Merhaba ben bu sayfayı görüp fikir ve yardım almak istediğimde bana da zaza geriye dönük okumamı ve ona göre karar vermemi söylemişti beni kiew e yönlendirmedi bir başkasını da yönlendirdiğine şahit olmadım.onun uzun zamandır bu sayfada olması bu yolda çok yuremesi onun ister istemez bigi sahibe olmasına sebep olmuş.bu merkezde yazdıklarını ve yaşananları paylaşması gayet normal degilmi..zaten amaç ta bu degilmi bu sayfaya o kadar insan bunun için girmiyor mu zaten.illaki kötü niyeti kişler vardır ama ben zazayla ilgili hiç kötü bir şey hissetmedim.hep destek moral güç verme çabası varbu hesapların hepsi adını bilmediğim adamın ya kendine aittir ya da sosyal medya ekibinin, %100 eminim.
az yukarıda yazmış 10 da 9 diye bundan daha iyi yönledirme mi olur?
Kıbrıs'ta ki merkezlerin de çalışanlarını yakaladım isterseniz onlara aitte örnekler veririm ki geçmişte çok verdim.
hangi haksızlık ?
gittiğin bu yeni merkezin danışman dediğiniz kişinin burada sayısız üyeliği olduğunu benim buradan deşifre edip siteden attığım kısmı mı yanlış ?
bak sana şöyle bir örnek veririm ;
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı. Türkiyede tercih edebildiğiniz klinikleri duymak istiyorumwww.kadinlarkulubu.com
vay arkadaş dersin....
Kamila Efeoglu gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
Leyna Cilek gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
hatta bak şu kısmı çok iyi oku ;
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı
biotexcom de tüp bebek yaptık. Fiyatları 39.000 €'dan başlayıp 60.000 €'ya kadar gidiyor. Buna ucuz diyorsanız söyleyecek söz bulamıyorum. Kullanılan yumurtayı biz bir şeye benzetemedik. Bir kere biz kayısı istedik adamlar lafadan yaptı ! biotexcom dan hiç memnun kalmadık. özetle ...www.kadinlarkulubu.com
hatta bak sana uzun bir liste vereyim arkadaşlarla ile bir görüş bu konuyu ;
Ebru Celik gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Gizem Ata gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Sevda cicek gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
gul79413 gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
haticaakova gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
songul yilmaz gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
senem aksevim gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Elcin Turan gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Mila Tona gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
kullanıcıları linkleyemedim zira hepsi reklamdan dolayı siteden atıldı.
bak bu hesapların hepsi siteden atılan o merkezin reklamını yapan şu anda iletişimde olduğunuz danışman beyefendi.
seni pasif halde de sokmayacağım zira defalarca arayıp, bin kez özür dileyip bir daha yapmayacağım diye söz verip gelip yine aynı şeyleri yapıyorsun...
git başkasından çıkar hıncını ama sakın bana doğru yanlış deme insanları önce Kıbrıs'ta x merkeze yönlendirdin şimdi bu ülkeye yönlendiriyorsun inan benimde bir sabrım var. Senin gittiğin her yer önce mükemmel sonra tü kaka...
Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkiliyorsunuz görmüyor musun? Hani moral çok önemliydi? Moral mi bıraktınız insanlarda yeter benimde Kıbrıs'ta tedavi görenlerinde bir sabrı var, haddini aşma. Kıbrıs'ta tedavi görenler efendiliklerinden seni üzmemek adına susuyor ama şansını inan zorlama sınıra kadar geldin
sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım... Nasıl böyle kesin dille konuşursun? İnsanları çok yanlış yönlendiriyorsun.
Şuan yazılanları şaşkınlıkla ve gözyaşı içinde okuyorum... Duygularım karmakarışık oldu zaten çaresizlik içinde çırpınıyorum... Kieve gitmedim ama Kıbrıs tecrübemle orayı anlatılanlarla kıyaslayınca dünyalar kadar fark olduğunu anlıyorum... Evimi satılığa çıkardım daha 8 yıl kredisi var Kıbrıs için çekilen kredi var geriye ne kalır bilmiyorum çünkü öyle lüks bir ev değil... Ne zaman satılır belli değil... Kıbrıs hayal kırıklığı oldu kalitesiz embriyoyu çok iyi dediler... Kiev böyleyse napicaz bizNereye umut bağlayalım... Anladım artık bir gün anne olacağım diye diye öleceğim ben
Son cümlenizin net açıklamasını?
(sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım...)
Bunlar gerçekten çok mühim!
Bizler burda kobaymiyiz neyiz benim şuan aklım durdu kimse kusura bakmasın gerçekten çok üzgünüm, şaşkınım çok çok üzgünüm
Haklı olduğunuz yerler var fakat , tüm merkezlere gidip görme konuşma vs gibi şansımız yok maalesef , sonucta merkez parayı alana kadar sizi el üstünde tutar aldıktan sonra çok afedersiniz kullanılmış mendil muamelesi görürsünüz. O yüzden çoğumuz için burası velinimet , 1. Elden tecrübe ve görüş bizim durumumuzda altın değerinde . Doktorum demişti kandırılmayı & dolandırılmaya en müsait insanlarsınız diyerek,sonucta bizde birilerine güvenmek istiyoruz. Ben kievde tedavi oldum negatif sonuç aldım ama klinikte şu yüzden negatif aldım diyemem ne olursa olsun. Kötü konuşamamçok basit zaten buraya yazmış üyeler sonuçları alın bakın....
10 kişiden biri ismi lazım değil ise geri kalan 9 tanesi hamile mi bir onu kontrol edin... Sorun o ülkeye giden kişilere 9 kişiye sorduğunuzda 9 tanesi de pozitif demeli
yani bunun için bilim adamı olmaya gerek yok ki zaten siteye pozitif olanda negatif olanda yazıyor bir dönem tablo yapıldı orada görmüştüm. Ben buna dayanarak konuşuyorum
benim orada anlattığım X ülkeye gidenlerin 10 da 9 tanesi hamile demek çok yanlış bir cümle.
çok basit zaten buraya yazmış üyeler sonuçları alın bakın....
10 kişiden biri ismi lazım değil ise geri kalan 9 tanesi hamile mi bir onu kontrol edin... Sorun o ülkeye giden kişilere 9 kişiye sorduğunuzda 9 tanesi de pozitif demeli
yani bunun için bilim adamı olmaya gerek yok ki zaten siteye pozitif olanda negatif olanda yazıyor bir dönem tablo yapıldı orada görmüştüm. Ben buna dayanarak konuşuyorum
benim orada anlattığım X ülkeye gidenlerin 10 da 9 tanesi hamile demek çok yanlış bir cümle.
bu hesapların hepsi adını bilmediğim adamın ya kendine aittir ya da sosyal medya ekibinin, %100 eminim.
az yukarıda yazmış 10 da 9 diye bundan daha iyi yönledirme mi olur?
Kıbrıs'ta ki merkezlerin de çalışanlarını yakaladım isterseniz onlara aitte örnekler veririm ki geçmişte çok verdim.
yeniden yazıyorum
- hiç bir merkez 10 da 9 garantisi veremez.
- hiç bir merkez kötü sonuç için kötü embriyo transfer etmez
- merkezlerin hedefi yüksek başarı yüzdesidir
- yaşanan kötü tecrübelerin herkeste yaşanacak garantisi yoktur
- tek ispat edeceğim konu geçen sene yani 2020 yılında burada 10-15 kişilik reklam ekipleri ile gelip reklam yaptılar ben rezil edince de 2021 Mart gibi buradan popüler üyeler ile (karşılıklı veya karşılıksız) buna devam ettiler.
- bu listesini verdiğim üyelerin hepsi aynı PC'den bağlanıp üyelikleri kapandığında bu adamın whatsapp hattından üyeliği aktif etmek istediler o sayede yakalandılar.
