Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ben uzun zaman sonra yazmanın heyecanıyla her şeyi anlatmayı unuttum 😅 son transferden sonra geriye 8 embriyomuz kalmıştı. Yeniden dondururken bir tanesi bozulmuş. Araya şu virüs belası girince erteledikçe erteledik. Neyse bir sürü tanıdığın ısrarı üzerine ben buradaki (istanbul) bir tüp bebek doktoruna göründüm. O da tüplerimin alınması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda genetik testler yaptırdı ( onca yıldır bir allahın kulunun istemediği testleri) embriyoları da onun istediği üzerine genetik teste gönderdik. 4 tanesinden üçü iyi dönmüştü çok şükür. Yaklaşık üç ay önce ameliyat oldum tüplerle beraber polip molip ne varsa temizlemiş çizik de atmış. Burada beni transfere hazırlayacak. İlaçları falan da o yazacakmış, merkezin önerdiği ilaçları gösterdiğimde, ben seni hazırlayacağım onlar transferi yapsın dedi. Kasım sonuna doğru olacaktı transfer ama E2 yüksek çıkınca iptal edildi. Adetten birkaç gün önce lucrin iğne yapacaklarmış onu bekliyorum şimdi. Ay bi çırpıda anlattım her şeyi 😂
Hayırlı olsun az kalmış bekliyoruz senin de güzel haberini 🙏🙏

Kızlar merhabalar. İdrarda pozitif görmüştüm biliyorsunuz pazartesi günü biraz kanamam oldu yüreğim ağzıma geldi tabi. Dedim herhalde vücut atıyor bebişleri. Sonra ertesi gün beta hcg verdim yani transferimin 12. Günü. Değerim 1500 çıktı sanırım her şey yolunda şimdilik.
Sağlıcakla kucağımıza almadan stres korku bitmiyor galiba rabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun🙏
Canım gözün Aydın sağlıkla kucağına da alırsın inş çoğul gebelik bile olabilir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Allah size dayanma gücü versin 🤲
Cennet kuşları sizi cennetin kapılarını açıyor olacak.. 😪
İnşallah 2 evladınız en kısa sürede hastaneden sağlıklı olarak çıkıyor olacak ve onlara kavuşacaksınız asla ümitsizliğe kapılmayın dualarımız sizinle kalpten 💝🤲
Allah onları korusun 🧿🤲

Kızlar merhabalar. İdrarda pozitif görmüştüm biliyorsunuz pazartesi günü biraz kanamam oldu yüreğim ağzıma geldi tabi. Dedim herhalde vücut atıyor bebişleri. Sonra ertesi gün beta hcg verdim yani transferimin 12. Günü. Değerim 1500 çıktı sanırım her şey yolunda şimdilik.
Sağlıcakla kucağımıza almadan stres korku bitmiyor galiba rabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun🙏
Çok sevindim 🥰
Allah korkunuzu Bi daha yaşatmasın 🤲
Sağlıkla su gibi geçsin zaman 🧿

Sana özelden yazdım burdada yazım bilsinler kızlar,transferin 7-12 günü olan kanamalar tutunma kanamaları ve genelde çoğul gebelikte oluyor
İnşallah seninde ikizlerin olucak🤲❤️
Evet Zazacığım bir taraftan sen bir taraftan Andrey ikiniz sakinleştirdiniz beni çok sağ olun😊
İnşallah ikiz ikiz diye ettiğim dualar kabul olmuştur🙏

Canım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Canım pandam sözün bittiği yer😭😭 İnanıyorum diğer ikisi sağlıkla evlerine gelecekler. Her namazda duamdasın🤲🤲🤲🤲 Allah'ım sana dayanma gücü versin

Buradaki pozitifi gören arkadaşlari canı yürekten kutluyorum. Allah'ım sağ salim kucaklarına aldırsin bizlerede nasip etsin.
Bebeğini kaybeden arkadaşada Allah'ım dayanma gücü versin.
Her zaman herkese yazamasamda hepiniz duamdasiniz❤️❤️❤️❤️
Hep güzel haberler alalım inşallah

Buradaki pozitifi gören arkadaşlari canı yürekten kutluyorum. Allah'ım sağ salim kucaklarına aldırsin bizlerede nasip etsin.
Bebeğini kaybeden arkadaşada Allah'ım dayanma gücü versin.
Her zaman herkese yazamasamda hepiniz duamdasiniz❤️❤️❤️❤️
Hep güzel haberler alalım inşallah
Amiiin canim benimmm🙏🙏🙏🙏

X