Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba ben bu sayfayı görüp fikir ve yardım almak istediğimde bana da zaza geriye dönük okumamı ve ona göre karar vermemi söylemişti beni kiew e yönlendirmedi bir başkasını da yönlendirdiğine şahit olmadım.onun uzun zamandır bu sayfada olması bu yolda çok yuremesi onun ister istemez bigi sahibe olmasına sebep olmuş.bu merkezde yazdıklarını ve yaşananları paylaşması gayet normal degilmi..zaten amaç ta bu degilmi bu sayfaya o kadar insan bunun için girmiyor mu zaten.illaki kötü niyeti kişler vardır ama ben zazayla ilgili hiç kötü bir şey hissetmedim.hep destek moral güç verme çabası var

Şuan yazılanları şaşkınlıkla ve gözyaşı içinde okuyorum... Duygularım karmakarışık oldu zaten çaresizlik içinde çırpınıyorum... Kieve gitmedim ama Kıbrıs tecrübemle orayı anlatılanlarla kıyaslayınca dünyalar kadar fark olduğunu anlıyorum... Evimi satılığa çıkardım daha 8 yıl kredisi var Kıbrıs için çekilen kredi var geriye ne kalır bilmiyorum çünkü öyle lüks bir ev değil... Ne zaman satılır belli değil... Kıbrıs hayal kırıklığı oldu kalitesiz embriyoyu çok iyi dediler... Kiev böyleyse napicaz biz Nereye umut bağlayalım... Anladım artık bir gün anne olacağım diye diye öleceğim ben

Şuan o kadar şaşkınım ki,
Gerçekten inanılmaz şey..
Beni kimse oraya, buraya git diye asla yönlendirmedi onun için cevap olarak yazmıyorum sizin yazınıza..
Sadece şunu öğrenmek istiyorum..

Son cümlenizin net açıklamasını?

(sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım...)
Bunlar gerçekten çok mühim!

Bizler burda kobaymiyiz neyiz benim şuan aklım durdu kimse kusura bakmasın gerçekten çok üzgünüm, şaşkınım çok çok üzgünüm

Rica ediyorum gidin tüm merkezler ile tek tek kendiniz görüşün. Burada yazılanlar sizleri ne pozitif yönde ne de negatif yönde etkilemesin.

İnsanların 3-5 kurum hakkında bilgili olması onun bu konuda bilgili olduğu anlamı çıkmaz, tecrübe ile bilgiyi karıştırmayın.

Allah aşkına burada x bir üye size Kıbrıs'ta kalitesiz embriyoyu iyi diye transfer ettiler dedi mi inanmayın. yahu bu kişi bu kadar bilgili ise neden sonuç alamıyor ?

Allah aşkına hangi merkez başarısızlık için negatif sonuç almak için transfer yapar ? Biraz kafası çalışan size bu cümlelerin ne için kurulduğunu anlar. Yapmayın Allah aşkına yapmayın, sanki Kıbrıs merkezlerinin avukatı gibi oldum ama ben hiç bir merkezin böyle şarlatanlık yapacağına inanmıyorum. Başarı oranı ne kadar yüksek ise o kadar çok hasta gelir.

Son cümlenizin net açıklamasını?

(sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım...)
Bunlar gerçekten çok mühim!

çok basit zaten buraya yazmış üyeler sonuçları alın bakın....

10 kişiden biri ismi lazım değil ise geri kalan 9 tanesi hamile mi bir onu kontrol edin... Sorun o ülkeye giden kişilere 9 kişiye sorduğunuzda 9 tanesi de pozitif demeli

yani bunun için bilim adamı olmaya gerek yok ki zaten siteye pozitif olanda negatif olanda yazıyor bir dönem tablo yapıldı orada görmüştüm. Ben buna dayanarak konuşuyorum

benim orada anlattığım X ülkeye gidenlerin 10 da 9 tanesi hamile demek çok yanlış bir cümle.

Bizler burda kobaymiyiz neyiz benim şuan aklım durdu kimse kusura bakmasın gerçekten çok üzgünüm, şaşkınım çok çok üzgünüm

yeniden yazıyorum

- hiç bir merkez 10 da 9 garantisi veremez.
- hiç bir merkez kötü sonuç için kötü embriyo transfer etmez
- merkezlerin hedefi yüksek başarı yüzdesidir
- yaşanan kötü tecrübelerin herkeste yaşanacak garantisi yoktur
- tek ispat edeceğim konu geçen sene yani 2020 yılında burada 10-15 kişilik reklam ekipleri ile gelip reklam yaptılar ben rezil edince de 2021 Mart gibi buradan popüler üyeler ile (karşılıklı veya karşılıksız) buna devam ettiler.
- bu listesini verdiğim üyelerin hepsi aynı PC'den bağlanıp üyelikleri kapandığında bu adamın whatsapp hattından üyeliği aktif etmek istediler o sayede yakalandılar.