Benim tamda anlatmak istediğim cümleler bunlardı sen daha açıklayıcı anlatmışsın aynı düşüncedeyim ve bende zaza nın hesabının aktifliği için ricada bulunuyorumÖncelikle bizi hem reklamcılardan hem de uslupsuz yazanlardan koruduğun için kendi adıma teşekkür ederim. Bizler üst düzey ekonomist ya da matematikçi değiliz o yüzden basit hesap yaparız bes kişilik bir grup tedavi olmuş ve dördü hamile kalmissa bize göre oran yüzde doksandir. Zazanin gittiği grupta yanlış hatırlamıyorsam bir kişi hariç hepsi hamile kaldı. Bir sonrak grupta da yine benzer bir durum oldu. Bize göre başarı oranı yüksek geliyor. Yani 10/9 demek bir yönlendirme oluyor mu açıkçası bana tam öyle gelmiyor. Zaza bu yolda çok zorlu bir mücadele veriyor kendisine iyi bir tedavi uygulayan klinik hakkında da övgüyle bahsetmesi çok doğal aslında. Öğrendiği taze bilgileri bizimle paylaşıyor bizler de bu bilgileri tedavi olduğumuz kliniklerle paylaşıp yeni uygulamalar yapıyoruz. Başka bir arkadaşimin da dediği gibi yeni gelip nereye gideyim diyene hep 4000.sayfalardan okumaya başla ve not al der. Açıkça A ya da B demez. Artık bu yolda 20 mi oldu belki de daha fazla denemesi var ve hepinizden daha fazla tecrübeye sahip bundan dolayı da uygulamalarin eksiklerini fazlalarini çok iyi biliyor. Kliniklerin her birinde belki 5'er kez deneme yapmış kim nasıldır biliyor. Bu yüzden ona tecrübelerinden dolayı farklı bir misyon vermeye ne dersiniz? O buranın çok sevilen sayılan her derde deva annesi. Lütfen ona bu zorlu günlerinde destek olmamız için hesabini aktif hale getirir misin?
Öncelikle bizi hem reklamcılardan hem de uslupsuz yazanlardan koruduğun için kendi adıma teşekkür ederim. Bizler üst düzey ekonomist ya da matematikçi değiliz o yüzden basit hesap yaparız bes kişilik bir grup tedavi olmuş ve dördü hamile kalmissa bize göre oran yüzde doksandir. Zazanin gittiği grupta yanlış hatırlamıyorsam bir kişi hariç hepsi hamile kaldı. Bir sonrak grupta da yine benzer bir durum oldu. Bize göre başarı oranı yüksek geliyor. Yani 10/9 demek bir yönlendirme oluyor mu açıkçası bana tam öyle gelmiyor. Zaza bu yolda çok zorlu bir mücadele veriyor kendisine iyi bir tedavi uygulayan klinik hakkında da övgüyle bahsetmesi çok doğal aslında. Öğrendiği taze bilgileri bizimle paylaşıyor bizler de bu bilgileri tedavi olduğumuz kliniklerle paylaşıp yeni uygulamalar yapıyoruz. Başka bir arkadaşimin da dediği gibi yeni gelip nereye gideyim diyene hep 4000.sayfalardan okumaya başla ve not al der. Açıkça A ya da B demez. Artık bu yolda 20 mi oldu belki de daha fazla denemesi var ve hepinizden daha fazla tecrübeye sahip bundan dolayı da uygulamalarin eksiklerini fazlalarini çok iyi biliyor. Kliniklerin her birinde belki 5'er kez deneme yapmış kim nasıldır biliyor. Bu yüzden ona tecrübelerinden dolayı farklı bir misyon vermeye ne dersiniz? O buranın çok sevilen sayılan her derde deva annesi. Lütfen ona bu zorlu günlerinde destek olmamız için hesabini aktif hale getirir misin?
Haklı olduğunuz yerler var fakat , tüm merkezlere gidip görme konuşma vs gibi şansımız yok maalesef , sonucta merkez parayı alana kadar sizi el üstünde tutar aldıktan sonra çok afedersiniz kullanılmış mendil muamelesi görürsünüz. O yüzden çoğumuz için burası velinimet , 1. Elden tecrübe ve görüş bizim durumumuzda altın değerinde . Doktorum demişti kandırılmayı & dolandırılmaya en müsait insanlarsınız diyerek,sonucta bizde birilerine güvenmek istiyoruz. Ben kievde tedavi oldum negatif sonuç aldım ama klinikte şu yüzden negatif aldım diyemem ne olursa olsun. Kötü konuşamam
Ne demesi lazım?
