Tertemiz sonuçlarla inşallah başlarsin tedavineKızlar ultrason çektirdiğim özel hastanede emar cihazı bozuktu o yüzden beklemek zorunda ķaldim. Bu sabah çektirebildim ama çok kötüymüş. Beynim patladı cihazın sesinden
2 güne çıkacak sonuçlar inşallah temiz çıkar da andreye gönderirim
Çok teşekkürler, kanama lekelenmeye döndü ama dr normal dedi bu içerde biriken kan bitinceye kadar böyle kahverengi/koyu sarı akıntı gibi geliyor hala , ağrım yine var ama iş yapmıyorum yemek yemek ve wc dışında kalkmıyorum inşallah tekrarlamaz bakalım biz elimizden geleni yapıyoruzGeçmiş olsun canim senin ufakliklar az bir yaramaz sanki
Durumun iyidir inşallah
Aminnnnnn canım Allah razı olsun herkestenTertemiz sonuçlarla inşallah başlarsin tedavine
Insallah canim ,Çok teşekkürler, kanama lekelenmeye döndü ama dr normal dedi bu içerde biriken kan bitinceye kadar böyle kahverengi/koyu sarı akıntı gibi geliyor hala , ağrım yine var ama iş yapmıyorum yemek yemek ve wc dışında kalkmıyorum inşallah tekrarlamaz bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz
Aynen öyle. Onun anestezisinde toplanan bebişlerim ona benzer belkiAy çok hoşsunhep onlar yapacak değil ya bizim de hakkımız beğendiğimizi söylemek
İnşallah dualarım seninle gönlünü ferah tut iyi düşün stres yapma kendine komedi film falan izle hatta bolca gül vücuduna pozitif enerjini yolla inşallah bebişi sağ salim kucağına alacaksınÇok teşekkürler, kanama lekelenmeye döndü ama dr normal dedi bu içerde biriken kan bitinceye kadar böyle kahverengi/koyu sarı akıntı gibi geliyor hala , ağrım yine var ama iş yapmıyorum yemek yemek ve wc dışında kalkmıyorum inşallah tekrarlamaz bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz
Caniiimmmm benim babam meme kanseriydi şükürler olsun iyi şimdi. Drlar kötü huylu olsa onun görüntüsünden falan anlıyor. Tedbir amaçlı söylemiştir emardan 20 gün sonra babam ameliyat olmuştu hiç öyle bekletmediler yaniii. Relaaaxxx o kadar hormon aldık illa bezeleri büyütmüştür onlarda.Kızlar emar sonucum çıktı.
Sağ memede tanımlanan duktal ektazik alanlarda minimal nonspesifik kontrastlanmalar mevcuttur. Takip önerilir.
Dr la görüştüm olumlu olumsuz bir şey çıkmamış 3 ay sonra gelirsin ultrason bakarız dedi ( takip önerilir dediği için ). Tabi ki çok şükür diyorum ama böyle öteledi hiç bir şey diyemedim. Yarın arıycam sabahtan embriyo dondurdum diyecem mecburen yani belki süreyi kısaltır 2 ay der bilemedim kafam allak bullak oldu.
Sağol canımCaniiimmmm benim babam meme kanseriydi şükürler olsun iyi şimdi. Drlar kötü huylu olsa onun görüntüsünden falan anlıyor. Tedbir amaçlı söylemiştir emardan 20 gün sonra babam ameliyat olmuştu hiç öyle bekletmediler yaniii. Relaaaxxx o kadar hormon aldık illa bezeleri büyütmüştür onlarda.
Umarım hiçbir şey çikmaz bebek falan bir yana insanın sağlığındam daha kıymetli hiçbir şey yokArkadaşım da diyor ki çok küçük olduğu için emar net sonuç vermemiş iltihap tarzi bişey olabilir diyor.
Öyle tabi kiUmarım hiçbir şey çikmaz bebek falan bir yana insanın sağlığındam daha kıymetli hiçbir şey yok
Çok şükür ciddi bir şey çıkmadıKızlar emar sonucum çıktı.
Sağ memede tanımlanan duktal ektazik alanlarda minimal nonspesifik kontrastlanmalar mevcuttur. Takip önerilir.
Dr la görüştüm olumlu olumsuz bir şey çıkmamış 3 ay sonra gelirsin ultrason bakarız dedi ( takip önerilir dediği için ). Tabi ki çok şükür diyorum ama böyle öteledi hiç bir şey diyemedim. Yarın arıycam sabahtan embriyo dondurdum diyecem mecburen yani belki süreyi kısaltır 2 ay der bilemedim kafam allak bullak oldu.
Canım ben kievde tedavi gördümKıbrıs'ta hangi merkese gideceksiniz?
Aynen canım burada kimse istemediÇok şükür ciddi bir şey çıkmadı
Ama yinede sen doktorunu dinle
İyi ki kiev bu meme ultrasonunu istiyor
Bak nakadar faydalı bize
Olucak Allahın izniyleBeni ne test nede kan sonucu sevindirir
Artık kese görmek istiyorum
Kalp atışı
Doğurmak istiyorum
Cok şükür canım kötü bir şey çıkmamışKızlar emar sonucum çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?