- 31 Mart 2019
- 59
- 389
ALLAH yardımcısı olsunKaç aylıktı ? Kese mi yırtılmış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH yardımcısı olsunKaç aylıktı ? Kese mi yırtılmış?
Allah yardımcısı olsun ve bebekleri ile sağ salim evine döner inşallah Dualarım onunlaKızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Bebeklerin birinin suyu azalmış
İkisinide kayb etme riski var
Hastanede
Lütfen dua edin
Allahim, ne olur melekleri koruKızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Hastanede
Lütfen dua edin
Insallah siz de anne olacaksiniz..Merhabalar, caresizim2019 ve caremvar2021 li nicklerim vardı. 2022 yılı yaklaşırken yıllar geçiyor ama ben aynı yerdeyim diye depresif bir hisse kapıldım ve Nickimi değiştirdim :) Umarım bu yeni nickim uğurlu gelir de hayırlısı ile anne olurum inşallah. Allah bu zor yolda emek veren tüm kadınların yüzünü güldürsün ve kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.. Sevgiler
Hayirlisiyla insallah,Canlar.. inşallah paylaşabilirim güzel haberler. . Tarlusal içtim, dün bitti. Adet olmayı bekliyorum ben de.
Allah yardımcısi olsun çoook üzüldüm inşallah herşey yoluna girer Allah evlatlarini bağışlasınKızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Hastanede
Lütfen dua edin
Allah korusun yaaaKızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Hastanede
Lütfen dua edin
Inşallah canım benim. Senin de gülsün yüzün. Herkesin gülsün.Haydi insallah seninde yüzünü güldürsün rabbim❤❤❤
Biliyorum Morpati. Senin için hayırlısı buymuş baksana. Inşallah sağlıkla al kucağına. Allah bizi de hayal kırıklığına uğratmasın.Hayirlisiyla insallah,
Sizi angrywomen ve a68 i okuyarak Batum düsünmüs ; sonra rotayi baska yere cevirmistim.
Rabbim kucaginizi bos birakmasin insallah
Ayyy lütfen bir şey olmasın.Kızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Hastanede
Lütfen dua edin
17.5 haftalıkKaç aylıktı ? Kese mi yırtılmış?
Allah korusun hiç kayıp vermeden inşallah sağlıkla evlerine dönerlerKızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Hastanede
Lütfen dua edin
Size aynen katılıyorum.Paradan başka değer verdikleri birşey yok onların.Negatifi alınca aramıyorlar bile.Kimseye tavsiye etmiyorum orayı.Ben de FirdevsZEDE'yim....O Doktor sıfatını bile hak etmeyen bir zat.Ben dahil nice arkadaşlarımızın canını yaktı.sadece alınan negatiflerden bahsetmiyorum çalınan hayaller ,uğranılan hakaretler,disiplinin asla olmadığı bir merkez sadece parayı umursuyor.O kişilerin sayfasında girip tüm yaşadıklarımı detaylıca yazmıştım.Ve o kişiye giden paralarını kaptıran mağdurlara FirdevsZEDE adını koyanda benim.Ben negatif aldıktan sonra bana asla kendi yumurtayla çocuğun olmaz boşa uğraşma dedi.Beynimden aşağı kaynar suyu döküldü ve atak yaşadım.Onun "boşa uğraşma " dediği yumurtalarımla doğan ikizlerim 3 yaşına girecekler. Bilgisizlik sadece ezberledikleri 2 ilaçla insanları hamile bırakmaya çalışıyorlar. Gerçekten orada birinin hamile kalması"mucize" olur.isimleri çok uymuş :)
Allahım korusun evlatlarını ona bağışlasın dualarım onunla17.5 haftalık
Acaba reduksiyonu geç yaptı ondan mı oldu
Ayyy keşke kievde reduksiyonu yaptırsaydı
Elena 7 haftada yapıyor
İstambuldakı doktor zirkanı 11 haftasına kadar bekletti
Amin insallah,Inşallah canım benim. Senin de gülsün yüzün. Herkesin gülsün.
Biliyorum Morpati. Senin için hayırlısı buymuş baksana. Inşallah sağlıkla al kucağına. Allah bizi de hayal kırıklığına uğratmasın.
Pandacım başınız sağolsun.Canım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Allah bebeklerini korusunKızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Hastanede
Lütfen dua edin
Allah yardımcısı olsunn çok üzüldümm Rabbim bağışlasın kuzucuklarıKızlar Zirkayla yazıştım
Bebeğin birinin suyu baya azalmış ve kese vicuduna yapışmış
Yatıyor ve bol su içiyor
Doktor reduksiyona bağlıyor
Kızlar lütfen çoğul gebeliği yaşayan nakadar erken yapılırsa bir okadar risk azalıyor
Zirka kieve gitmedi,Elena 7 haftayı geçmeden gelsin reduksiyon yapalım
İstambuldakı doktoru 11 haftasına kadar büyütü bebeleri
Mantıkla düşünsek,biri var mercimeği durdurmak biri de var nektarini
Lütfen bu bir tecrübedir nakadar acı olsada
Secey arkadaşımızda dördüz gebeydi
Kieve gitti üçünü durdurdu ve çok şükür oğlunu kucağına aldı
Lütfen reduksiyonu erken yaptırın
Hiç kimse acı yaşamasın
Zirkamada mucize olsun bebeklerini taşıya bilsin inşallah
P pandaaa Allah sabir versin kalan bebeklerine şifa versin Allah yardimcin olsunCanım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Tamara çok şükür daha iyiyim 2022 bize şans getirsin buradaki butün herkes bebegini kucagina alsin kimsenin kucagi bos kalmasinUmutcum seni çok iyi anlıyorum canım lütfen güçlü ol, kalan embriyolarin da kalitesi gayet güzel benim gebeliğim 4ab ile olmuştu inan onlara. Önce biraz kendini rahatlat sonra bunu düşünürsun. Ne yazık ki bazan bir neden bulamıyoruz biliyorsun ben de 16 haftalıkken kaybettim nedensiz. Önemli olan senin kendini iyileştirmen sonra daha iyi