hangi haksızlık ?
gittiğin bu yeni merkezin danışman dediğiniz kişinin burada sayısız üyeliği olduğunu benim buradan deşifre edip siteden attığım kısmı mı yanlış ?
bak sana şöyle bir örnek veririm ;
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı. Türkiyede tercih edebildiğiniz klinikleri duymak istiyorum
www.kadinlarkulubu.com
vay arkadaş dersin....
Kamila Efeoglu gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
Leyna Cilek gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
hatta bak şu kısmı çok iyi oku ;
biotexcom de tüp bebek yaptık. Fiyatları 39.000 €'dan başlayıp 60.000 €'ya kadar gidiyor. Buna ucuz diyorsanız söyleyecek söz bulamıyorum. Kullanılan yumurtayı biz bir şeye benzetemedik. Bir kere biz kayısı istedik adamlar lafadan yaptı ! biotexcom dan hiç memnun kalmadık. özetle ...
www.kadinlarkulubu.com
hatta bak sana uzun bir liste vereyim arkadaşlarla ile bir görüş bu konuyu ;
Ebru Celik gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Gizem Ata gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Sevda cicek gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
gul79413 gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
haticaakova gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
songul yilmaz gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
senem aksevim gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Elcin Turan gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Mila Tona gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
kullanıcıları linkleyemedim zira hepsi reklamdan dolayı siteden atıldı.
bak bu hesapların hepsi siteden atılan o merkezin reklamını yapan şu anda iletişimde olduğunuz danışman beyefendi.
seni pasif halde de sokmayacağım zira defalarca arayıp, bin kez özür dileyip bir daha yapmayacağım diye söz verip gelip yine aynı şeyleri yapıyorsun...
git başkasından çıkar hıncını ama sakın bana doğru yanlış deme insanları önce Kıbrıs'ta x merkeze yönlendirdin şimdi bu ülkeye yönlendiriyorsun inan benimde bir sabrım var. Senin gittiğin her yer önce mükemmel sonra tü kaka...
Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkiliyorsunuz görmüyor musun? Hani moral çok önemliydi? Moral mi bıraktınız insanlarda yeter benimde bir sabrım var.
sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım...