Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Rahimle ilgili değil
Daha çok immun sistemine benziyor dedi
Vicuda giren embriyoyu vicut mikrop görüp saldırıyor
Bildiyim kadarıyla ayda bir beni görmek istiyorlar mart ayına kadar kan tedavisi yapılıcak
İnşallah bunula çare olur derdime
Acaba benim sorunumda mı bu
Benimde hiç bir sorunum yok düşük yapıyorum.Embriyoyu vücut kabul etmiyo çünkü

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim benim anlamadığım neden her şeyi yanlış anlamakta çok yetenekli bu k .k üyeleri ben ilk önce gitmiş gibi mi anlattım sadece fikirlerimi paylaştım madem öyle bundan sonra size tek kelime yazmam zaza dan alırsınız haberi valla yaa egolarınızı tavan yapmış neden katıldım bu sayfaya sizler galiba yapmacık mi olmak gerekiyordu neyse sıkıldım bu kadar sayfanın bir kaç kaprisli kadınlarından ne yazsam ne desem kusur bulmaya yeteneklisin ben bu sayfaya gerçekten yazmaya değmez herkez kendi doğrularını ve fikirlerini uygulayabilir size göre sivri dilli olayım fark etmez benim için herkeze bol şans dilerim Rabbım tüm anne olmak isteyenlere nasip eder bu size son yazışım

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok şükür K Kazen ellerin dert görmesin

şimdi ben şunu mu yazayım ; bahsettiği merkezin itleri burada 10-15 üyelik alıp donasyon yaptıracak gibi burada yazıp çizdiler sizi kandırdılar bunu mu yazayım? sonucum pozitif diye yalanlar söylediler bu örnekleri mi vereyim? sivri dilli diyecekseniz aynen söylediğim gibi oldu. Her türlü de ispat ederim.

bir diğer konu ya sonuç bu merkezde de negatif gelirse burası da tü kaka mı olacak

umuyorum ve dileğim pozitif sonuç almanız yönünde

Son düzenleme:
şimdi ben şunu mu yazayım ; bahsettiği merkezin itleri burada 10-15 üyelik alıp donasyon yaptıracak gibi burada yazıp çizdiler sizi kandırdılar bunu mu yazayım? sonucum pozitif diye yalanlar söylediler bu örnekleri mi vereyim? sivri dilli diyecekseniz aynen söylediğim gibi oldu. Her türlü de ispat ederim.

bir diğer konu ya sonuç bu merkezde de negatif gelirse burası da tü kaka mı olacak

Merhaba , yalan soyleyenlerin orneklerini mi vereyim demissiniz ya bence vermelisiniz sonucta insanlar buraya tum caresizligiyle bilgi toplama ve karar almasina yardimci olmasi icin bilgi edinmeye geliyor,yalani yasamaya ve kurban olmaya degil … patavatsizligini"sivri dil" altinda masum gostermeye calsip herkese egosantrik,kaprisli,yanlis anlamaya meyilli kadinlar diyen kadar ‘it’ diyeni de anlamakta zorlaniyorum,benle kendi gozlerimle kendimle ayni hafta giden 4 kisiyi pozitif gordum hala da yazisiyoruz vs vs , ki mesaj yazmaya cekinik biri olmama ragmen dostlarimin da biraz tesfik etmesiyle paylastim ,dilerim birilerine de faydam dokunur cunki bu gibi forumlar insanlar durust oldugu surece cok faydali ve ben de bu forumdan keske gecmisdeki tecrubemi yasamadan once daha cok okuyup faydalanabilseydim…

Merhaba , yalan soyleyenlerin orneklerini mi vereyim demissiniz ya bence vermelisiniz sonucta insanlar buraya tum caresizligiyle bilgi toplama ve karar almasina yardimci olmasi icin bilgi edinmeye geliyor,yalani yasamaya ve kurban olmaya degil … patavatsizligini"sivri dil" altinda masum gostermeye calsip herkese egosantrik,kaprisli,yanlis anlamaya meyilli kadinlar diyen kadar ‘it’ diyeni de anlamakta zorlaniyorum,benle kendi gozlerimle kendimle ayni hafta giden 4 kisiyi pozitif gordum hala da yazisiyoruz vs vs , ki mesaj yazmaya cekinik biri olmama ragmen dostlarimin da biraz tesfik etmesiyle paylastim ,dilerim birilerine de faydam dokunur cunki bu gibi forumlar insanlar durust oldugu surece cok faydali ve ben de bu forumdan keske gecmisdeki tecrubemi yasamadan once daha cok okuyup faydalanabilseydim…
Geçmiş sayfalarda çok örneği var. Konuya bir çok kişi duygusal yaklaşıyor, içinizde biraz popüler üyelerin yaklaşımını yazsam yarınız beni topa tutar.

