Süper haber,hayırlı olsun cnm,sağlıkla kucağına almak nasip olsunİdrarda pozitifi gördüm çok şükür kızlar. Bakalım kanda ne çıkacak
Kaç senedir bu ikinci çizgi için uğraştık gözyaşı döktük. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder
Ohhh bin kere şükürler olsun... Kıyamam sanaİdrarda pozitifi gördüm çok şükür kızlar. Bakalım kanda ne çıkacak
Kaç senedir bu ikinci çizgi için uğraştık gözyaşı döktük. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder
İdrarda pozitifi gördüm çok şükür kızlar. Bakalım kanda ne çıkacak
Maşallahİdrarda pozitifi gördüm çok şükür kızlar. Bakalım kanda ne çıkacak
Amiiinnn o kirmizi cizgileri gormek icin 12 senedir bekliyorum bende bizlerede nasip etsin insallahHayırlı olsun tebrik ederim
Kanda uzun bol bol rakamlar görürsünüz inşallah
O iki kırmızı çizgi bizlere de nasip olur inşallah
Allah devamını da sağlıkla getirsin inşallahİdrarda pozitifi gördüm çok şükür kızlar. Bakalım kanda ne çıkacak
Canım çok üzüldüm söyleyecek söz bulamıyorum inşallah Allah bu üzüntünu unutturacak mutluluğu en kısa zamanda nasip etsinKizlar malesef bu sefer güzel haberlerle gelemedim kanamam oldu ve dusuk yapiyorum
Tez bir zaman darısı sana TamaramAllah devamını da sağlıkla getirsin inşallahçok sevindim canım gözünüz aydın olsun
Üzülen kadın olmasın AmiiiinnnCanım çok üzüldüm söyleyecek söz bulamıyorum inşallah Allah bu üzüntünu unutturacak mutluluğu en kısa zamanda nasip etsinCo çok geçmiş olsun
Transferin hayırlı uğurlu olsun canımHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Şimdi Kıbrıs'a gelecek olan arkadaşlarim, adapas diye bir site var oraya kayıt yaptırıp QR kodlu çıktı almanız şart, asi kartı çıktısı ve PCR testi çıktısı bunlar mutlaka basılı olarak yanınızda bulunsun olmazsa çok sorun yaşanıyor. Bugün bunlarla uğraşan çok insan vardı ne oldular bilmiyorum. Merkezinize bu konuları mutlaka sorun eğer atlatlarsa ciddi sorun yaşarsınız. Güncel bilgilendirme yapmak istedim.
Kucak dolusu sevgilerimle
Yaaaa sen iyi ki varsın güzel kadın seni seviyorumTez bir zaman darısı sana Tamaram
Çok çabaladın ve çok çektin sen bu yolda
Birini paylaştın birini paylaşmadın
Seni yakından tanıyan olarak yazıyorum
Rabbim artık zamanında sapa sağlam doğurmanı nasip etsin
Ve uzun,sağlık dolu ömür versin sana ve evladına
Artık olsun bu iş
Amnnnnn canım çok çok aminÜzülen kadın olmasın Amiiiinnn
Umut kardeşimi okadar içten anlıyorum ki
Allah hiç bir kadına yaşatmasın sevincinin elinde boş kalmasını
Çoook teşekkür ederim canım inşallahTransferin hayırlı uğurlu olsun canımRabbim bebislerin ile dönmeyi nasip etsin ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Hersey gönlünce olsun canım benim ❤ inşallah bu son olur bebeklerinle birlikte dönersinHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Şimdi Kıbrıs'a gelecek olan arkadaşlarim, adapas diye bir site var oraya kayıt yaptırıp QR kodlu çıktı almanız şart, asi kartı çıktısı ve PCR testi çıktısı bunlar mutlaka basılı olarak yanınızda bulunsun olmazsa çok sorun yaşanıyor. Bugün bunlarla uğraşan çok insan vardı ne oldular bilmiyorum. Merkezinize bu konuları mutlaka sorun eğer atlatlarsa ciddi sorun yaşarsınız. Güncel bilgilendirme yapmak istedim.
Tamaram bir daha ki kıbrıs seyahatın bebeğinle tatil olsun inşallahHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Selam Allah sağlıkla ilerlettsin hamileliginizi kucağınıza da dağ salim almayı nasip etsin Allah AminMaşallahhayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bebeleriniz olsun inşallah
Valla bişey diyim miAmiiinnn o kirmizi cizgileri gormek icin 12 senedir bekliyorum bende bizlerede nasip etsin insallah
Hayırlı olsun ablacımHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
canım benim ne güzel bir haber bu valla çok heyecanlandım bütün dualarım kalbim seninle inş kendin gibi tatlı zarif iyi kalpli bebeğini al gel herşey çok güzel geçsin inşHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?