Aynen canim var hatta gizli takipcilerdende var tedaviden sonra yazarlar buraya diye tahmin ediyorum aralik ayida sans ougur getirsin gidecek arkadaslara tedavide orda olanlaraSüper
O zaman aralığa 3-4 kişi var
Maşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kucağınızda görmeyi nasip etsinZazacımm hepinizi çok özledim
Herkesten haberim var ara ara girip okudum siteyi ama bulantılarım o kadar kötüydü ki hiç aranıza katılamadım. 10 gündür çok daha iyiyim bişeyler yiyebilmeye başladım
İkizlerim de bende çok daha iyiyiz artık. Bebeklerle ilgili hiç bi sıkıntı yaşanmadı bu zamana kadar şükürler olsun, kanama ağrı yok. Gelişimleri gayet iyi. 16. Haftaya girdim. 11. Haftadan beri birinin cinsiyeti belliydi kız diyordu doktorum diğeri bi türlü güzel durmuyodu. Sonunda onu da öğrendim. İkisinin cinsiyeti de kız2 kızım olacak inşallah
Sabırla bekleyen tüm arkadaşlarım, beklediğiniz her ana değecek güzel haberler alın inşallah.
Massallahh supanallahhZazacımm hepinizi çok özledim
Herkesten haberim var ara ara girip okudum siteyi ama bulantılarım o kadar kötüydü ki hiç aranıza katılamadım. 10 gündür çok daha iyiyim bişeyler yiyebilmeye başladım
İkizlerim de bende çok daha iyiyiz artık. Bebeklerle ilgili hiç bi sıkıntı yaşanmadı bu zamana kadar şükürler olsun, kanama ağrı yok. Gelişimleri gayet iyi. 16. Haftaya girdim. 11. Haftadan beri birinin cinsiyeti belliydi kız diyordu doktorum diğeri bi türlü güzel durmuyodu. Sonunda onu da öğrendim. İkisinin cinsiyeti de kız2 kızım olacak inşallah
Sabırla bekleyen tüm arkadaşlarım, beklediğiniz her ana değecek güzel haberler alın inşallah.
Canım benim rabbim sabırların en büyüğünü versin yüreğini ferahlatsın oğlun ile inşallah dualarımız kabul olsunCanım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
Allah sizede tez zamanda kolaylıkla bu duyguyu yaşatsın , isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bebişleri olsun kimsenin evinin huzuru içinin neşesi kaçmasın inşallahBütün transfer olacaklara hayirli transferler diliyorum insallah hepsi en az ikiser ikiser tutunurlar.
Biz british ve dünya ivf arasinda gidip geldik ama british e karar verdik. Dünya hakkinda cok olumsuz seyler okudum ve duydum. Acikcasi icimizi bulandirdi. Ilk denememiz olacak. Embriyo donasyonu icin ocak sonu subat basi insallah kibrista olacagiz. Cok heycanliyiz esimle nasil yapcaz diye sürekli düsünüyoruz. Cok heveslenmekte istemiyorum aslinda hayal kirikligina ugramamak icin. Daha önce hic hamilelik duygusunu tatmadigim icin de ayri heycanlaniyorum. Ne bileyim sizinle paylasmak istedim duygularimi. Hepimizin duasi kabul olur insallah arkadaslar
Insallah hersey sorunsuz hallolsun herseyAnlamadım tam olarak ne sormuştunuz
Hepimiz yasadik bu duygulari halada yasiyoruz canim insan ilk transferinde oyle hissrdiyor nasil anlatayim sana şöyle bir yanin mutluluk heyacan doluyor bir yandanda kafada deli soru isaretleri oluyor. degisik garip bir duygu oluyor. Bir yandan anne olucam cok mutluyum diyorsun bir yandanda garip bir sekilde ya tutmazsa deyip icindeki mutluluk duygusu biranda acayip korkuya dönüyor degisik duygular ben bende boyle hisetmistim icindeki duyguya insan hakim olamiyorBütün transfer olacaklara hayirli transferler diliyorum insallah hepsi en az ikiser ikiser tutunurlar.
Biz british ve dünya ivf arasinda gidip geldik ama british e karar verdik. Dünya hakkinda cok olumsuz seyler okudum ve duydum. Acikcasi icimizi bulandirdi. Ilk denememiz olacak. Embriyo donasyonu icin ocak sonu subat basi insallah kibrista olacagiz. Cok heycanliyiz esimle nasil yapcaz diye sürekli düsünüyoruz. Cok heveslenmekte istemiyorum aslinda hayal kirikligina ugramamak icin. Daha önce hic hamilelik duygusunu tatmadigim icin de ayri heycanlaniyorum. Ne bileyim sizinle paylasmak istedim duygularimi. Hepimizin duasi kabul olur insallah arkadaslar
Tamam canim hallettim yakin zamanda tatile girecekmisde noel tatiline ocagin kacinci haftasi acik olacakmis onu merak etmistim canim.kac gun tatil olacakmis diye genelde avrupada turkiyeden erken başlıyor noel tatili 3 hafta kadar bazi ulkeler tatilleri uzatiyor ulkesine gore değişiyor çünkü .ocakta kaç açıkmış sorusunu sanırım alıntılıyamadım:) biraz teknolojiyle aram bozuk
Kararını çok doğru verdinBütün transfer olacaklara hayirli transferler diliyorum insallah hepsi en az ikiser ikiser tutunurlar.
Eftalios sen bunları Andreyede sora bilirsin kuzumTamam canim hallettim yakin zamanda tatile girecekmisde noel tatiline ocagin kacinci haftasi acik olacakmis onu merak etmistim canim.kac gun tatil olacakmis diye genelde avrupada turkiyeden erken başlıyor noel tatili 3 hafta kadar bazi ulkeler tatilleri uzatiyor ulkesine gore değişiyor çünkü .
Heveslenin canim,Bütün transfer olacaklara hayirli transferler diliyorum insallah hepsi en az ikiser ikiser tutunurlar.
Malesef a68 negativ