Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
İnanın ne yazacağımı bilemedim okuduğumdan beri, başınız sağ olsun Allah sabırlar versin. Hastanedeki evladınıza sağ salim kavuşun inşallah

Kızlar , kızımı kaybettim.

Kalbime bişey saplandı sanki bu mesajı okuyunca.... Allahım sabırlar versin P pandaaa teselliye uygun hiç bir kelime mevcut değil bu dilde... Allahım oğlunu sana bağışlasın kardeşlerinin ömrü ona eklenmiş olsun inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm....

Canım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
Pandaa kurban olurum oğlunu eve alınca bizede söyle
Elimiz kalbimizde o günü bekliyoruz

Şu anki ekonomiden ötürü Kiev, Kıbrıs Türklere bir indirim yapmaz mı acaba? Euro,dolar yüksekliği nedeni ile mecburen tedaviyi öteliyoruz..
Euro 18 olmus bugidisle biz tedaviye gidinceye kadar 20 olur vallahi keske oyle yapsalarbişey

Şu anda kievde klinikte olan birisi var mıdır? Ya da bu yakınlarda gelecek birisi???
Aksev22 transfere gitmiş orda ve iki gizli takipçiler orda
Ortak tanıdığımızdan öğrendim
Lütfen gizli takipçiler yardım edin burda olan arkadaşlara
Bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…