Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Tamara 'cım transferin hayırlı olsun. İnşallah bu sefer herşey çok güzel ilerlesin sana da bu son olsun sağlıcakla bebeğini kucağına almak nasip olsun Merakla güzel haberlerini bekliyoruz
Canim zumrom yüreğine sağlık, inşallah Allah sesimizi duysun aminnnn

Neden ezbere konuşuyorsunuz ki, hangi merkeze hizmet ediyorsunuz, illegal bir durum bulsalardı Dr. Firdevs işinin başında başarılara imza atıyor olmazdı.
O Doktor sıfatını bile hak etmeyen bir zat.Ben dahil nice arkadaşlarımızın canını yaktı.sadece alınan negatiflerden bahsetmiyorum çalınan hayaller ,uğranılan hakaretler,disiplinin asla olmadığı bir merkez sadece parayı umursuyor.O kişilerin sayfasında girip tüm yaşadıklarımı detaylıca yazmıştım.Ve o kişiye giden paralarını kaptıran mağdurlara FirdevsZEDE adını koyanda benim.Ben negatif aldıktan sonra bana asla kendi yumurtayla çocuğun olmaz boşa uğraşma dedi.Beynimden aşağı kaynar suyu döküldü ve atak yaşadım.Onun "boşa uğraşma " dediği yumurtalarımla doğan ikizlerim 3 yaşına girecekler. Bilgisizlik sadece ezberledikleri 2 ilaçla insanları hamile bırakmaya çalışıyorlar. Gerçekten orada birinin hamile kalması"mucize" olur.isimleri çok uymuş :)

Sevgili P panda acını yüreğimde yaşadım.Küvezdeki 2 kuzucuğuna mutluluk ve sağlık dolu bir ömür dilerim.Kaç kg doğduklarını bilmiyorum ama biran önce 2500 gr olsunlar ki küvezden çıkıp annelerinin kucağında hiç kimseler süre doldu diye onları almadan uzun uzunn kucağında tutabilesin.Benimde 1 ay bebeklerim küvez de kalmıştı.
Ve Sevgili Tamara çok sevindim tekrar hazır olup başlamana bence içindeki kuzucuk sana sıkı sıkı yapıştı zira her zaman söylediğim gibi sen çok güzel bir anne olacaksın.Külturlü ,bilinç kadınların yetiştirdiği çocukların sayısı malesef ki çok az.Sonucunu dört gözle bekliyorum.
Sevgili @zaza sen hep aklımdasın sürekli girip bakıyorum güzel msjlarinin devamı için.masallahh Rabbimi çok güzel gidiyo.

Çok teşekkür ederim morcum
Maşallah bebekler büyümüşler
Öperim onların bal yanaklarından

Çok teşekkür ederim morcum
Maşallah bebekler büyümüşler
Öperim onların bal yanaklarından
Canim rabbim senin yavrunu korusun şükür elhamdülillah hersey yolunda canim herzaman dua ediyorum sanada benim icin iyimi kötümü bilmiyorum ama inanamadim menapozda olmama ragmen ben kendiliginden adet oldum doktoru aradim sasirdi ilacsiz adet mumkun deil demisti bana cok surmedi ama 5 gün kendiliginden adet gormenin mutlulugunu yasadim

Hormonların çalıştı adet sonrası

Hormonların çalıştı amelyat sonrası

Morcum canım çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler vereceğim

Merhabalar, caresizim2019 ve caremvar2021 li nicklerim vardı. 2022 yılı yaklaşırken yıllar geçiyor ama ben aynı yerdeyim diye depresif bir hisse kapıldım ve Nickimi değiştirdim :) Umarım bu yeni nickim uğurlu gelir de hayırlısı ile anne olurum inşallah. Allah bu zor yolda emek veren tüm kadınların yüzünü güldürsün ve kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.. Sevgiler

Son düzenleme:
Yeni nickin ve yeni yıl sana bol şans getirsin ara sıra umutsuzluğa kapılsakta içimizde ki evlat hasretiyle tekrar umutlaniyoruz. Belki defalarca yıkılıp tekrar ayağa kalkıyoruz. Bizim çok güçlü olmamız lazım Yolumuz uzun zor yıpratıcı ama kalbimiz evlat özlemiyle attıkça herşeye dayanmak zorundayız. Bir gün o minik ellerin o mis kokulu yavruya kavuşma ümidimizi kaybetmicez. Her geçen gün hayallerimize sımsıkı sarılıp güzel günlerin gelmesini beklicez Bende umut ediyorum yeni yıl bizlere güzellikler getirecek

Kızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Bebeklerin birinin suyu azalmış
İkisinide kayb etme riski var
Hastanede
Lütfen dua edin
Rabbim evlatlarını ona bağışlasın acılarını yaşatmasın sağlıkla sıhhatle kucağına alır inşallah

Kızlarrrrrrr
Dua edin Zirkama
Dün suyu açılmış
Bebeklerin birinin suyu azalmış
İkisinide kayb etme riski var
Hastanede
Lütfen dua edin
Canım zirkam Allah'ım yardımcın bebişlerini sana bağışlasın inşallah herşey yoluna girecek sen sakin ol. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…