Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Şuan yazılanları şaşkınlıkla ve gözyaşı içinde okuyorum... Duygularım karmakarışık oldu zaten çaresizlik içinde çırpınıyorum... Kieve gitmedim ama Kıbrıs tecrübemle orayı anlatılanlarla kıyaslayınca dünyalar kadar fark olduğunu anlıyorum... Evimi satılığa çıkardım daha 8 yıl kredisi var Kıbrıs için çekilen kredi var geriye ne kalır bilmiyorum çünkü öyle lüks bir ev değil... Ne zaman satılır belli değil... Kıbrıs hayal kırıklığı oldu kalitesiz embriyoyu çok iyi dediler... Kiev böyleyse napicaz biz 😭 Nereye umut bağlayalım... Anladım artık bir gün anne olacağım diye diye öleceğim ben 😞
Allahim ,
Bu uğurda ne cok seyler feda ediyoruz.
Ugrasanlari gör Allahim , kucaklarini bos birakma ne olur :dua:
Evinizi satmayi ne olur az daha erteleyin ; az daha bekleyin inşallah bir cikar yol bulunacaktır.
Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin ; Yar ve yardimciniz olsun,
Duacinizim.

Allahim ,
Bu uğurda ne cok seyler feda ediyoruz.
Ugrasanlari gör Allahim , kucaklarini bos birakma ne olur :dua:
Evinizi satmayi ne olur az daha erteleyin ; az daha bekleyin inşallah bir cikar yol bulunacaktır.
Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin ; Yar ve yardimciniz olsun,
Duacinizim.
Ahh canım keşke tek sorun evi satmak olsa. İnan hiçbir şeyde gözüm yok. Şuan öyle çıkmazdayım ki dondurulmuşlar pek kaliteli değil. Aracı diyo başka hastaneyle devam edelim yeni tedaviyle indirim yaptırıcam. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum aklım kieve gidiyor. Napicam dondurulmuşlar mi başka merkezde yeni tedavi mi kiev mi 🙁 ama en çokta dondurulmuşlar beni kahrediyor o kadar para ver sonuç bu 😢 onları kullansam bile bile lades mi derim kullanmasam boşuna mı oldu bu kadar emek napicam hiç bilmiyorum 😔

Ahh canım keşke tek sorun evi satmak olsa. İnan hiçbir şeyde gözüm yok. Şuan öyle çıkmazdayım ki dondurulmuşlar pek kaliteli değil. Aracı diyo başka hastaneyle devam edelim yeni tedaviyle indirim yaptırıcam. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum aklım kieve gidiyor. Napicam dondurulmuşlar mi başka merkezde yeni tedavi mi kiev mi 🙁 ama en çokta dondurulmuşlar beni kahrediyor o kadar para ver sonuç bu 😢 onları kullansam bile bile lades mi derim kullanmasam boşuna mı oldu bu kadar emek napicam hiç bilmiyorum 😔
Canım bak önce araciyi aradan çıkart, embriyoların kalitesi de iyi değilse hiç onlara da bakma. Zaten onlarla negatif almışsın neden aklın kalsın. Kendine yepyeni bir plan yap, iyi araştır iyi düşün aracılar kendi komisyonlarina bakarlar seni dusunmezler. Zaten daha önce de söylemiştim aracı ne demek ki nerden türemişler nasıl bir para kazanma yöntemi bu ya Allah aşkına insanların duygularını sömürerek para kazanılır mı? Sen bunları boşver buradan bir çok şey öğrendin bu bilgiler ışığında kendine yepyeni ve içine sinen bir yol belirle. Allah bu emeklerinin karşılığıni versin inşallah 🙏🙏❤️

Kızlar galiba benimde oğlum olacak :rapci::rapci::rapci:
Yaaaaa gözün aydın canım......
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kaç haftalık oldun ?
Anacım hamilelik günlüğü yapmıyorsunuz ki kim hamile kim değil,
kim kaçıncı haftada kafa bir milyon 😍😍

Canım bak önce araciyi aradan çıkart, embriyoların kalitesi de iyi değilse hiç onlara da bakma. Zaten onlarla negatif almışsın neden aklın kalsın. Kendine yepyeni bir plan yap, iyi araştır iyi düşün aracılar kendi komisyonlarina bakarlar seni dusunmezler. Zaten daha önce de söylemiştim aracı ne demek ki nerden türemişler nasıl bir para kazanma yöntemi bu ya Allah aşkına insanların duygularını sömürerek para kazanılır mı? Sen bunları boşver buradan bir çok şey öğrendin bu bilgiler ışığında kendine yepyeni ve içine sinen bir yol belirle. Allah bu emeklerinin karşılığıni versin inşallah 🙏🙏❤️
İnşallah tamaracım ❤ şuan acele etmiyoruz zaten istesekte edemeyiz. Zamana bıraktık ama her geçen gün umudumu kaybediyorum. Nereye gidiyim ne yapıyım hiç fikrim yok artık 😔

