Güzel yüreklim sabırlar diliyorumKızlar , kızımı kaybettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel yüreklim sabırlar diliyorumKızlar , kızımı kaybettim.
Canım zirkam sözün bittiği yer sana da sabırlar diliyorum Seni ve pandami sımsıkı kucaklıyorum yüreğimleKızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Malesef Zirkam gece 3 de bebekleri kayb etti
Allah sabır versin
Allah sabir versin cok üzüldüm.Kızlar , kızımı kaybettim.
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin , çok üzüldüm , Allah oğlunuzu size bağışlasın , şok oldum gözlerim doldu , çok üzgünümKızlar , kızımı kaybettim.
Canim benim rabbim sabir versin rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah pandacimmKızlar , kızımı kaybettim.
Sozun bittigi yerdeyim ogluna omur versin rabbim canim pandacimmKızlar , kızımı kaybettim.
Ne diyeceğimi bilmiyorum bu acı karşısında Ama rabbim sana dayanma gücü versin Oglunu sana bağışlasın inşallahKızlar , kızımı kaybettim.
Kurban olduğum Allah sana ve eşine sabırlar versin. Yüreğine su serpsin çok üzgünümKızlar , kızımı kaybettim.
rabbim sabır versin rabbim sabırların en büyüğünü versin sana çok ama çok üzüldüm söylecek söz bulamıyorum sözün bittiği yerdeyızKızlar , kızımı kaybettim.
Kızlar , kızımı kaybettim.
Allah sabırlar versin … söz kifayetsiz…Kızlar , kızımı kaybettim.
Allahim Peygamber sabri versin , dayanma gücü versin.Kızlar , kızımı kaybettim.
Melek evlatlarin icin sana ve esine sabir ,dayanma gucu diliyorum.En kisa zamanda da oglun hastaneden saglikla cikip yuvaniza donunKızlar , kızımı kaybettim.
Ne yazsak bos, acin nasil hafifler, alaaddin sihirli lambasi olsa keske elimiZde, kaybettigin kuzular 3 dilekte geri gelse..Kızlar , kızımı kaybettim.
Ya panda kuzum valla yüreğimiz dağlandı rabbim sabır versin diyecek yazacak cümle yok artık rabbim o yavrunu sana bağışlarında yaralarını sarmana yardım etsin inş sınavların büyüğünü veriyorsun ama sen çok güçlü bir kadınsın yavrunla hastaneden çıktığın günün haberini duyacagiz inşKızlar , kızımı kaybettim.
Çok üzuldüm Allah sabırlar versin güc versin.bebeginizi size bağışlasınKızlar , kızımı kaybettim.
Çok üzülüyorumCanım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.