- 4 Kasım 2015
- 352
- 846
İnanın ne yazacağımı bilemedim okuduğumdan beri, başınız sağ olsun Allah sabırlar versin. Hastanedeki evladınıza sağ salim kavuşun inşallahCanım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
Allah sabır versin çok üzüldümKızlar , kızımı kaybettim.
Kızlar , kızımı kaybettim
Allah sabr versin canım. Çok üzüldüm çokKızlar , kızımı kaybettim.
ALLAH sabır ve dayanma gücü versin . Oğluşunu kucağına alıp hayırlısı ile evinize gideceksiniz inşallah. Güzel hayal edelim,güzel olsun..Kızlar , kızımı kaybettim.
Pandaa kurban olurum oğlunu eve alınca bizede söyleCanım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
Allah sabır versinKızlar , kızımı kaybettim.
Dualarımız seninle….Canım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
Sabırlar diliyorumCanım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
Daha çok küçük Zazam , uzun bir yolunuz varPandaa kurban olurum oğlunu eve alınca bizede söyle
Elimiz kalbimizde o günü bekliyoruz
İçinizi ferah tutun, allahın izniyle toparlar kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah. Dualarımız sizinleDaha çok küçük Zazam , uzun bir yolunuz var
Cabucak toparlanir insallah oglun canim rabbimin izniyle dualarimiz sizinle herzaman canim pandamDaha çok küçük Zazam , uzun bir yolunuz var
Euro 18 olmus bugidisle biz tedaviye gidinceye kadar 20 olur vallahi keske oyle yapsalarbişeyŞu anki ekonomiden ötürü Kiev, Kıbrıs Türklere bir indirim yapmaz mı acaba? Euro,dolar yüksekliği nedeni ile mecburen tedaviyi öteliyoruz..
Hepbirlikte talep etsek dikkate alırlar belki.. Çoğumuz euro bu durumdayken gidemeyizki.. Türklere özel bir indirim olsa keşke...Euro 18 olmus bugidisle biz tedaviye gidinceye kadar 20 olur vallahi keske oyle yapsalarbişey
Aksev22 transfere gitmiş orda ve iki gizli takipçiler ordaŞu anda kievde klinikte olan birisi var mıdır? Ya da bu yakınlarda gelecek birisi???
Pandam, sabır diliyorum sana ve eşineKızlar , kızımı kaybettim.