Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

kendisine iyi bir tedavi uygulayan klinik hakkında da övgüyle bahsetmesi çok doğal aslında

son şunu da açıklıyayım.

kimse tedavi gördüğü kliniği övdü diye siteden atılmadı veya reklamcı damgası yemedi.

konunun çıkışı ; "Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkileyecek" cümleler kurulması.

lütfen bu konuda hem fikir olalım

parayı alana kadar el üstünde tutan sadece merkezler mi ? Ya sizden harçlık alan yeğenleriniz? kapıda ki dilenci ? apartman görevlisi ? veya göz doktoruna gittiniz çıktığınız anda işi biter sizle ... ne yapmasını bekliyorsunuz ? sonuç negatif geldi gel sarılalım bir birimize derman mı olalım ? Sizin beklediğiniz iyi sonuçta olsa kötü sonuçta olsa bir geri dönüş ama bunu yapan bir merkez yok. Aylar sonra sizi ararlar neden ? tekrar deneyecek miyiz diye.... bu her konuda böyledir, duygusal yaklaşmayın. Menfaati olmayan kimse size geri dönüş YAPMAZ.

güvenmek istiyorsunuz Kiev'de ki danışman buradan çok sevdiğimiz birine diyor ki

- Kıbrıs embriyoları bizden alıyor....

aynı danışman başka ne diyor ?

- Kıbrıs'ta size kötü embriyolar transfer ediliyor...

Siz bunu size söyleyen bir üyeye inanıyorsunuz ama içinizden bir kişi de sorgulamıyor. En kötü şunu düşünürüm ya Kiew kötüleri Kıbrıs'a yolluyor ya da Kiew'de de embriyolar kötü....

Yahu Allah aşkına böyle saçma salak bir olay olur mu ? adam embriyo sattığı yeri kötüler mi ?

Kötülüyorsa ya embriyo satmıyordur ya da yalan söylüyordur. Yada bunu size söyleyen yalancıdır.

hadi şu cümlelerimde bir kelime hata bulun ....

Bakın kaçıncı kez Allah adı veriyorum böyle saçmalıklara inanmayın, Kıbrıs'ta Kiew'de esas başarı odaklıdır.

başarı oranı yüksek demesi yeterli
Tamam da biz zaten reklam vs olana inanmıyoruz ki , kıbrısı kötüleyene de tepki verdik , ki ben hiç kıbrısa gitmedim tedavi icin. Şahsım adına konuşayım, buradaki insanların düsüncelerine yaşanmışlıklarına tecrübelerine önem veriyorum benim tutunacak başka dalım kalmadı bebek konusunda buradan bilgi alıyor dertleşiyorum

5 senedir embriyo topluyoruz, Allah izin verirse doğum sonrası eşim bu konuda tüm yaşadıklarımızı yazacak, bir okuyun bakalım biz nasıl günler geçirmişiz. Sizi anlamadığımı mı sanıyorsunuz? Yaşadıklarınızı tahmin etmiyorum m usanıyorsunuz? Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum. Yani büyük ihtimalle siz çocuk veya gençken ben bu işler ile ömrümü yiyordum.

Allah yüzünüze gülmüş, ne mutlu size 🙏
Sağlıklı Bi doğum nasip etsin Allah eşinize..
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah evladınızı.
Darısı inşallah bizlere nasip olsun.

Sorma istediğim,
Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum.
Nerden okuyabiliriz??
Aramada bulamadım.

