La Luna kuzum çok oldu senden haber alamadıkPandam, sabır diliyorum sana ve eşine
İnşallah oğlun bu savaşı kazanacak, evinize neşe getirecek tekrar..
Zazacımm hepinizi çok özledimLa Luna kuzum çok oldu senden haber alamadık
İkizlerin nasıl
Kaç hafta oldun
Canım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
hayirli olsun tedaviniz.Eğer sorulacak sorunuz varsa yazın ben sorayım klinikteyim
Insallah canim,Çok teşekkürler bakalım doktor muayenesini bekliyorum dilerim hayırlı olur herşey hayırlısı
maalesef bekleniyor. Olsun sonu güzel olsun yeter ki gidenler hepimiz bekledikEvet daha gelmedi sıra fazlagerginlik
Fiyatları değiştirmeyi düşünüyorlar mıEvet daha gelmedi sıra fazlagerginlik
Maşallah prensesler annesineZazacımm hepinizi çok özledim
Herkesten haberim var ara ara girip okudum siteyi ama bulantılarım o kadar kötüydü ki hiç aranıza katılamadım. 10 gündür çok daha iyiyim bişeyler yiyebilmeye başladım
İkizlerim de bende çok daha iyiyiz artık. Bebeklerle ilgili hiç bi sıkıntı yaşanmadı bu zamana kadar şükürler olsun, kanama ağrı yok. Gelişimleri gayet iyi. 16. Haftaya girdim. 11. Haftadan beri birinin cinsiyeti belliydi kız diyordu doktorum diğeri bi türlü güzel durmuyodu. Sonunda onu da öğrendim. İkisinin cinsiyeti de kız2 kızım olacak inşallah
Sabırla bekleyen tüm arkadaşlarım, beklediğiniz her ana değecek güzel haberler alın inşallah.
Sizde mi transfere gittiniz?Eğer sorulacak sorunuz varsa yazın ben sorayım klinikteyim
Bizede haber verinEvet daha gelmedi sıra fazlagerginlik
Benim arkadas bu aksam yolcuŞu anda kievde klinikte olan birisi var mıdır? Ya da bu yakınlarda gelecek birisi???
Ocak kac acikmis canim bana 3 hafta dedilerEğer sorulacak sorunuz varsa yazın ben sorayım klinikteyim
Rabbim hayirlisi kılsin insallah tedavini hayirli haberlerle donesin insallahhÇok teşekkürler bakalım doktor muayenesini bekliyorum dilerim hayırlı olur herşey hayırlısı
hayirli olsun tedaviniz.
Andre ve Zulfiye ye bol selamlar
SüperBenim arkadas bu aksam yolcu