Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Zaza ilerleme maalesef olmadi, incelik ve sivi seklinde devam, uzerine kist eklendi. Elim kolum baglandi, adet duzenleyici verildi. Adetle bakalim neler olcak, sizlerin mutlu haberleri gunumuzu aydinlatiyor..
Her kadin kendi cektigi aciyi bilir, umarim burdaki tum kadinlar anne olur

Kiev bu durumda doğumkontrol hapı,hapın 19 günü ultrason ve ultrason cevabına göre zoladex,lucrin tarz ilaçlar kullanıyor
Acaba bu tedaviyi doktorunla paylaşsan

Kiev bu durumda doğumkontrol hapı,hapın 19 günü ultrason ve ultrason cevabına göre zoladex,lucrin tarz ilaçlar kullanıyor
Ben ruyamda senin kucaginda nurtopu gibi aydinlik bir erkek bebek gordum yuzu parliyordu kucaginda nur saciyordu rabbim gönlunden ne geciyorsa onu versin insallahhhhh herkesin senin❤❤❤❤❤

Ben ruyamda senin kucaginda nurtopu gibi aydinlik bir erkek bebek gordum yuzu parliyordu kucaginda nur saciyordu rabbim gönlunden ne geciyorsa onu versin insallahhhhh herkesin senin❤❤❤❤❤
Amiiiinnn
Gönlümden sadece hayırlı evlat geçiyor
Hiç cinsiyeti fark etmez

Ben burdaki hazirlanmamda lucrin kullanmistim, kievin protokolune cok benziyor.
Ama sonuc maalesef degismiyor.
Hayirlisi diyorum ..

Ben burdaki hazirlanmamda lucrin kullanmistim, kievin protokolune cok benziyor.
Ama sonuc maalesef degismiyor.
Hayirlisi diyorum ..
Kuzum Allah çabucak rahmin toplanlasını sağlasın
Bende eskiden böyle durum vardı,estrofemi kullanmaya başlarken rahim sıvı toplardı
Ama bende rahim içi yapışıklık vardı
Histeroskopi amelyatlarım çok oldu biliyorsu
Sonunda toparlandı

Kızlar , kızımı kaybettim.
Panda canım kardeşim nedir senin çektiğin bu genç yaşında
Allahım sabırlar versin
Güç versin oğlunu büyütmeye
İnşallah oğlun iyidir
Allahım çok üzüldüm
Ne söyleyeceğimi ve ne yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…