Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım pandacim dualarımız seninle ve bebeğinle az kaldı kavuşmanıza

İnşallah canım en kısa zamanda bu sorunun da üstesinden geleceksin dualarım seninle

Kızlar bugün dr Elenayla görüştüm
14 ocak kieve gidiyorum
Eşimin kanını alıcaklar ve monositleri bana vurucaklat
Vede rahime bakılıcak ve zoladex uygulanıcak
Z Zaza74 Haydi hayırlı haberler alalım inşallah
Ben de sanırım Şubat gibi ön görüşmeye gidiyorum,
Allah yüzüne baksın , şifanı versin
Sevgiler

Z Zaza74 Şifanı bulacaksın inanıyorum, umut ediyorum ,
Allah muradını versin inşallah

A Aksev22 merhaba uzun zamandir sadece okuyucu olarak takip ediyordum bu konularda hic paylasim ve yorum yapmadim.
Yasamis oldugun deneyimlerini paylasmis olman bence cok degerli herkes evlat sahibi olmak istiyor ama ne zaman ne de para sonsuz degil.heleki odemeler euro ya gore yapilirken
Ben kendi adima sana tesekkur ederim.
Hersey gonlunce olsun.

Bu durumda kimin kismetinin nereden geleceği hiç belli olmuyor. Allah ne gün murad etmişse o gün ister iğne ol ister meyve ye o vesile oluyor. Allah tüm kadınlara anneliği nasip etsin inşallah
Amiiiinn canim tamaracim hepimiz artik anne olalim rabbim hepimizin kalbimizin mukafatini versin insallahh❤❤❤

Transferin hayırlı olsun inşallah sonucun da güzel çıkmıştır.
O bahsettiğin iki kişiden biriyim neden böyle değişik bir çıkış yaptığını anlamış değilim. Biz burada iyiyi de kötüyü de konuşuyoruz. Benim çok yakın arkadaşım Kıbrıs tedavisinde hamile kaldı doğumuna da çok az var. Ben de hamile kaldım ancak 16 haftalıkken kaybettim. Ayrıca şu an 20'li yaşlarında olan donasyon çocuğu biliyorum. Bu yazdıkların benim negatif almama sebep değil elbet çünkü ben bilinçli biriyim ama benim gibi olmayıp senin yazdıklarını okuyan kadınlar etkilenirse onların vebalini taşıyabilecek misin? Ayrıca sen Kiev'e gitmeden önce sevgili Z Zaza74 gitti ve havaalanından alınıp tekrar havaalanına bırakılıncaya kadar herşeyi resimli ve detaylı olarak bize anlattı. Yani ilk kez sen gidip görmüş gibi anlatıyorsun sanki ama öyle olmadığını hepimiz biliyoruz. Ha benim fikrim şöyle dersin saygım sonsuz ama Kıbrıs'a gidene acıyorum yazık falan diyemezsin denemelisin de. Kaç yaşında insanlarız empati kurabilecek olgunlukta olduğumuzu düşünüyorum mesela ben sana "neden Kiev'e gittin niye o kadar para verdin" desem sen bundan rahatsız olmaz mısın? Elbette olursun çünkü bu senin tercihin. Kim gücü nereye yetiyorsa veya neresini kendine yakın hissediyorsa oraya gidiyor. Bunu eleştirmek hiç kimsenin hakkı değil. Birbirimize destek oluyoruz, yeni yöntemleri paylaşıyoruz, kullandığımiz ilaçları vitaminleri söylüyoruz. Ama kimseye oraya gitme şuraya git demiyoruz. Tedavi gördüğümuz merkezi yazıyoruz burada bir bilgi birikimi olsun diye o kadar. Son olarak şunu belirtmek isterim insanlar araştırma yapıyorlar, bu büyük ızdırabin son bulması için büyük uğraş veriyorlar, lütfen kimsenin canını acıtacak cümleler kurmayın. Bir de canımli cicimli konuşmalar da yapıyoruz çok severek çünkü kimse burada birbirini yüz yüze tanımıyor bu biraz da nezaket ve saygı ve samimiyet göstergesidir.
Umarım hamilesindir, güzel bir hamilelik süreci dilerim. Sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah

Abla, duyduğumda bende sana yazacaktım
Bide iki kızı olacakmış. Hey maşallah
iş yoğunluğundan anca girdim

Öncelikle, Umudun olsun
Legenin içine süt, maydanoz vs bilmem neyli oturmadigim mi kaldı
Taaam benlik
Nirdee Nirde bu teyze

Öncelikle, Umudun olsun
Legenin içine süt, maydanoz vs bilmem neyli oturmadigim mi kaldı
Taaam benlik
Nirdee Nirde bu teyze
Senin de mi tüpler kapalı.
Benimkiler kronik galiba yaa
3 kez rahim filmi çektirdim yok açılmadı.
O yüzden çok umudum yok.
Bende yaptım baya süt buharı
Hatta 6 ay iğne tedavisi gördüm iltihap için
Ama yok yani dediğim gibi faydası olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…