Allahim ,Şuan yazılanları şaşkınlıkla ve gözyaşı içinde okuyorum... Duygularım karmakarışık oldu zaten çaresizlik içinde çırpınıyorum... Kieve gitmedim ama Kıbrıs tecrübemle orayı anlatılanlarla kıyaslayınca dünyalar kadar fark olduğunu anlıyorum... Evimi satılığa çıkardım daha 8 yıl kredisi var Kıbrıs için çekilen kredi var geriye ne kalır bilmiyorum çünkü öyle lüks bir ev değil... Ne zaman satılır belli değil... Kıbrıs hayal kırıklığı oldu kalitesiz embriyoyu çok iyi dediler... Kiev böyleyse napicaz bizNereye umut bağlayalım... Anladım artık bir gün anne olacağım diye diye öleceğim ben
Ahh canım keşke tek sorun evi satmak olsa. İnan hiçbir şeyde gözüm yok. Şuan öyle çıkmazdayım ki dondurulmuşlar pek kaliteli değil. Aracı diyo başka hastaneyle devam edelim yeni tedaviyle indirim yaptırıcam. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum aklım kieve gidiyor. Napicam dondurulmuşlar mi başka merkezde yeni tedavi mi kiev miAllahim ,
Bu uğurda ne cok seyler feda ediyoruz.
Ugrasanlari gör Allahim , kucaklarini bos birakma ne olur
Evinizi satmayi ne olur az daha erteleyin ; az daha bekleyin inşallah bir cikar yol bulunacaktır.
Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin ; Yar ve yardimciniz olsun,
Duacinizim.
Canım bak önce araciyi aradan çıkart, embriyoların kalitesi de iyi değilse hiç onlara da bakma. Zaten onlarla negatif almışsın neden aklın kalsın. Kendine yepyeni bir plan yap, iyi araştır iyi düşün aracılar kendi komisyonlarina bakarlar seni dusunmezler. Zaten daha önce de söylemiştim aracı ne demek ki nerden türemişler nasıl bir para kazanma yöntemi bu ya Allah aşkına insanların duygularını sömürerek para kazanılır mı? Sen bunları boşver buradan bir çok şey öğrendin bu bilgiler ışığında kendine yepyeni ve içine sinen bir yol belirle. Allah bu emeklerinin karşılığıni versin inşallahAhh canım keşke tek sorun evi satmak olsa. İnan hiçbir şeyde gözüm yok. Şuan öyle çıkmazdayım ki dondurulmuşlar pek kaliteli değil. Aracı diyo başka hastaneyle devam edelim yeni tedaviyle indirim yaptırıcam. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum aklım kieve gidiyor. Napicam dondurulmuşlar mi başka merkezde yeni tedavi mi kiev miama en çokta dondurulmuşlar beni kahrediyor o kadar para ver sonuç bu onları kullansam bile bile lades mi derim kullanmasam boşuna mı oldu bu kadar emek napicam hiç bilmiyorum
MaşallahKızlar galiba benimde oğlum olacak
Hayırlı olsun canımKızlar galiba benimde oğlum olacak
Yaaaaa gözün aydın canım......Kızlar galiba benimde oğlum olacak
İnşallah tamaracım ❤ şuan acele etmiyoruz zaten istesekte edemeyiz. Zamana bıraktık ama her geçen gün umudumu kaybediyorum. Nereye gidiyim ne yapıyım hiç fikrim yok artıkCanım bak önce araciyi aradan çıkart, embriyoların kalitesi de iyi değilse hiç onlara da bakma. Zaten onlarla negatif almışsın neden aklın kalsın. Kendine yepyeni bir plan yap, iyi araştır iyi düşün aracılar kendi komisyonlarina bakarlar seni dusunmezler. Zaten daha önce de söylemiştim aracı ne demek ki nerden türemişler nasıl bir para kazanma yöntemi bu ya Allah aşkına insanların duygularını sömürerek para kazanılır mı? Sen bunları boşver buradan bir çok şey öğrendin bu bilgiler ışığında kendine yepyeni ve içine sinen bir yol belirle. Allah bu emeklerinin karşılığıni versin inşallah
Amiinnnnnn Amiin Amiinn İnşallah TamaraMaşallahne güzel bir haber geldi böyle, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah oğlun çok şanslı bir çocuk olacak senin gibi şahane bir annesi olduğu içinn
Amiiin teyzesiHayırlı olsun canımsağlıkla kucağına alırsın inşallah prensini ❤
Amiin İnşallahYaaaaa gözün aydın canım......
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kaç haftalık oldun ?
Anacım hamilelik günlüğü yapmıyorsunuz ki kim hamile kim değil,
kim kaçıncı haftada kafa bir milyon
Merhabalar K Kazen ,son şunu da açıklıyayım.
kimse tedavi gördüğü kliniği övdü diye siteden atılmadı veya reklamcı damgası yemedi.
konunun çıkışı ; "Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkileyecek" cümleler kurulması.
lütfen bu konuda hem fikir olalım
Hayırlısı olsun inşallah canim Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsinKızlar galiba benimde oğlum olacak
Y YesilDomates TebriklerKızlar galiba benimde oğlum olacak
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla gelsin paşaKızlar galiba benimde oğlum olacak
MassallahhhKızlar galiba benimde oğlum olacak
Canim seni o kadar iyi anliyorumki biraz kafani toparla arkadaslarimda yazmis tart bic kafanda rabbimin sinavlarindan geciyoruz hepimiz bu yoldan kolayca cikmayi madip etsin rabbim hepimize o kadar zor bir durumkiAhh canım keşke tek sorun evi satmak olsa. İnan hiçbir şeyde gözüm yok. Şuan öyle çıkmazdayım ki dondurulmuşlar pek kaliteli değil. Aracı diyo başka hastaneyle devam edelim yeni tedaviyle indirim yaptırıcam. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum aklım kieve gidiyor. Napicam dondurulmuşlar mi başka merkezde yeni tedavi mi kiev miama en çokta dondurulmuşlar beni kahrediyor o kadar para ver sonuç bu onları kullansam bile bile lades mi derim kullanmasam boşuna mı oldu bu kadar emek napicam hiç bilmiyorum
AmiiiiiinnnnnY YesilDomates Tebriklergözünüz Aydın olsun , Allah tamamına eriştirsin inşallah
Darısı tüm dileyen Arkadaşlarıma tez vakitte inşallah