Haklı olduğunuz yerler var fakat , tüm merkezlere gidip görme konuşma vs gibi şansımız yok maalesef , sonucta merkez parayı alana kadar sizi el üstünde tutar aldıktan sonra çok afedersiniz kullanılmış mendil muamelesi görürsünüz. O yüzden çoğumuz için burası velinimet , 1. Elden tecrübe ve görüş bizim durumumuzda altın değerinde . Doktorum demişti kandırılmayı & dolandırılmaya en müsait insanlarsınız diyerek,sonucta bizde birilerine güvenmek istiyoruz. Ben kievde tedavi oldum negatif sonuç aldım ama klinikte şu yüzden negatif aldım diyemem ne olursa olsun. Kötü konuşamam

benim orada anlattığım X ülkeye gidenlerin 10 da 9 tanesi hamile demek çok yanlış bir cümle.

Ne demesi lazım?

Öncelikle bizi hem reklamcılardan hem de uslupsuz yazanlardan koruduğun için kendi adıma teşekkür ederim. Bizler üst düzey ekonomist ya da matematikçi değiliz o yüzden basit hesap yaparız bes kişilik bir grup tedavi olmuş ve dördü hamile kalmissa bize göre oran yüzde doksandir. Zazanin gittiği grupta yanlış hatırlamıyorsam bir kişi hariç hepsi hamile kaldı. Bir sonrak grupta da yine benzer bir durum oldu. Bize göre başarı oranı yüksek geliyor. Yani 10/9 demek bir yönlendirme oluyor mu açıkçası bana tam öyle gelmiyor. Zaza bu yolda çok zorlu bir mücadele veriyor kendisine iyi bir tedavi uygulayan klinik hakkında da övgüyle bahsetmesi çok doğal aslında. Öğrendiği taze bilgileri bizimle paylaşıyor bizler de bu bilgileri tedavi olduğumuz kliniklerle paylaşıp yeni uygulamalar yapıyoruz. Başka bir arkadaşimin da dediği gibi yeni gelip nereye gideyim diyene hep 4000.sayfalardan okumaya başla ve not al der. Açıkça A ya da B demez. Artık bu yolda 20 mi oldu belki de daha fazla denemesi var ve hepinizden daha fazla tecrübeye sahip bundan dolayı da uygulamalarin eksiklerini fazlalarini çok iyi biliyor. Kliniklerin her birinde belki 5'er kez deneme yapmış kim nasıldır biliyor. Bu yüzden ona tecrübelerinden dolayı farklı bir misyon vermeye ne dersiniz? O buranın çok sevilen sayılan her derde deva annesi. Lütfen ona bu zorlu günlerinde destek olmamız için hesabini aktif hale getirir misin?

Teşekkür ederim.

Benim tamda anlatmak istediğim cümleler bunlardı sen daha açıklayıcı anlatmışsın aynı düşüncedeyim ve bende zaza nın hesabının aktifliği için ricada bulunuyorum

Katılıyorum.
Gerçekten çok zor zamanlardan geçiyor.

parayı alana kadar el üstünde tutan sadece merkezler mi ? Ya sizden harçlık alan yeğenleriniz? kapıda ki dilenci ? apartman görevlisi ? veya göz doktoruna gittiniz çıktığınız anda işi biter sizle ... ne yapmasını bekliyorsunuz ? sonuç negatif geldi gel sarılalım bir birimize derman mı olalım ? Sizin beklediğiniz iyi sonuçta olsa kötü sonuçta olsa bir geri dönüş ama bunu yapan bir merkez yok. Aylar sonra sizi ararlar neden ? tekrar deneyecek miyiz diye.... bu her konuda böyledir, duygusal yaklaşmayın. Menfaati olmayan kimse size geri dönüş YAPMAZ.

güvenmek istiyorsunuz Kiev'de ki danışman buradan çok sevdiğimiz birine diyor ki

- Kıbrıs embriyoları bizden alıyor....

aynı danışman başka ne diyor ?

- Kıbrıs'ta size kötü embriyolar transfer ediliyor...

Siz bunu size söyleyen bir üyeye inanıyorsunuz ama içinizden bir kişi de sorgulamıyor. En kötü şunu düşünürüm ya Kiew kötüleri Kıbrıs'a yolluyor ya da Kiew'de de embriyolar kötü....

