Kiev bu durumda doğumkontrol hapı,hapın 19 günü ultrason ve ultrason cevabına göre zoladex,lucrin tarz ilaçlar kullanıyorZaza ilerleme maalesef olmadi, incelik ve sivi seklinde devam, uzerine kist eklendi. Elim kolum baglandi, adet duzenleyici verildi. Adetle bakalim neler olcak, sizlerin mutlu haberleri gunumuzu aydinlatiyor..
Her kadin kendi cektigi aciyi bilir, umarim burdaki tum kadinlar anne olur
Sürpriz
Pazartesi alırız belki
Ben ruyamda senin kucaginda nurtopu gibi aydinlik bir erkek bebek gordum yuzu parliyordu kucaginda nur saciyorduKiev bu durumda doğumkontrol hapı,hapın 19 günü ultrason ve ultrason cevabına göre zoladex,lucrin tarz ilaçlar kullanıyor
Acaba bu tedaviyi doktorunla paylaşsan
AmiiiinnnBen ruyamda senin kucaginda nurtopu gibi aydinlik bir erkek bebek gordum yuzu parliyordu kucaginda nur saciyordurabbim gönlunden ne geciyorsa onu versin insallahhhhh herkesin senin❤❤❤❤❤
Ben burdaki hazirlanmamda lucrin kullanmistim, kievin protokolune cok benziyor.Kiev bu durumda doğumkontrol hapı,hapın 19 günü ultrason ve ultrason cevabına göre zoladex,lucrin tarz ilaçlar kullanıyor
Acaba bu tedaviyi doktorunla paylaşsan
Kuzum Allah çabucak rahmin toplanlasını sağlasınBen burdaki hazirlanmamda lucrin kullanmistim, kievin protokolune cok benziyor.
Ama sonuc maalesef degismiyor.
Hayirlisi diyorum ..
Pandam kuzum ya allahım sana sabır versin açın açımız oldu İnan kiKızlar , kızımı kaybettim.
Yazacak birşey bulamıyor insanKızlar , kızımı kaybettim.
Panda canım kardeşim nedir senin çektiğin bu genç yaşındaKızlar , kızımı kaybettim.
Sabırların en büyüğünü diliyorummm çok çok üzüldümmmKızlar , kızımı kaybettim.
Rabbim sabırlar versin .. Sana ve seninle olan yavruna güç kuvvet uzun ömür versin RabbimKızlar , kızımı kaybettim.