- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.956
Çok ama çok üzüldüm canım ama acele etmeyin biraz daha düşünün Allah yardımcın olsunŞimdilik böyle bir çözüm bulduk tamaracım ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ama çok üzüldüm canım ama acele etmeyin biraz daha düşünün Allah yardımcın olsunŞimdilik böyle bir çözüm bulduk tamaracım ne yapalım
kendisine iyi bir tedavi uygulayan klinik hakkında da övgüyle bahsetmesi çok doğal aslında
Tamam da biz zaten reklam vs olana inanmıyoruz ki , kıbrısı kötüleyene de tepki verdik , ki ben hiç kıbrısa gitmedim tedavi icin. Şahsım adına konuşayım, buradaki insanların düsüncelerine yaşanmışlıklarına tecrübelerine önem veriyorum benim tutunacak başka dalım kalmadı bebek konusunda buradan bilgi alıyor dertleşiyorumparayı alana kadar el üstünde tutan sadece merkezler mi ? Ya sizden harçlık alan yeğenleriniz? kapıda ki dilenci ? apartman görevlisi ? veya göz doktoruna gittiniz çıktığınız anda işi biter sizle ... ne yapmasını bekliyorsunuz ? sonuç negatif geldi gel sarılalım bir birimize derman mı olalım ? Sizin beklediğiniz iyi sonuçta olsa kötü sonuçta olsa bir geri dönüş ama bunu yapan bir merkez yok. Aylar sonra sizi ararlar neden ? tekrar deneyecek miyiz diye.... bu her konuda böyledir, duygusal yaklaşmayın. Menfaati olmayan kimse size geri dönüş YAPMAZ.
güvenmek istiyorsunuz Kiev'de ki danışman buradan çok sevdiğimiz birine diyor ki
- Kıbrıs embriyoları bizden alıyor....
aynı danışman başka ne diyor ?
- Kıbrıs'ta size kötü embriyolar transfer ediliyor...
Siz bunu size söyleyen bir üyeye inanıyorsunuz ama içinizden bir kişi de sorgulamıyor. En kötü şunu düşünürüm ya Kiew kötüleri Kıbrıs'a yolluyor ya da Kiew'de de embriyolar kötü....
Yahu Allah aşkına böyle saçma salak bir olay olur mu ? adam embriyo sattığı yeri kötüler mi ?
Kötülüyorsa ya embriyo satmıyordur ya da yalan söylüyordur. Yada bunu size söyleyen yalancıdır.
hadi şu cümlelerimde bir kelime hata bulun ....
Bakın kaçıncı kez Allah adı veriyorum böyle saçmalıklara inanmayın, Kıbrıs'ta Kiew'de esas başarı odaklıdır.
başarı oranı yüksek demesi yeterli
5 senedir embriyo topluyoruz, Allah izin verirse doğum sonrası eşim bu konuda tüm yaşadıklarımızı yazacak, bir okuyun bakalım biz nasıl günler geçirmişiz. Sizi anlamadığımı mı sanıyorsunuz? Yaşadıklarınızı tahmin etmiyorum m usanıyorsunuz? Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum. Yani büyük ihtimalle siz çocuk veya gençken ben bu işler ile ömrümü yiyordum.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Kazen ben kendimi bildim bileli hep anne olmak istedim. Evcilik oynarken bile anne olurdum. Bir gün bunları yaşayacağımı hayal bile etmezdim. Ama hayat işte. Biliyorsundur ben de Kıbrıs ta tedavi oluyorum ve beşinci deneme yine negatif. Her negatif benden bir şeyler aldığı gitti. Elim kucagim bomboş kaldı öylece. Bizi anladığını aynı şeyleri yaşadığımızı öğrenince şunu düşündüm, söylediğin bir çok şeyde çok çok haklısın ancak bir telefon numarası bir isim bu kadar önemli olmamalı başka şeyler de yazılıp söylendi onların da bir önemi olmalı. lütfen seni onemsemedigimiz ya da yazmak istemiyorum ama .....yerine koymak gibi bir niyetim asla olamaz ki zaten bunu biliyorsun, ben sevdiğim arkadaşımin iyi niyetli davrandığını anlatmak istedim.5 senedir embriyo topluyoruz, Allah izin verirse doğum sonrası eşim bu konuda tüm yaşadıklarımızı yazacak, bir okuyun bakalım biz nasıl günler geçirmişiz. Sizi anlamadığımı mı sanıyorsunuz? Yaşadıklarınızı tahmin etmiyorum m usanıyorsunuz? Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum. Yani büyük ihtimalle siz çocuk veya gençken ben bu işler ile ömrümü yiyordum.
Tamam da biz zaten reklam vs olana inanmıyoruz ki , kıbrısı kötüleyene de tepki verdik , ki ben hiç kıbrısa gitmedim tedavi icin. Şahsım adına konuşayım, buradaki insanların düsüncelerine yaşanmışlıklarına tecrübelerine önem veriyorum benim tutunacak başka dalım kalmadı bebek konusunda buradan bilgi alıyor dertleşiyorum
Evliliğimin 3. Ayında çocuğumun olamayacağını öğrendim dünya başıma yıkılmıştı peşinden ameliyat pandemi kısıtlama derken kafamız iyice allak bullak olmuştu...5 senedir embriyo topluyoruz, Allah izin verirse doğum sonrası eşim bu konuda tüm yaşadıklarımızı yazacak, bir okuyun bakalım biz nasıl günler geçirmişiz. Sizi anlamadığımı mı sanıyorsunuz? Yaşadıklarınızı tahmin etmiyorum m usanıyorsunuz? Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum. Yani büyük ihtimalle siz çocuk veya gençken ben bu işler ile ömrümü yiyordum.
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Evlat sahibi olalımda gerisi halledilir bir şekilde. Yaşanan yapılan çok şeyler var kimse kimsenin içini bilmiyor ki Rabbim görsün çabalarımızı inşallah sonu güzel olurÇok ama çok üzüldüm canım ama acele etmeyin biraz daha düşünün Allah yardımcın olsun
Sağlıkla kucağınıza alın evladınızı5 senedir embriyo topluyoruz, Allah izin verirse doğum sonrası eşim bu konuda tüm yaşadıklarımızı yazacak, bir okuyun bakalım biz nasıl günler geçirmişiz. Sizi anlamadığımı mı sanıyorsunuz? Yaşadıklarınızı tahmin etmiyorum m usanıyorsunuz? Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum. Yani büyük ihtimalle siz çocuk veya gençken ben bu işler ile ömrümü yiyordum.
Ona destek olmamiz lazim zazamin cok desteğini gordum hepimize onu cok seviyorum hepinizi sevdigim gibi zor zamanlardan geciyor bizlerde oyle herzaman yanindayiz onun❤❤❤❤Katılıyorum.
Gerçekten çok zor zamanlardan geçiyor.
Seni o kadar iyi anliyorumkiŞimdilik böyle bir çözüm bulduk tamaracım ne yapalım
Rabbim esinize saglikli dogum nasip etsinson şunu da açıklıyayım.
kimse tedavi gördüğü kliniği övdü diye siteden atılmadı veya reklamcı damgası yemedi.
konunun çıkışı ; "Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkileyecek" cümleler kurulması.
lütfen bu konuda hem fikir olalım
Tesekkur ederim canim biraz kokosdur kendisi❤❤❤
Sitenin sahibi olmanız kibarlığı bir kenara bırakmanız anlamına gelmemeli bence. Kıbrıs’ta tedavi görenlerin kötü etkilenmesini kimse istemez tabi ki. Ama sizin bu sözleriniz Kiev’de tedavi görenleri/ görecekleri olumsuz etkilemiyor mu sizce? O insanları neden düşünmüyorsunuz?hangi haksızlık ?
gittiğin bu yeni merkezin danışman dediğiniz kişinin burada sayısız üyeliği olduğunu benim buradan deşifre edip siteden attığım kısmı mı yanlış ?
bak sana şöyle bir örnek veririm ;
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı. Türkiyede tercih edebildiğiniz klinikleri duymak istiyorumwww.kadinlarkulubu.com
vay arkadaş dersin....
Kamila Efeoglu gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
Leyna Cilek gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
hatta bak şu kısmı çok iyi oku ;
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı
biotexcom de tüp bebek yaptık. Fiyatları 39.000 €'dan başlayıp 60.000 €'ya kadar gidiyor. Buna ucuz diyorsanız söyleyecek söz bulamıyorum. Kullanılan yumurtayı biz bir şeye benzetemedik. Bir kere biz kayısı istedik adamlar lafadan yaptı ! biotexcom dan hiç memnun kalmadık. özetle ...www.kadinlarkulubu.com
hatta bak sana uzun bir liste vereyim arkadaşlarla ile bir görüş bu konuyu ;
Ebru Celik gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Gizem Ata gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Sevda cicek gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
gul79413 gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
haticaakova gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
songul yilmaz gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
senem aksevim gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Elcin Turan gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Mila Tona gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
kullanıcıları linkleyemedim zira hepsi reklamdan dolayı siteden atıldı.
bak bu hesapların hepsi siteden atılan o merkezin reklamını yapan şu anda iletişimde olduğunuz danışman beyefendi.
seni pasif halde de sokmayacağım zira defalarca arayıp, bin kez özür dileyip bir daha yapmayacağım diye söz verip gelip yine aynı şeyleri yapıyorsun...
git başkasından çıkar hıncını ama sakın bana doğru yanlış deme insanları önce Kıbrıs'ta x merkeze yönlendirdin şimdi bu ülkeye yönlendiriyorsun inan benimde bir sabrım var. Senin gittiğin her yer önce mükemmel sonra tü kaka...
Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkiliyorsunuz görmüyor musun? Hani moral çok önemliydi? Moral mi bıraktınız insanlarda yeter benimde Kıbrıs'ta tedavi görenlerinde bir sabrı var, haddini aşma. Kıbrıs'ta tedavi görenler efendiliklerinden seni üzmemek adına susuyor ama şansını inan zorlama sınıra kadar geldin
sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım... Nasıl böyle kesin dille konuşursun? İnsanları çok yanlış yönlendiriyorsun.
Kibris yada Kiew kimin nasibi nerdeyse orada yavrusuna kavussun insallah.Kıbrısta tedavı görüp bebısıne kavusan yada hamıle olan arkadaslarımızda var kıewdede. Benım kıbrısta en yakın arkadasımın iki tane prensesımiz varHer zaman söylerım. Rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın. Rabbım ısteyen herkesın kucagını doldursunson şunu da açıklıyayım.
kimse tedavi gördüğü kliniği övdü diye siteden atılmadı veya reklamcı damgası yemedi.
konunun çıkışı ; "Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkileyecek" cümleler kurulması.
lütfen bu konuda hem fikir olalım