5 senedir embriyo topluyoruz, Allah izin verirse doğum sonrası eşim bu konuda tüm yaşadıklarımızı yazacak, bir okuyun bakalım biz nasıl günler geçirmişiz. Sizi anlamadığımı mı sanıyorsunuz? Yaşadıklarınızı tahmin etmiyorum m usanıyorsunuz? Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum. Yani büyük ihtimalle siz çocuk veya gençken ben bu işler ile ömrümü yiyordum.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Kazen🙏 ben kendimi bildim bileli hep anne olmak istedim. Evcilik oynarken bile anne olurdum. Bir gün bunları yaşayacağımı hayal bile etmezdim. Ama hayat işte. Biliyorsundur ben de Kıbrıs ta tedavi oluyorum ve beşinci deneme yine negatif. Her negatif benden bir şeyler aldığı gitti. Elim kucagim bomboş kaldı öylece. Bizi anladığını aynı şeyleri yaşadığımızı öğrenince şunu düşündüm, söylediğin bir çok şeyde çok çok haklısın ancak bir telefon numarası bir isim bu kadar önemli olmamalı başka şeyler de yazılıp söylendi onların da bir önemi olmalı. lütfen seni onemsemedigimiz ya da yazmak istemiyorum ama .....yerine koymak gibi bir niyetim asla olamaz ki zaten bunu biliyorsun, ben sevdiğim arkadaşımin iyi niyetli davrandığını anlatmak istedim.
Ayrıca negatif etkilenme konusunda seninle hemfikirim bunu da belirteyim.

Tamam da biz zaten reklam vs olana inanmıyoruz ki , kıbrısı kötüleyene de tepki verdik , ki ben hiç kıbrısa gitmedim tedavi icin. Şahsım adına konuşayım, buradaki insanların düsüncelerine yaşanmışlıklarına tecrübelerine önem veriyorum benim tutunacak başka dalım kalmadı bebek konusunda buradan bilgi alıyor dertleşiyorum

Kaos bu zaten.
Neye kime güvenip, güvenmemek!!!!
Saat 3 oldu beyin travması yaşıyorum resmen.
Bide gel üstüne uyu uyuyabilirsen.

Evliliğimin 3. Ayında çocuğumun olamayacağını öğrendim 😭 dünya başıma yıkılmıştı peşinden ameliyat pandemi kısıtlama derken kafamız iyice allak bullak olmuştu...

Sudan çıkmış balık gibi ne yapacağımızı bilemedik kime derdimizi anlatıcaz bilemedik nasıl bir yol çizilir neye dikkat edilir bilemedik...

Girdik bir yola ama kötü tecrübemiz oldu bilinçsizdik sorgulamadık çünkü doktora güvendik gittigimiz merkeze güvendik sandık ki böyle oluyormuş bu iş ama öyle değilmiş...

Bunu da yaşayanlar anlattıkça anlıyorum. Siz de yaşadıklarınızı paylaşınca bize de fikir olacak bence paylaşın lütfen

Çok ama çok üzüldüm canım ama acele etmeyin biraz daha düşünün Allah yardımcın olsun 🙏
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Evlat sahibi olalımda gerisi halledilir bir şekilde. Yaşanan yapılan çok şeyler var kimse kimsenin içini bilmiyor ki Rabbim görsün çabalarımızı inşallah sonu güzel olur 🙏🙏🙏

Sağlıkla kucağınıza alın evladınızı 🙏
Rabbim güzel günlerle büyütmeyi nasip etsin 🙏

son şunu da açıklıyayım.

kimse tedavi gördüğü kliniği övdü diye siteden atılmadı veya reklamcı damgası yemedi.

konunun çıkışı ; "Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkileyecek" cümleler kurulması.

Rabbim esinize saglikli dogum nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Aksev22 nin tavri ve tarzi hos değildi evet. Fakat Sizin söylemleriniz de pek hos değil diye düşünüyorum.

Zikraa ya da da aynini yapmistiniz.

Gereksiz söylemler gereksiz üye pasif duruma getirmeler.

Biz de yeri geldiğinde yardimci olmaya calisiyoruz fakat Zaza74 buraya yeni gelen kişilere yardimci olan en paylasimci kişilerden birisi bunu da bilin isterim. Bizim kaybimiz değil biz birçok kişi zaten görüşüyoruz inanin sizin siteniz için bir kayip olur. Bunu da duşunun isterim.

