalan sıradan bir kadınım. Kıbrısta tedavi görmedim dolayısıyla hiçbir kıyaslama yapamam.
Umarım herkes içlerine sinen, karar verdikleri yerde hamile kalır yavrularına kavuşur. Çünkü bu forumdakiler en çok anneliği hak edenler bence

Çok geçmiş olsun Allah yeni yılda şifa versin bebekler versin

Çok geçmiş olsun canım.
Bu aralar vakalar yükselişte.
Bir de domuz gribi salgını varmış.
Bazi kişiler ağır grip geçiyorum diyor
Testleri negatif çıkmış.
Muhtemelen var domuz gribi.
Allah herkese sağlık sıhhat versin.
Bol bol dinlenmeye çalış canım

Cok gecmis olsun.kolaylikla gecsin.

Cok guzel anlatim olmus, dedigin gibi sonucta hizmet sektoru …
Umarin herkes maddi ve manevi pemeginin karsiligini alir

Canimbenim cok tesekkur ederim valla nasil bir gripse yeminle etlerim ligme ligme oluyor bayada cogaldi grip ve corona ayri ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…