Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

:halay::halay::KK9::KK9:

Eklentiler

• 2022 yılı.jpg
    2022 yılı.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 54
Şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum. 💝
Hamile olan arkadaşlarimiz sağlıkla bebeklerini kucaklarina alsınlar inşallahhhh 🤲 🥰
Benim gibi asla pes etmeyen,
Mücadelesini sırtına alan bütün güçlü kadınlarinda umut, başarı dolu yeni yılı olsun inşallah 🤲👍🤩
2022 hepimize uğur getirsin ❤️

Cylo piyasada yok. Onun yerine kullandığınız ilaç nedir? Doktora giden var mı , bu ilacın ikamesi yok dedi eczacı.

Cylo piyasada yok. Onun yerine kullandığınız ilaç nedir? Doktora giden var mı , bu ilacın ikamesi yok dedi eczacı.
Evet canim o cylo yuzunden basima neler geldi benim maalesef uretici firma durdurmus o nun yerine climen veya tarlusal veriyordoktorlar climeni bile zorbulmustum amelitattan once sonra tarlusal verildi tarlusal var eczanelerde isin garibide estrofem bileyok ben getirttirdim disardan

Evet canim o cylo yuzunden basima neler geldi benim maalesef uretici firma durdurmus o nun yerine climen veya tarlusal veriyordoktorlar climeni bile zorbulmustum amelitattan once sonra tarlusal verildi tarlusal var eczanelerde isin garibide estrofem bileyok ben getirttirdim disardan
Cyclo progynova ilacından mı bahsediyorsunuz? Ben muadili trisequens diye biliyorum erken menapoz için trisequens daha iyi demişti doktorum.

Evet canım maalesef şok oldum adam telefonda aynen böyle söyledi
Kafamda deli sorular var açıkçası
Donasyondan soğuttular beni korkuyorum açıkçası dünya parası verecegiz ama yalan dolanla iş verir olmuşlar.
Araştırma içi de olacağım kendi adıma.

Divina ya da climen olabilir. Estradiol
Valerat olarak ayni ama peogrsteron olarak farkli.
Divina adı geçmişken bir şey sorucaktım. Ben ilk defa geçen ay başladım. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum(yani bugün) Adet bittikten sonra mı başlamam gerekiyor yoksa bıraktıktan 7 gün geçtikten sonra adet bitsin ya da bitmesin başlamak mı gerekiyor

Divina adı geçmişken bir şey sorucaktım. Ben ilk defa geçen ay başladım. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum(yani bugün) Adet bittikten sonra mı başlamam gerekiyor yoksa bıraktıktan 7 gün geçtikten sonra adet bitsin ya da bitmesin başlamak mı gerekiyor
Doktorunuz ne zaman baslamanizi uygun gordu?
Ben genelde adetin3. Gunu kullanmaya basliyorum ,benim doktorum oyle kullanmami soylemisti.

Doktorunuz ne zaman baslamanizi uygun gordu?
Ben genelde adetin3. Gunu kullanmaya basliyorum ,benim doktorum oyle kullanmami soylemisti.
Aslında onunla ilgili bir şey söylemedi. Prospektüsünde de öyle yazıyor aslında bitsin bitmesin başlayın diyor. O zaman ben de öyle yapayım. Teşekkür ederim🙏

X