Akıl var mantık var hangi merkez başarısızlık için çaba harcar?

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim benim anlamadığım neden her şeyi yanlış anlamakta çok yetenekli bu k .k üyeleri ben ilk önce gitmiş gibi mi anlattım sadece fikirlerimi paylaştım madem öyle bundan sonra size tek kelime yazmam zaza dan alırsınız haberi valla yaa egolarınızı tavan yapmış neden katıldım bu sayfaya sizler galiba yapmacık mi olmak gerekiyordu neyse sıkıldım bu kadar sayfanın bir kaç kaprisli kadınlarından ne yazsam ne desem kusur bulmaya yeteneklisin ben bu sayfaya gerçekten yazmaya değmez herkez kendi doğrularını ve fikirlerini uygulayabilir size göre sivri dilli olayım fark etmez benim için herkeze bol şans dilerim Rabbım tüm anne olmak isteyenlere nasip eder bu size son yazışım
Pardon zaza telsiz habermi anlamadım

Kazen arkadaş evet patavatsız ve sivri dille konuşuyor
Ama sizde doğru konuşmuyorsunuz
O merkezde iki defa denedim ve hala deniyorum
Burdakı arkadaşlar genelde çoğumuz bir birimizi kievde gördük ve mutlu haberlerimizi paylaştık
Ve çoğunlukla bir birimizi tanıyoruzda
Bence böyle yazınızla haksızlık yapıyorsunuz
Belki bu yazımdan sonra benide passif hale sokucan
Ama haksızlığa hiç katılamam
Hakikaten kiev biotexcoma giden 10 kişiden 9 gebe kaldı
Evet bende iki tedavimde ikisindede gebe kaldım
Evet yine düşük yaptım
Ama insanlar yeniliklerle ellerinden geleni yapıyor
Belki benim anne olmam hayal olarak kalıcak
Ama ben bu sayfada ne paylaştımsa Allah şahidimdir,her şeyi doğru anlattım

Geçmiş sayfalarda çok örneği var. Konuya bir çok kişi duygusal yaklaşıyor, içinizde biraz popüler üyelerin yaklaşımını yazsam yarınız beni topa tutar.

Akıl var mantık var hangi merkez başarısızlık için çaba harcar?
6 senedir bu sayfadayım ve 7 sene olucak donasyon deniyorum
Çok tedavi gördüm ve çok bilgi edindim
Hakikaten başarısızlık için merkezlerde gördüm

Kızlar ben geçenlerde ne yaptım anlatayım 🙈🙈
Bir tanıdık yaşlı bir teyzeden bahsetti. Çok kişi bu kadına gidince hamile kalmış diye.
Hatta tanıdığım biri var 10 yıldan fazladır evli.
Yıllardır tedavi görüyor olmuyordu o kişide bu teyzeye gitmiş ve geçenlerde doğum yaptı.
Neyse gittim yakınımla. Eliyle karnımın üstünden muayene etti ve karnımın bazı yerlerine bastırıp ağrı olup olmadığını sordu.
En son rahimi kapalı dedi. (Tüplerden bahsediyor )
Ben şok tabi 😲😲
Ayrıca iltihapin çok olduğunu ve sol yumurtalığımın daha az çalıştığını söyledi.
Fitil yapıyormuş bitkilerle. Ama iğrenç kokuyor.
Şimdilik kullanıyorum fiiller bitince tekrar çağırdı.
Kendi kendime acaba tüplerim açılır mı diyorum 🤔🤔
Gerçi çok umudum da yok ama artık deneyeyim ne çıkar dedim. Bir gelişme olursa yazarım buradan 😊
Szr bende yaptım onun gibi bişey🙈🙈🙈banada subyan var dedi🤔🤔 Allahım bizleri nelere yonlendiriyorsun gör duy sesimizi bizleri bu durumlardan bu çaresizlikten kurtar gönlü evlat hasretiyle yanan tüm kadınlarımıza annelik duygusunu hayırlısıyla tez zamanda tattır yarabbi🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Szr bende yaptım onun gibi bişey🙈🙈🙈banada subyan var dedi🤔🤔 Allahım bizleri nelere yonlendiriyorsun gör duy sesimizi bizleri bu durumlardan bu çaresizlikten kurtar gönlü evlat hasretiyle yanan tüm kadınlarımıza annelik duygusunu hayırlısıyla tez zamanda tattır yarabbi🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Subyan ne kız?
Anlamadım