Yahu Allah aşkına böyle saçma salak bir olay olur mu ? adam embriyo sattığı yeri kötüler mi ?

Kötülüyorsa ya embriyo satmıyordur ya da yalan söylüyordur. Yada bunu size söyleyen yalancıdır.

hadi şu cümlelerimde bir kelime hata bulun ....

Bakın kaçıncı kez Allah adı veriyorum böyle saçmalıklara inanmayın, Kıbrıs'ta Kiew'de esas başarı odaklıdır.

Ne demesi lazım?

başarı oranı yüksek demesi yeterli

Canım bak hemen umutsuzluğa kapılma neden hemen karaları bagliyorsun. Evini neden satılığa çıkardin. Biraz sakin olup oyle düşün ve bir karar ver. Hepimiz burda öyle çok varlıklı insanlar değiliz ama sağdan soldan borç harç bir şekilde topluyoruz. Lütfen umutsuz olma aceleci olma. İyi düşün eşinle birlikte yazın çizin öyle bir karar verin.

Tüm merkezkerle görüştüğümüz zaman da hepsi kendini övüp başarılı olduğunu söylüyorlar tabiki kimse ayranım eksi demez ki...
Tedavi öncesi ilgili ve başarı oranı yüksek negatif olunca cvp bile vermeyen sebebin ne olduğunu açıklayamayan bir durum oluyor...
Her merkezi de tek tek denemeye maddi olarak gücümüzün yetmesi imkansız imkan olsa bile psikolojimiz dayanmaz her negatif ölüp ölüp dirilmek bizim için...
Bu yüzden tecrübeler yaşanmışlıklar bizim için önemli pozitif ve negatif bizi etkiliyor. Neresi daha ilgili neresi daha dikkatli tedavi uyguluyor diye kıyaslama yapıyoruz...
Çünkü gerçekten zor şeyler yaşıyoruz maddi manevi perişan oluyoruz kim iyi derse güzel şeyler yazarsa ister istemez oraya sıcak bakıyoruz en ufak bir şey bize umut oluyor...

yanlış anlamayın ama bahsi geçen kişi bir halt bilmiyor, siz biliyor sanıyorsunuz. Madem o kadar çok biliyor ilk indirim grubunu belki hatırlarsınız Kıbrıs'ta bir merkeze toplu tur düzenleniyordu o zaman çok mu matahtı Kıbrıs ? O merkeze gidince üye isimleri veriliyor, KK'dan gelindiği söylenirse indirim alınıyordu. Bu iğrenç pazarlıklar burada dönmedi mi? Döndü... Ben o dönem bu üyeleri siteden atmadım mı? attım

şimdi beni de bu kadar salak yerine koymayın be

kör öldü badem gözlü oldu...

ben öyle varsayımlar üzerine konuşmam en az 1 kişiye(1 kişi şikayet etti) şimdi bu Kiew'de ki whastapp hattı numarası verildi mi ? verildi bu mu tecrübeleri paylaşmak ? Pardon evet adam güzel Türkçe konuşuyor demek tecrübe paylaşmak....

bir sevdiğim söz daha var ; körün gözü açılınca ilk bastonunu kırarmış...

beni gerçekten bu kadar salak yerine koymasınlar, hangi paylaşılan tecrübe ?

şu merkeze git Antov on numara 5 yıldız Türkçe konuşuyor demek mi tecrübe paylaşımı?

Allah aşkına girin bakın son 1000 mesaja hangisinde tecrübe paylaşılmış ? sohbetin adı olmuş tecrübe paylaşımı...

bu başlığı eşimin takip ettiği bir Şubat annesi var ondan dolayı takip ediyorum, son günlerde de Kıbrıs'ta işlem yaptıranların haklı şikayetleri geldi.

Bir kişiyi kırmamak adına o kadar çok kişinin canını yakıyor ki cümleleriniz hiç hesap edemiyorsunuz.

bırakın artık birinin peşine takılmayı doğruya yanlışı bir kerede siz tecrübe edin ...

Şimdilik böyle bir çözüm bulduk tamaracım ne yapalım

5 senedir embriyo topluyoruz, Allah izin verirse doğum sonrası eşim bu konuda tüm yaşadıklarımızı yazacak, bir okuyun bakalım biz nasıl günler geçirmişiz. Sizi anlamadığımı mı sanıyorsunuz? Yaşadıklarınızı tahmin etmiyorum m usanıyorsunuz? Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum. Yani büyük ihtimalle siz çocuk veya gençken ben bu işler ile ömrümü yiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…