- 31 Mart 2019
- 59
- 389
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi Insallah diyelim can-i gonulden31 ocak 2022 de sağlıklı bebeklerimizin yaramazlıklarını konuşalım inşallah :) İleriye geriye dönüp baktığımızda mutlulukla anacağımız 2022 yılı geçirmemizi diliyorum. Sevgiler
Amiiiiinnnn hepimize insallahhhhhh 2022 ugur getirsin bebek getirsin ❤❤❤❤❤❤Kızlar Rabbim hepimizin yüzünü bu yeni yılda güldürsün Sağlık, huzur , mutluluk dolu bir yıl diliyorum
Yeni yılınız kutlu olsun
Divina ya da climen olabilir. EstradiolCylo piyasada yok. Onun yerine kullandığınız ilaç nedir? Doktora giden var mı , bu ilacın ikamesi yok dedi eczacı.
Evet canim o cylo yuzunden basima neler geldi benim maalesef uretici firma durdurmus o nun yerine climen veya tarlusal veriyordoktorlar climeni bile zorbulmustum amelitattan once sonra tarlusal verildi tarlusal var eczanelerde isin garibide estrofem bileyok ben getirttirdim disardanCylo piyasada yok. Onun yerine kullandığınız ilaç nedir? Doktora giden var mı , bu ilacın ikamesi yok dedi eczacı.
Evet canım maalesef şok oldum adam telefonda aynen böyle söylediGerçekten mi?
Cyclo progynova ilacından mı bahsediyorsunuz? Ben muadili trisequens diye biliyorum erken menapoz için trisequens daha iyi demişti doktorum.Evet canim o cylo yuzunden basima neler geldi benim maalesef uretici firma durdurmus o nun yerine climen veya tarlusal veriyordoktorlar climeni bile zorbulmustum amelitattan once sonra tarlusal verildi tarlusal var eczanelerde isin garibide estrofem bileyok ben getirttirdim disardan
Kafamda deli sorular var açıkçasıEvet canım maalesef şok oldum adam telefonda aynen böyle söyledi
Divina adı geçmişken bir şey sorucaktım. Ben ilk defa geçen ay başladım. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum(yani bugün) Adet bittikten sonra mı başlamam gerekiyor yoksa bıraktıktan 7 gün geçtikten sonra adet bitsin ya da bitmesin başlamak mı gerekiyorDivina ya da climen olabilir. Estradiol
Valerat olarak ayni ama peogrsteron olarak farkli.
En iyi doctor biliyor her doctorun ilac perspektifi farkli sanirsamCyclo progynova ilacından mı bahsediyorsunuz? Ben muadili trisequens diye biliyorum erken menapoz için trisequens daha iyi demişti doktorum.
Doktorunuz ne zaman baslamanizi uygun gordu?Divina adı geçmişken bir şey sorucaktım. Ben ilk defa geçen ay başladım. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum(yani bugün) Adet bittikten sonra mı başlamam gerekiyor yoksa bıraktıktan 7 gün geçtikten sonra adet bitsin ya da bitmesin başlamak mı gerekiyor
Tresequins de bildigim menapoz sikayetleri varsa o sekilde recete edilmesi daha fazla. HRT olarak kullanilN bir ilac.eftaliosun dedigi gibi sikayrtlere gore en dogrusunu doktor bilir.En iyi doctor biliyor her doctorun ilac perspektifi farkli sanirsam
Aslında onunla ilgili bir şey söylemedi. Prospektüsünde de öyle yazıyor aslında bitsin bitmesin başlayın diyor. O zaman ben de öyle yapayım. Teşekkür ederimDoktorunuz ne zaman baslamanizi uygun gordu?
Ben genelde adetin3. Gunu kullanmaya basliyorum ,benim doktorum oyle kullanmami soylemisti.