Canım pandacim dualarımız seninle ve bebeğinle az kaldı kavuşmanızaCanım kızlar tek tek kimseye yazmıyorum uzun cevap yazacağım o sebeple.Öncelikle oğlum küvözde , Allah’a emanet, dualarımıza devam ediyoruz.Lohusalık nedir anlayamadım bunca acıdan sonra.Gönlümüze serpilecek suyumuzu bekliyoruz inşallah sağ salim evimize gelir.İkinci olarak sevgili canım Z Zaza74 , sen burada umut olduğun her kadının bebeğinin annesisin, onlar seni ömür boyu unutmayacaklar ve eminim o kabristan dediğin yer bir bebeğin yaşam yuvası olacak.Günü ve saatini bilemiyoruz ama hepimiz dua ediyoruz.Rahmine şifa dolsun inşallah. Hiçbirinizin acısını hafifletemem biliyorum Her seferinde aynı şeyi söylüyor da olabilirim, ben daha önce düşük yapmış bir insanım kendi acımı yüceltmek için değil ama azıcık teselli olur belki diye söylüyorum dünyaya getirince kaybetmek daha zor inanın, belki bu kısım içinizi bir nebze rahatlatır.Hepinizin güzel haberlerini duymayı nasip etsin güzel Allah’ım.Ayrıca ben Kıbrıs’ta dördüz bebeğe hamile kalmış bir insan olarak kimseye acımadan , kırmadan, gücendirmeden , bu yolda yürümeyi tavsiye ediyorum .Bir merkezi önerebilirsiniz ama sizin ifade özgürlüğünüz başka merkezi yerin dibine sokmaya kalktığınızda sona erer A Aksev22
. Güzel haberlerle dolu günlerimiz olsun.Hepinizi kucaklıyorum.
Aminn inşallahHerkes umut ettiği hayallerine kavuşsun inşallah canım
Hadi inşallah belki senin için hayırlı olurYok kür yapmıyormuş.
Adetin bitince yakı alıp gel dedi.
İnşallah canım en kısa zamanda bu sorunun da üstesinden geleceksin dualarım seninleRahimle ilgili değil
Daha çok immun sistemine benziyor dedi
Vicuda giren embriyoyu vicut mikrop görüp saldırıyor
Bildiyim kadarıyla ayda bir beni görmek istiyorlar mart ayına kadar kan tedavisi yapılıcak
İnşallah bunula çare olur derdime
İnşallah Canım benimHadi inşallah belki senin için hayırlı olur
Bu durumda kimin kismetinin nereden geleceği hiç belli olmuyor. Allah ne gün murad etmişse o gün ister iğne ol ister meyve ye o vesile oluyor. Allah tüm kadınlara anneliği nasip etsin inşallahİnşallah Canım benim
Z Zaza74 Haydi hayırlı haberler alalım inşallahKızlar bugün dr Elenayla görüştüm
14 ocak kieve gidiyorum
Eşimin kanını alıcaklar ve monositleri bana vurucaklat
Vede rahime bakılıcak ve zoladex uygulanıcak
Z Zaza74 Şifanı bulacaksın inanıyorum, umut ediyorum ,Rahimle ilgili değil
Daha çok immun sistemine benziyor dedi
Vicuda giren embriyoyu vicut mikrop görüp saldırıyor
Bildiyim kadarıyla ayda bir beni görmek istiyorlar mart ayına kadar kan tedavisi yapılıcak
İnşallah bunula çare olur derdime
Dogru konusani dokuz köyden kovarlarmis. Sizler duymak istediginizi duymak istiyosunuz herkes icin demiyorum. Anacim moral bozmak degil bugün 2 kisi kibristan negativ aldi. Bende kibristan negatifler almis biri olarak yaziyorum bunlari. Ben canimli cicimli kuzumlu konusan biri degilim oyüzdenmi bukadar sert cikisiyosunuz bana? Kibrista cok kadinla tanistim hamile kalani görmedim bunlar benim düsüncelerim.ayrica ben bazilarinin moralini bozdum diye negatif almadilar. Ozaman moral bozmamak icin bugün neden kibrisa giden 2 arkadas negatif oldugunu yazdilar yazmasaydilar. Bundan sonrada buraya girip yazmicam umarim anne olmak isteyen her kadin anne olurkibrisa karar vermis kadinlar bu yazdiklarimi okusun isterim imkaniniz varsa kieve gidin.
