Rabbim o 2 bebeyini sene bağışlasın canım

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın çoğu gitmiş azı kalmış. Hayırlısıyla transferin de olur sende evlatlarına kavuşursun inşallah yüreği evlat hasreti çeken herkese evlat nasip olsun ❤
Çok teşekkür ederim Amin inşallah hepimiz anne olduğumuzu yazarız bir gün buraya

Rabbim yüreğindeki acıyı alsın iki yavrunuzu size bağışlasın inşallah kurban olduğum Allah yar ve yardımcınız olsun emeklerinizi görsün yüzünüzü güldürsün inşallah Canım benim

Rabbim yüzünü güldürsün canim ınsallah hersey istedigin gibi olsun indallah kucagin dolu olsun

Kızlar merhabalar. İdrarda pozitif görmüştüm biliyorsunuz pazartesi günü biraz kanamam oldu yüreğim ağzıma geldi tabi. Dedim herhalde vücut atıyor bebişleri. Sonra ertesi gün beta hcg verdim yani transferimin 12. Günü. Değerim 1500 çıktı sanırım her şey yolunda şimdilik.
Sağlıcakla kucağımıza almadan stres korku bitmiyor galiba rabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun

Rabbim işlerinizi rast getirsin her şey kolaylıkla istediğiniz gibi gerçekleşsin inşallah

Sana özelden yazdım burdada yazım bilsinler kızlar,transferin 7-12 günü olan kanamalar tutunma kanamaları ve genelde çoğul gebelikte oluyor
İnşallah seninde ikizlerin olucak

Çoğu gitmiş azı kalmış öyleyse.
Tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlansın inşallah.
Kimsenin kucağı boş kalmasın

Neden ezbere konuşuyorsunuz ki, hangi merkeze hizmet ediyorsunuz, illegal bir durum bulsalardı Dr. Firdevs işinin başında başarılara imza atıyor olmazdı.

Hayirli olsun tedaviniz.
Rabbim kucaginizi bos birakmasin

Tamara Canımmmmm hayırlı olsun transferin.
Güzel haberini bekliyoruz...
Bu serüvenin de burada son bulsun inşallah
Kucağın dolsun
Bebişlerin olsun
Canimmm aminnnnn inşallah Allah'ım sesimizi duysun hep birlikte kucaklarımiz dolsun

Canimmmm benim aminnn inşallah hep birlikte kucaklarımiz dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…