AmiiiiiinnnnY YesilDomates Tebriklergözünüz Aydın olsun , Allah tamamına eriştirsin inşallah
Darısı tüm dileyen Arkadaşlarıma tez vakitte inşallah
Amin canım Rabbim görsün bizi ne diyim. Şimdilik bekliyoruz işte ne yapacağımıza karar veremedik biraz akışına bıraktık cok yoruldum artık düşünmektenCanim seni o kadar iyi anliyorumki biraz kafani toparla arkadaslarimda yazmis tart bic kafanda rabbimin sinavlarindan geciyoruz hepimiz bu yoldan kolayca cikmayi madip etsin rabbim hepimize o kadar zor bir durumki
Inan insan oyle oluyor canim bir muddet sonra bu dusunmeler sagliginida bozmaya basliyor onun icin lutfen hic kafana takma rabbime emanet ol herseyin basi saglik canim sağlığın daha önemli biliyorum soylemesikolay diyeceksin ama inan hic biseyi kafaya takmaAmin canım Rabbim görsün bizi ne diyim. Şimdilik bekliyoruz işte ne yapacağımıza karar veremedik biraz akışına bıraktık cok yoruldum artık düşünmekten
Aksev22 nin tavri ve tarzi hos değildi evet. Fakat Sizin söylemleriniz de pek hos değil diye düşünüyorum.
Zikraa ya da da aynini yapmistiniz.
Gereksiz söylemler gereksiz üye pasif duruma getirmeler.
Biz de yeri geldiğinde yardimci olmaya calisiyoruz fakat Zaza74 buraya yeni gelen kişilere yardimci olan en paylasimci kişilerden birisi bunu da bilin isterim. Bizim kaybimiz değil biz birçok kişi zaten görüşüyoruz inanin sizin siteniz için bir kayip olur. Bunu da duşunun isterim.
Ve + benim 2 kez gittiğim dönemde buradan en az 10 kisiyi canli gördüm. El ele 4 kişiyle transfere girdik o caresizligimizde güldük sohbet ettik konuştuk saatlerce , günlerce beraber bekledik. Ve Türkiyeye döndüğümüzde sonuclari beklememiz yine beraber oldu Ve siz kalkmis buradaki kişilerin cogunun sahte profil olduğunu soyluyorsunuz. Kimmiş o kişiler dendiğinde ise başka sayfalarda yazan kişileri örnek gösteriyorsunuz. O kişiler sizi ilgilendirir bizi ise buradaki kişiler ilgilendirir.. Burada sohbet ettiğimiz ; yeri geldiğinde sıkıntılarımızı problemlerimizi sevinçlerimizi paylastigimiz kişiler ilgilendirir.
Zaza74 agladigimda yanimda olan kişilerden biri. Bütün sıkıntılarımı söyleyebileceğim dert yanabileceğim , soru sorabileceğim ve detaylıca cevabini alabileceğim kişilerden biri.
Ve Burada bütün kadinlara sorun yüzde 99unda emeği vardir. Yüzde 99unun üzerinde eli vardir , kalbi vardir.
Onu pasif duruma getirmenizin sebebi nedir ?
Sahsi probleminiz var ise bunu arka planda konuşarak halledebilirsiniz.
O hakki size bu site sahibi olmaniz mi veriyor?
Buraya ufak bir care dahi olsa bulabilmek için giriyoruz. Birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz ve olduğumuzu da düşünüyorum. Buranin sahibi de olsaniz söylemlerinizle ve yaptiklarinizla Bizim moralimizi bozmaya hakkiniz yok.
bunlar benim sahsi dusuncelerimdir.
Siz sikayette bulunduğumuz kişilerden bizi korumalisiniz sevdiğimiz ve bizim için ugrasan kişilerden değil lütfen..
Ve son olarak Bebeginizi Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.
Saglikla..