A Aksev22 merhaba uzun zamandir sadece okuyucu olarak takip ediyordum bu konularda hic paylasim ve yorum yapmadim.Dogru konusani dokuz köyden kovarlarmis. Sizler duymak istediginizi duymak istiyosunuz herkes icin demiyorum. Anacim moral bozmak degil bugün 2 kisi kibristan negativ aldi. Bende kibristan negatifler almis biri olarak yaziyorum bunlari. Ben canimli cicimli kuzumlu konusan biri degilim oyüzdenmi bukadar sert cikisiyosunuz bana? Kibrista cok kadinla tanistim hamile kalani görmedim bunlar benim düsüncelerim.ayrica ben bazilarinin moralini bozdum diye negatif almadilar. Ozaman moral bozmamak icin bugün neden kibrisa giden 2 arkadas negatif oldugunu yazdilar yazmasaydilar. Bundan sonrada buraya girip yazmicam umarim anne olmak isteyen her kadin anne olurkibrisa karar vermis kadinlar bu yazdiklarimi okusun isterim imkaniniz varsa kieve gidin.
Amiiiinn canim tamaracim hepimiz artik anne olalim rabbim hepimizin kalbimizin mukafatini versin insallahhBu durumda kimin kismetinin nereden geleceği hiç belli olmuyor. Allah ne gün murad etmişse o gün ister iğne ol ister meyve ye o vesile oluyor. Allah tüm kadınlara anneliği nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallahAmiiiinn canim tamaracim hepimiz artik anne olalim rabbim hepimizin kalbimizin mukafatini versin insallahh❤❤❤
Transferin hayırlı olsun inşallah sonucun da güzel çıkmıştır.Dogru konusani dokuz köyden kovarlarmis. Sizler duymak istediginizi duymak istiyosunuz herkes icin demiyorum. Anacim moral bozmak degil bugün 2 kisi kibristan negativ aldi. Bende kibristan negatifler almis biri olarak yaziyorum bunlari. Ben canimli cicimli kuzumlu konusan biri degilim oyüzdenmi bukadar sert cikisiyosunuz bana? Kibrista cok kadinla tanistim hamile kalani görmedim bunlar benim düsüncelerim.ayrica ben bazilarinin moralini bozdum diye negatif almadilar. Ozaman moral bozmamak icin bugün neden kibrisa giden 2 arkadas negatif oldugunu yazdilar yazmasaydilar. Bundan sonrada buraya girip yazmicam umarim anne olmak isteyen her kadin anne olurkibrisa karar vermis kadinlar bu yazdiklarimi okusun isterim imkaniniz varsa kieve gidin.
Abla, duyduğumda bende sana yazacaktımGünaydın değerli arkadaşlar, şimdi gazeteden ünlü bir sunucunun ikize hamile olduğunu öğrendim.. 48 yaşında.. Onun adına da kendi adıma da sevindim.. Ben de yaş ilerliyo donasyonla da olmaz mı diye evhama kapılmıştım da.. ALLAH isteyen herkesi donasyonla yada donasyonsuz anne yapsın inşallah..
Ablam, inşallah hayırlı olur tedavinKızlar bugün dr Elenayla görüştüm
14 ocak kieve gidiyorum
Eşimin kanını alıcaklar ve monositleri bana vurucaklat
Vede rahime bakılıcak ve zoladex uygulanıcak
Kızlar ben geçenlerde ne yaptım anlatayım
Bir tanıdık yaşlı bir teyzeden bahsetti. Çok kişi bu kadına gidince hamile kalmış diye.
Hatta tanıdığım biri var 10 yıldan fazladır evli.
Yıllardır tedavi görüyor olmuyordu o kişide bu teyzeye gitmiş ve geçenlerde doğum yaptı.
Neyse gittim yakınımla. Eliyle karnımın üstünden muayene etti ve karnımın bazı yerlerine bastırıp ağrı olup olmadığını sordu.
En son rahimi kapalı dedi. (Tüplerden bahsediyor )
Ben şok tabi
Ayrıca iltihapin çok olduğunu ve sol yumurtalığımın daha az çalıştığını söyledi.
Fitil yapıyormuş bitkilerle. Ama iğrenç kokuyor.
Şimdilik kullanıyorum fiiller bitince tekrar çağırdı.
Kendi kendime acaba tüplerim açılır mı diyorum
Gerçi çok umudum da yok ama artık deneyeyim ne çıkar dedim. Bir gelişme olursa yazarım buradan
Senin de mi tüpler kapalı.Öncelikle, Umudun olsun
Legenin içine süt, maydanoz vs bilmem neyli oturmadigim mi kaldı
Taaam benlik
Nirdee Nirde bu teyze