Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Maşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kucağınızda görmeyi nasip etsin

Massallahh supanallahh iki kizin olucak rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin lunacim cok sevindim

Canım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
Canım benim rabbim sabırların en büyüğünü versin yüreğini ferahlatsın oğlun ile inşallah dualarımız kabul olsun

Oğlun nasıl kilosu artmıştır inşallah iyice gelişimi güzelce devam eder rabbim güç versin onada tez zamanda anne babası ile hastaneden çıkmasını nasip etsin

Bütün transfer olacaklara hayirli transferler diliyorum insallah hepsi en az ikiser ikiser tutunurlar .
Biz british ve dünya ivf arasinda gidip geldik ama british e karar verdik. Dünya hakkinda cok olumsuz seyler okudum ve duydum. Acikcasi icimizi bulandirdi. Ilk denememiz olacak. Embriyo donasyonu icin ocak sonu subat basi insallah kibrista olacagiz. Cok heycanliyiz esimle nasil yapcaz diye sürekli düsünüyoruz. Cok heveslenmekte istemiyorum aslinda hayal kirikligina ugramamak icin. Daha önce hic hamilelik duygusunu tatmadigim icin de ayri heycanlaniyorum. Ne bileyim sizinle paylasmak istedim duygularimi. Hepimizin duasi kabul olur insallah arkadaslar

Allah sizede tez zamanda kolaylıkla bu duyguyu yaşatsın , isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bebişleri olsun kimsenin evinin huzuru içinin neşesi kaçmasın inşallah kucaklarımız dolsun hepimiz anne anne diye ettafımızda koşuşan canlarımızla eşimizle kocaman mutlu aileler olalım , Allah sizede nasip etsin inşallah

Hepimiz yasadik bu duygulari halada yasiyoruz canim insan ilk transferinde oyle hissrdiyor nasil anlatayim sana şöyle bir yanin mutluluk heyacan doluyor bir yandanda kafada deli soru isaretleri oluyor. degisik garip bir duygu oluyor. Bir yandan anne olucam cok mutluyum diyorsun bir yandanda garip bir sekilde ya tutmazsa deyip icindeki mutluluk duygusu biranda acayip korkuya dönüyor degisik duygular ben bende boyle hisetmistim icindeki duyguya insan hakim olamiyor Rabbim sana en kisa zamanda sanada hepimize yasatsin insallah annelik duygusunu

ocakta kaç açıkmış sorusunu sanırım alıntılıyamadım:) biraz teknolojiyle aram bozuk
Tamam canim hallettim yakin zamanda tatile girecekmisde noel tatiline ocagin kacinci haftasi acik olacakmis onu merak etmistim canim.kac gun tatil olacakmis diye genelde avrupada turkiyeden erken başlıyor noel tatili 3 hafta kadar bazi ulkeler tatilleri uzatiyor ulkesine gore değişiyor çünkü .

Kararını çok doğru verdin
British kıbrısın en kaliteli ve dürüst merkezidir
Hazır embriyo yaptırıcan hiç heyecan yapma
Başarı oranı dahada yüksek
İçini ferah tut
En iyi embriyolar senin olsun ilk denemede
Ve taşıyabileceğin sayıda Allah evlat versin

Eftalios sen bunları Andreyede sora bilirsin kuzum
Numarası sende var
Yaz ona,o direk cevap verir

Heveslenin canim,
hayaller de kurun dolu dolu..
Tez zamanda hayirli haberlerini alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…