Ve + benim 2 kez gittiğim dönemde buradan en az 10 kisiyi canli gördüm. El ele 4 kişiyle transfere girdik o caresizligimizde güldük sohbet ettik konuştuk saatlerce , günlerce beraber bekledik. Ve Türkiyeye döndüğümüzde sonuclari beklememiz yine beraber oldu Ve siz kalkmis buradaki kişilerin cogunun sahte profil olduğunu soyluyorsunuz. Kimmiş o kişiler dendiğinde ise başka sayfalarda yazan kişileri örnek gösteriyorsunuz. O kişiler sizi ilgilendirir bizi ise buradaki kişiler ilgilendirir.. Burada sohbet ettiğimiz ; yeri geldiğinde sıkıntılarımızı problemlerimizi sevinçlerimizi paylastigimiz kişiler ilgilendirir.

Zaza74 agladigimda yanimda olan kişilerden biri. Bütün sıkıntılarımı söyleyebileceğim dert yanabileceğim , soru sorabileceğim ve detaylıca cevabini alabileceğim kişilerden biri.
Ve Burada bütün kadinlara sorun yüzde 99unda emeği vardir. Yüzde 99unun üzerinde eli vardir , kalbi vardir.
Onu pasif duruma getirmenizin sebebi nedir ?
Sahsi probleminiz var ise bunu arka planda konuşarak halledebilirsiniz.
O hakki size bu site sahibi olmaniz mi veriyor?

Buraya ufak bir care dahi olsa bulabilmek için giriyoruz. Birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz ve olduğumuzu da düşünüyorum. Buranin sahibi de olsaniz söylemlerinizle ve yaptiklarinizla Bizim moralimizi bozmaya hakkiniz yok.
bunlar benim sahsi dusuncelerimdir.
Siz sikayette bulunduğumuz kişilerden bizi korumalisiniz sevdiğimiz ve bizim için ugrasan kişilerden değil lütfen..
Ve son olarak Bebeginizi Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.:KK200:
Saglikla..

hangi haksızlık ?

gittiğin bu yeni merkezin danışman dediğiniz kişinin burada sayısız üyeliği olduğunu benim buradan deşifre edip siteden attığım kısmı mı yanlış ?

bak sana şöyle bir örnek veririm ;

vay arkadaş dersin....

Kamila Efeoglu gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
Leyna Cilek gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil

hatta bak şu kısmı çok iyi oku ;

hatta bak sana uzun bir liste vereyim arkadaşlarla ile bir görüş bu konuyu ;

Ebru Celik gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Gizem Ata gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Sevda cicek gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
gul79413 gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
haticaakova gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
songul yilmaz gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
senem aksevim gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Elcin Turan gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Mila Tona gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil

kullanıcıları linkleyemedim zira hepsi reklamdan dolayı siteden atıldı.

bak bu hesapların hepsi siteden atılan o merkezin reklamını yapan şu anda iletişimde olduğunuz danışman beyefendi.

seni pasif halde de sokmayacağım zira defalarca arayıp, bin kez özür dileyip bir daha yapmayacağım diye söz verip gelip yine aynı şeyleri yapıyorsun...

git başkasından çıkar hıncını ama sakın bana doğru yanlış deme insanları önce Kıbrıs'ta x merkeze yönlendirdin şimdi bu ülkeye yönlendiriyorsun inan benimde bir sabrım var. Senin gittiğin her yer önce mükemmel sonra tü kaka...

Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkiliyorsunuz görmüyor musun? Hani moral çok önemliydi? Moral mi bıraktınız insanlarda yeter benimde Kıbrıs'ta tedavi görenlerinde bir sabrı var, haddini aşma. Kıbrıs'ta tedavi görenler efendiliklerinden seni üzmemek adına susuyor ama şansını inan zorlama sınıra kadar geldin

sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım... Nasıl böyle kesin dille konuşursun? İnsanları çok yanlış yönlendiriyorsun.
Sitenin sahibi olmanız kibarlığı bir kenara bırakmanız anlamına gelmemeli bence. Kıbrıs’ta tedavi görenlerin kötü etkilenmesini kimse istemez tabi ki. Ama sizin bu sözleriniz Kiev’de tedavi görenleri/ görecekleri olumsuz etkilemiyor mu sizce? O insanları neden düşünmüyorsunuz?
Ben Kiev’deki merkeze gitmeyi senelerdir düşünüyordum ama foruma bakıyordum hiç tecrübesini paylaşan yok. İnsan hiçbir fikir sahibi olmadığı tamamen başka bir ülkede ciddi meblağlar vererek tedavi olmaktan gerçekten ürküyor.
Derken Zaza gitti yaşadığı her şeyi detaylıca anlattı. Bunları okuyunca cesaretimi topladım ve gittim. Allah şahit dediklerinin dışında hiçbir şey yaşamadım.
Şu an ikizlere hamileyim. İnşallah siz de buradaki herkes de hayırlı evlatlara sahip olur. Tecrübelerimizi yaşadıklarımızı dertlerimizi paylaşmayacaksak bu sayfa neden var. Zaza’nın iyi niyetine, samimiyetine, yardımseverliğine burada herkes şahit. Onu diğer reklamcı kişilerle kıyaslamanın büyük bir haksızlık olacağını düşünüyorum.

K Kazen Bende arkadaşlarım gibi düşünüyorum. Tepkileriniz biraz fazla.
Burada herkes tecrübesini paylaşıyor, derdi reklam olanda anlaşılıyor zaten.
Diğer forumlarda da bilmediğim çok şeyi öğrendim !!!! Herkesin yaşadığı şeyler farklı sonuçta.
Kıbrısı kötüleyen biri vardı herkes tepsini gösterdi neden tedavi olanların moralini bozmasın diye.
Kievde tedavi görenlerin veya görecek olanların da canını sıkmamak lazım değil mi ?
Ayrıca tüp bebek olsun yumurta donasyonu vs olsun tüm doktorlar paraya bakıyor.
Kimse kimsenin ne kadar yıprandığını bilmiyor.
Şöyle bir şey de diyeyim ; bilmem kaçıncı donasyon denemesinde negatif aldığı gün burada başkalarını teselli eden insandır Z Zaza74 .... Herkese destek olan kişidir o yüzden pasifleştirmeniz biraz ağır oldu.

Kimin bütcesi nere uyuyorsa oraya gidiyor. Ben kiewden memnun kaldim ve orda tanistigim cogu arkadaslarim hamile. Allaha sükürler olsun Rabbim
Nasip ederse 17.senemize oglumuzla beraber girecegiz🥰🥰Beni bu mucizeme kiew kavusturdu orayi konusmayimda nereyi konusayim.
Zaza ablam ile ve buradan cok aile orada tanistik. Sabahlara kadar dertlestik orada Allah askina ne yalani ne reklami Reklamla yalanla ugrascak halimiz yok. Kim nereyi istiyosa oraya tedaviye gitsin.

son şunu da açıklıyayım.

Kibris yada Kiew kimin nasibi nerdeyse orada yavrusuna kavussun insallah.Kıbrısta tedavı görüp bebısıne kavusan yada hamıle olan arkadaslarımızda var kıewdede. Benım kıbrısta en yakın arkadasımın iki tane prensesımiz var😍Her zaman söylerım. Rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın. Rabbım ısteyen herkesın kucagını doldursun🤲🤲
Arkadaslar gercekten kım nerde tedavı gördüyse iyisiyle kötüsüyle paylaşması normal. Ama dedıgınız gibi klınıklerle bırebır görüsüp konusmak en dogrusu tabıkı

X