Bazen diyorum sabah uyansam herşey bir rüyaymışInan insan oyle oluyor canim bir muddet sonra bu dusunmeler sagliginida bozmaya basliyor onun icin lutfen hic kafana takma rabbime emanet ol herseyin basi saglik canim sağlığın daha önemli biliyorum soylemesikolay diyeceksin ama inan hic biseyi kafaya takma
Herkesin bir sinavi vardir hayatta bizlerin sinavida bu rabbime şükür bunada şükür her sabah kalktigimda rabime şükrederek uyaniyorum bunada şükür bugunde nefes aliyorum diye zor bir sinav ama nelere gogus germedikki hayatta maalesef herşey istedigimiz gibi olmuyor ama nefes aldigimiz surece variz bu dünyada bunlarida atlatiriz hic canini sıkma . Rabbim er gec cektiklerimizin mukafatini verecek rabbim büyüktürBazen diyorum sabah uyansam herşey bir rüyaymışama olmuyor işte bizim de kaderimiz bu
Haklısın canım inşallah mükafatını alacağız Rabbim büyükHerkesin bir sinavi vardir hayatta bizlerin sinavida bu rabbime şükür bunada şükür her sabah kalktigimda rabime şükrederek uyaniyorum bunada şükür bugunde nefes aliyorum diye zor bir sinav ama nelere gogus germedikki hayatta maalesef herşey istedigimiz gibi olmuyor ama nefes aldigimiz surece variz bu dünyada bunlarida atlatiriz hic canini sıkma . Rabbim er gec cektiklerimizin mukafatini verecek rabbim büyüktür
Bende size şöyle birşey anlatayım ben kievdeki beyfendi ile görüştüm ki beni bilen bilir eski yazılarımdan 2 kez Kıbrıs mağduruyum. telefonda görüştüm bana dediği şey şu oldu kadınlar kulübünü takip ediyor musunuz? Evet dedim. Bilirsiniz öyleyse 10 kişiden 9 u gebe dedi. sonrada üyenin link ismini vererek şu üyede yeni gebe dedi. Bende bir şüphe uyandı o beyfendi link ismi ile o gerçek kişiyi nerden tanıyor biliyor? İnanın şaşırdım kaldım. Merkeze gitmedim görmedim telefonla görüştüm sadece. Fakat merkezin bu alana bu kadar hakim olması hoşuma gitmedi.
Saol canım benim bizleri duandan eksik etme şans seninle olsun Rabbim ikinizi korusun ve yuvanıza neşe dolsun insallahU Umudumbayto M mucize009 @muphem_ kızlar coook teşekkür ederimmuhteşem bisiii bu her kadın doya doya yaşasın. Hepiniz duamdasiniz
Sonuna noktasına virgülüne kadar haklı kazeen. Hala şunu anlamıyorum bazı doktorlar için paragöz deniyo da bu tedaviler zaten maddiyata dayanıyo. O zaman neden devlet 40 yaş üstü tüp bebek tedavilerini karşılamıyor? Sanki doktorlar hayrına iş yapmak zorundalar. Değiller. Belli bir yaştan sonra Başarı şansı düşen tüp bebek tedavisinden ya da iyi sonuçlarımız var yapalım görelim denilen prp den yüzde yüz sonuç beklemek başka, ya donasyonda bile yüzde yüz sonuç alamazsınız. Bunu vaad eden yerden de drdan da kaçın derim bu başka ama yüzde 70 lerde şansı olan bir tedavide olmadı diye burda ümit bekleyen insanların ortasında tü kaka demek başka.parayı alana kadar el üstünde tutan sadece merkezler mi ? Ya sizden harçlık alan yeğenleriniz? kapıda ki dilenci ? apartman görevlisi ? veya göz doktoruna gittiniz çıktığınız anda işi biter sizle ... ne yapmasını bekliyorsunuz ? sonuç negatif geldi gel sarılalım bir birimize derman mı olalım ? Sizin beklediğiniz iyi sonuçta olsa kötü sonuçta olsa bir geri dönüş ama bunu yapan bir merkez yok. Aylar sonra sizi ararlar neden ? tekrar deneyecek miyiz diye.... bu her konuda böyledir, duygusal yaklaşmayın. Menfaati olmayan kimse size geri dönüş YAPMAZ.
güvenmek istiyorsunuz Kiev'de ki danışman buradan çok sevdiğimiz birine diyor ki
- Kıbrıs embriyoları bizden alıyor....
aynı danışman başka ne diyor ?
- Kıbrıs'ta size kötü embriyolar transfer ediliyor...
Siz bunu size söyleyen bir üyeye inanıyorsunuz ama içinizden bir kişi de sorgulamıyor. En kötü şunu düşünürüm ya Kiew kötüleri Kıbrıs'a yolluyor ya da Kiew'de de embriyolar kötü....