Canım bak hemen umutsuzluğa kapılma neden hemen karaları bagliyorsun. Evini neden satılığa çıkardin. Biraz sakin olup oyle düşün ve bir karar ver. Hepimiz burda öyle çok varlıklı insanlar değiliz ama sağdan soldan borç harç bir şekilde topluyoruz. Lütfen umutsuz olma aceleci olma. İyi düşün eşinle birlikte yazın çizin öyle bir karar verin.Şuan yazılanları şaşkınlıkla ve gözyaşı içinde okuyorum... Duygularım karmakarışık oldu zaten çaresizlik içinde çırpınıyorum... Kieve gitmedim ama Kıbrıs tecrübemle orayı anlatılanlarla kıyaslayınca dünyalar kadar fark olduğunu anlıyorum... Evimi satılığa çıkardım daha 8 yıl kredisi var Kıbrıs için çekilen kredi var geriye ne kalır bilmiyorum çünkü öyle lüks bir ev değil... Ne zaman satılır belli değil... Kıbrıs hayal kırıklığı oldu kalitesiz embriyoyu çok iyi dediler... Kiev böyleyse napicaz bizNereye umut bağlayalım... Anladım artık bir gün anne olacağım diye diye öleceğim ben
Tüm merkezkerle görüştüğümüz zaman da hepsi kendini övüp başarılı olduğunu söylüyorlar tabiki kimse ayranım eksi demez ki...Rica ediyorum gidin tüm merkezler ile tek tek kendiniz görüşün. Burada yazılanlar sizleri ne pozitif yönde ne de negatif yönde etkilemesin.
İnsanların 3-5 kurum hakkında bilgili olması onun bu konuda bilgili olduğu anlamı çıkmaz, tecrübe ile bilgiyi karıştırmayın.
Allah aşkına burada x bir üye size Kıbrıs'ta kalitesiz embriyoyu iyi diye transfer ettiler dedi mi inanmayın. yahu bu kişi bu kadar bilgili ise neden sonuç alamıyor ?
Allah aşkına hangi merkez başarısızlık için negatif sonuç almak için transfer yapar ? Biraz kafası çalışan size bu cümlelerin ne için kurulduğunu anlar. Yapmayın Allah aşkına yapmayın, sanki Kıbrıs merkezlerinin avukatı gibi oldum ama ben hiç bir merkezin böyle şarlatanlık yapacağına inanmıyorum. Başarı oranı ne kadar yüksek ise o kadar çok hasta gelir.
Şimdilik böyle bir çözüm bulduk tamaracımCanım bak hemen umutsuzluğa kapılma neden hemen karaları bagliyorsun. Evini neden satılığa çıkardin. Biraz sakin olup oyle düşün ve bir karar ver. Hepimiz burda öyle çok varlıklı insanlar değiliz ama sağdan soldan borç harç bir şekilde topluyoruz. Lütfen umutsuz olma aceleci olma. İyi düşün eşinle birlikte yazın çizin öyle bir karar verin.
Tüm merkezkerle görüştüğümüz zaman da hepsi kendini övüp başarılı olduğunu söylüyorlar tabiki kimse ayranım eksi demez ki...
Tedavi öncesi ilgili ve başarı oranı yüksek negatif olunca cvp bile vermeyen sebebin ne olduğunu açıklayamayan bir durum oluyor...
Her merkezi de tek tek denemeye maddi olarak gücümüzün yetmesi imkansız imkan olsa bile psikolojimiz dayanmaz her negatif ölüp ölüp dirilmek bizim için...
Bu yüzden tecrübeler yaşanmışlıklar bizim için önemli pozitif ve negatif bizi etkiliyor. Neresi daha ilgili neresi daha dikkatli tedavi uyguluyor diye kıyaslama yapıyoruz...
Çünkü gerçekten zor şeyler yaşıyoruz maddi manevi perişan oluyoruz kim iyi derse güzel şeyler yazarsa ister istemez oraya sıcak bakıyoruz en ufak bir şey bize umut oluyor...