Maşallah 🧿 ne güzel bir haber geldi böyle, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏 oğlun çok şanslı bir çocuk olacak senin gibi şahane bir annesi olduğu içinn 🥰❤️❤️
Amiinnnnnn Amiin Amiinn İnşallah Tamara :dua: en kısa zamanda inşallah sizlerinde güzel haberlerini alalım :dua::dua:
Hayırlı olsun canım :nazar: sağlıkla kucağına alırsın inşallah prensini ❤
Amiiin teyzesi :KK200:
Yaaaaa gözün aydın canım......
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kaç haftalık oldun ?
Anacım hamilelik günlüğü yapmıyorsunuz ki kim hamile kim değil,
kim kaçıncı haftada kafa bir milyon 😍😍
Amiin İnşallah :dua: Hamilelik günlüğü yapmak istedim ama hala o korkuları atamadım kiii sanırım doğduğunda yapıcam. 13. hafta bu arada

son şunu da açıklıyayım.

kimse tedavi gördüğü kliniği övdü diye siteden atılmadı veya reklamcı damgası yemedi.

konunun çıkışı ; "Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkileyecek" cümleler kurulması.

lütfen bu konuda hem fikir olalım
Merhabalar K Kazen ,
Eşinizin de ( Allah yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah 🙏)bizlerle aynı yolu yürüdüğünü ve bi sonraki aşamada tecrübelerini bizlerle paylaşacağını belirtmişsiniz .Ne mutlu bizler için .
Malumunuz , insanız, hata yapmak bizlere mahsus.
Duyduğu ateşi tarif edebilen yeterince yanmıyor demektir" diye bir söz okudum, dert büyüdükçe hele ki çevremizdeki hiç kimseye anlatamamak bu yüzden işte.
Bu forumda; derin bir ohh çekip bir çok dertleri , uygulamaları paylaşarak ,gönül rahatlığı ile geçirdiğimiz süreci birbirimize anlatıp umutlarınızı her defasında yeşertiyoruz…
Gittiğimiz kurumları polyanna değiliz ki Aaaa her şey ne kadar güzel ,vs hep iyiyiyMİŞ gibi anlatalım.
Benim problemim ;gittiğim kurumların ticarethane levhalarını arkalarına gizleyip joker gülümsemesi ile umudumu bıçaklayan büyük sözler verilmesiyle başlayıp….muhattap bulamama, zamanında geri dönüşlerin yoğunuz açıklaması ile gelmesi(bir çok tedavimi aksattı Yurtdışı hastası olduğumu bildikleri halde)
Cumhurbaşkanına ulaşabilirim bunlara asla…Vaziyet bu, yalan mı söyleyeyim?
Ki Zaza arkadaşımın sayesinde öğrendiklerim kaç senedir yaşadığım saçmalıkların gereksizliğini Tokat gibi yüzüme çarptı,ve diğer Arkadaşlar…
Kendisi hassas bir dönemden geçiyor , her birimiz duygularımıza ket vuramayız, oluyor hata yapabiliyoruz .Ölüme çare yok biliyorum….
Lütfen konuya göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden şükranlarımı sunuyorum
Saygılar

Bende size şöyle birşey anlatayım ben kievdeki beyfendi ile görüştüm ki beni bilen bilir eski yazılarımdan 2 kez Kıbrıs mağduruyum. telefonda görüştüm bana dediği şey şu oldu kadınlar kulübünü takip ediyor musunuz? Evet dedim. Bilirsiniz öyleyse 10 kişiden 9 u gebe dedi. sonrada üyenin link ismini vererek şu üyede yeni gebe dedi. Bende bir şüphe uyandı o beyfendi link ismi ile o gerçek kişiyi nerden tanıyor biliyor? İnanın şaşırdım kaldım. Merkeze gitmedim görmedim telefonla görüştüm sadece. Fakat merkezin bu alana bu kadar hakim olması hoşuma gitmedi.

Canim seni o kadar iyi anliyorumki biraz kafani toparla arkadaslarimda yazmis tart bic kafanda rabbimin sinavlarindan geciyoruz hepimiz bu yoldan kolayca cikmayi madip etsin rabbim hepimize o kadar zor bir durumki

X