Yahu Allah aşkına böyle saçma salak bir olay olur mu ? adam embriyo sattığı yeri kötüler mi ?
Kötülüyorsa ya embriyo satmıyordur ya da yalan söylüyordur. Yada bunu size söyleyen yalancıdır.
hadi şu cümlelerimde bir kelime hata bulun ....
Bakın kaçıncı kez Allah adı veriyorum böyle saçmalıklara inanmayın, Kıbrıs'ta Kiew'de esas başarı odaklıdır.
başarı oranı yüksek demesi yeterli
Ne demek istediğinizi anlamadım ? Ben arkadaşın tüm merkezlerle tek tek gidin görüşün dediği için ‘ merkezlere gidip tek tek nasıl görüşelim,zaten kendilerini her zaman dünyanın en yüksek oranlı merkezi olarak tanıtıyorlar. Halbuki burada deneyim yaşamış insanların tecrübeleri var . Parayla bedavayla ne alakası var dediklerimin onu anlamadım ? Doktora bedava yap diyen mi oldu ?Sonuna noktasına virgülüne kadar haklı kazeen. Hala şunu anlamıyorum bazı doktorlar için paragöz deniyo da bu tedaviler zaten maddiyata dayanıyo. O zaman neden devlet 40 yaş üstü tüp bebek tedavilerini karşılamıyor? Sanki doktorlar hayrına iş yapmak zorundalar. Değiller. Belli bir yaştan sonra Başarı şansı düşen tüp bebek tedavisinden ya da iyi sonuçlarımız var yapalım görelim denilen prp den yüzde yüz sonuç beklemek başka, ya donasyonda bile yüzde yüz sonuç alamazsınız. Bunu vaad eden yerden de drdan da kaçın derim bu başka ama yüzde 70 lerde şansı olan bir tedavide olmadı diye burda ümit bekleyen insanların ortasında tü kaka demek başka.
U Umudumbayto M mucize009 @muphem_ kızlar coook teşekkür ederimmuhteşem bisiii bu her kadın doya doya yaşasın. Hepiniz duamdasiniz
T Tc_umutlu bekleyis Bir gün olacak Arkadaşım….Bazen diyorum sabah uyansam herşey bir rüyaymışama olmuyor işte bizim de kaderimiz bu
İnşallah canım tek dileğim bir gün herkesin evladına kavuşabilmesi ❤ dualarım hep ben değil bizim için yüreği anne olmak için yanan yüreklere... Yeni yıl hepimize güzellikler yeni umutlar yeni başlangıçlar güzel günler getirecek inşallah inanıyorum buna...T Tc_umutlu bekleyis Bir gün olacak Arkadaşım….
Olacak ;Umut geçen profil isminin hakkını alacağın gün biz burda sevincini paylaşmak için bekliyor olacağız
Her birimiz birbirimize habersiz dualar ediyoruz.Bu bir sinerji,
Seneye güzel temennilerle girelim , Keşke değil İYİ Kİ yanımızda olanlar ve olacaklar için
Umudun yeşil olsun Yol Arkadaşım
Sevgiler
Ben genel konuştum bunun sizinle bir ilgisi yok.Ne demek istediğinizi anlamadım ? Ben arkadaşın tüm merkezlerle tek tek gidin görüşün dediği için ‘ merkezlere gidip tek tek nasıl görüşelim,zaten kendilerini her zaman dünyanın en yüksek oranlı merkezi olarak tanıtıyorlar. Halbuki burada deneyim yaşamış insanların tecrübeleri var . Parayla bedavayla ne alakası var dediklerimin onu anlamadım ? Doktora bedava yap diyen mi oldu ?
Amiiin canim ❤❤❤❤T Tc_umutlu bekleyis Bir gün olacak Arkadaşım….
Olacak ;Umut geçen profil isminin hakkını alacağın gün biz burda sevincini paylaşmak için bekliyor olacağız
Her birimiz birbirimize habersiz dualar ediyoruz.Bu bir sinerji,
Seneye güzel temennilerle girelim , Keşke değil İYİ Kİ yanımızda olanlar ve olacaklar için
Umudun yeşil olsun Yol Arkadaşım
Sevgiler