Kazen arkadaş evet patavatsız ve sivri dille konuşuyor
Ama sizde doğru konuşmuyorsunuz
O merkezde iki defa denedim ve hala deniyorum
Burdakı arkadaşlar genelde çoğumuz bir birimizi kievde gördük ve mutlu haberlerimizi paylaştık
Ve çoğunlukla bir birimizi tanıyoruzda
Bence böyle yazınızla haksızlık yapıyorsunuz
Belki bu yazımdan sonra benide passif hale sokucan
Ama haksızlığa hiç katılamam
Evet bende iki tedavimde ikisindede gebe kaldım
Evet yine düşük yaptım
Ama insanlar yeniliklerle ellerinden geleni yapıyor
Belki benim anne olmam hayal olarak kalıcak
Ama ben bu sayfada ne paylaştımsa Allah şahidimdir,her şeyi doğru anlattım

hangi haksızlık ?

gittiğin bu yeni merkezin danışman dediğiniz kişinin burada sayısız üyeliği olduğunu benim buradan deşifre edip siteden attığım kısmı mı yanlış ?

bak sana şöyle bir örnek veririm ;

vay arkadaş dersin....

Kamila Efeoglu gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
Leyna Cilek gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil

hatta bak şu kısmı çok iyi oku ;

hatta bak sana uzun bir liste vereyim arkadaşlarla ile bir görüş bu konuyu ;

Ebru Celik gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Gizem Ata gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Sevda cicek gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
gul79413 gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
haticaakova gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
songul yilmaz gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
senem aksevim gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Elcin Turan gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Mila Tona gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil

kullanıcıları linkleyemedim zira hepsi reklamdan dolayı siteden atıldı.

bak bu hesapların hepsi siteden atılan o merkezin reklamını yapan şu anda iletişimde olduğunuz danışman beyefendi.

seni pasif halde de sokmayacağım zira defalarca arayıp, bin kez özür dileyip bir daha yapmayacağım diye söz verip gelip yine aynı şeyleri yapıyorsun...

git başkasından çıkar hıncını ama sakın bana doğru yanlış deme insanları önce Kıbrıs'ta x merkeze yönlendirdin şimdi bu ülkeye yönlendiriyorsun inan benimde bir sabrım var. Senin gittiğin her yer önce mükemmel sonra tü kaka...

Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkiliyorsunuz görmüyor musun? Hani moral çok önemliydi? Moral mi bıraktınız insanlarda yeter benimde Kıbrıs'ta tedavi görenlerinde bir sabrı var, haddini aşma. Kıbrıs'ta tedavi görenler efendiliklerinden seni üzmemek adına susuyor ama şansını inan zorlama sınıra kadar geldin

sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım... Nasıl böyle kesin dille konuşursun? İnsanları çok yanlış yönlendiriyorsun.

Son düzenleme:
hangi haksızlık ?

gittiğin bu yeni merkezin danışman dediğiniz kişinin burada sayısız üyeliği olduğunu benim buradan deşifre edip siteden attığım kısmı mı yanlış ?

vay arkadaş dersin....

bak bu hesapların hepsi siteden atılan o merkezin reklamını yapan şu anda iletişimde olduğunuz danışman beyefendi.

seni pasif halde de sokmayacağım zira defalarca arayıp, bin kez özür dileyip bir daha yapmayacağım diye söz verip gelip yine aynı şeyleri yapıyorsun...

git başkasından çıkar hıncını ama sakın bana doğru yanlış deme insanları önce Kıbrıs'ta x merkeze yönlendirdin şimdi bu ülkeye yönlendiriyorsun inan benimde bir sabrım var. Senin gittiğin her yer önce mükemmel sonra tü kaka...

Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkiliyorsunuz görmüyor musun? Hani moral çok önemliydi? Moral mi bıraktınız insanlarda yeter benimde bir sabrım var.

sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım...
Ama kazen yeni olup foruma gelen ve hatta hangi kliniğe gideyim diye soran çok kişi olmasına rağmen, zaza hep okuyun fikir sahibi olun derdi.
Direkt kiew e yönlendirdiğini görmedim.
Ayrıca bu fake hesaplar sadece o klinikten mi. Yani bunu ciddi ciddi soruyorum. Farklı yerlerden varsa da bunu tespit etmişsinizdir.

hangi haksızlık ?

vay arkadaş dersin....

Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkiliyorsunuz görmüyor musun? Hani moral çok önemliydi? Moral mi bıraktınız insanlarda yeter benimde bir sabrım var.

sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım...
Sana göre ben sahte ve yönlendiren kişiyim
Beni bilen biliyor benim reklama ihtiyacım yok
Defalarca yalvardım ne,lafına dikkat et
Telefonla konuştuk ve anlaştık
Benim için kıbrısta bir kaka merkez var onu bilen biliyor
Hiç kimseyi hiç bir merkeze yönlendirmedim,yaşadığımı,gördüyümü paylaştım
Senin paylaştığın sahte isimleri ben bu sayfada görmedim
Nisan ayında kievde oldum gördüyümü paylaştım
Ve yüzde 90 benden sonra giden arkadaşlar şuan gebe
Lütfen yazılarına dikkat et
Kaba davranma
Zira defalarca bunu yapmışın
Benim bu ağır kalp sıkıntısı çektiğim zamanda bu kadar kalpsiz ve kaba olma
Beni kapatıp arkamdan atıp tuta bilirsin
Her kesin aklı başında ve kimin ne olduğu belli

Ama kazen yeni olup foruma gelen ve hatta hangi kliniğe gideyim diye soran çok kişi olmasına rağmen, zaza hep okuyun fikir sahibi olun derdi.
Direkt kiew e yönlendirdiğini görmedim.
Ayrıca bu fake hesaplar sadece o klinikten mi. Yani bunu ciddi ciddi soruyorum. Farklı yerlerden varsa da bunu tespit etmişsinizdir.

bu hesapların hepsi adını bilmediğim adamın ya kendine aittir ya da sosyal medya ekibinin, %100 eminim.
az yukarıda yazmış 10 da 9 diye bundan daha iyi yönledirme mi olur?
Kıbrıs'ta ki merkezlerin de çalışanlarını yakaladım isterseniz onlara aitte örnekler veririm ki geçmişte çok verdim.

Sana göre ben sahte ve yönlendiren kişiyim
Beni bilen biliyor benim reklama ihtiyacım yok
Defalarca yalvardım ne,lafına dikkat et
Telefonla konuştuk ve anlaştık
Benim için kıbrısta bir kaka merkez var onu bilen biliyor
Hiç kimseyi hiç bir merkeze yönlendirmedim,yaşadığımı,gördüyümü paylaştım
Senin paylaştığın sahte isimleri ben bu sayfada görmedim
Nisan ayında kievde oldum gördüyümü paylaştım
Ve yüzde 90 benden sonra giden arkadaşlar şuan gebe
Lütfen yazılarına dikkat et
Kaba davranma
Zira defalarca bunu yapmışın
Benim bu ağır kalp sıkıntısı çektiğim zamanda bu kadar kalpsiz ve kaba olma
Beni kapatıp arkamdan atıp tuta bilirsin
Her kesin aklı başında ve kimin ne olduğu belli

ben senle asla anlaşmadım, sen telefonda geri dönebilmek için 40 takla attın.

ben sana bu sahte isimleri mesajları ile örneklerim ki zaten konuda linkte verdim.

bu paylaştığım isimler 2020 yılında bu sitede reklam çalışması yapmış zaten bu sayfada yoklar diye temize çıkamazlar.

senin hakkında ki fikirlerimi buraya yazarak değil yüzüne de telefonda defalarca söyledim.

Senin de mi tüpler kapalı.
Benimkiler kronik galiba yaa
3 kez rahim filmi çektirdim yok açılmadı.
O yüzden çok umudum yok.
Bende yaptım baya süt buharı
Hatta 6 ay iğne tedavisi gördüm iltihap için
Ama yok yani dediğim gibi faydası olmadı.
Benim tüpler açık, yumurtalık rezervsi var.
Yumurta çıkıyor ama büyüme göstermiyor.
Ben ne duysam yapanlardandim 😂 ilk zamanlar takibi yeni evlendiği dönem idi.
Şimdi hersey akişta 😃

Olsun denemekten zarar gelmez teyzenin namı var demekki siz yine deneyin derim allahtan umut kesilmez 🙏☺️

X