Ahaaahaaa çok iyiBisey anlatayım. Ben narkoz aldığımda hep son düşüncem neyse uyanır uyanmaz gayriihtiyari onu tekrarlıyorum. Opuya girdim allahım anestezi doktoru bi içim su. Yatırdılar beni adam benle konuşuyor ben resmen iç çekiyorum ağzımdan sular damlıyor. Allahım nolur böyle kibar yakısıklı kocam olsun diye daldım uykuya. Sonra 15 dk sonra uyandırdılar beni hala operasyon odasındaydım ve sedyede beni odama sürerlerken koridorlarda rastladığım HERKESLERE buradaki anestezist çok yakışıklı oha gördünüz mü diye adeta haykırdım ve defalarca.En az dört defa falan tekrarladığımı hatırlıyorum. Kim bilir kimler kimler duydu. Yüz değiştirme ameliyatı olmak zorundayım artık bu utançla yaşayamayacam.
Hadi hayırlısıyla tertemiz sonucu alır tedavine başlarsın inşallahKızlar ultrason çektirdiğim özel hastanede emar cihazı bozuktu o yüzden beklemek zorunda ķaldim. Bu sabah çektirebildim ama çok kötüymüş. Beynim patladı cihazın sesinden
2 güne çıkacak sonuçlar inşallah temiz çıkar da andreye gönderirim
Sağol canım inşallahHadi hayırlısıyla tertemiz sonucu alır tedavine başlarsın inşallah
Yaran nerdeyse oraya sifa gelsin derler, umarim bu kalinlik isi kolaylikla hallolur..Nolursun takma kafana
4-6 mm ikiz taşıyanlar gördüm
Canim benim sonucun temiz cikacak rabbimin izniyle insallahKızlar ultrason çektirdiğim özel hastanede emar cihazı bozuktu o yüzden beklemek zorunda ķaldim. Bu sabah çektirebildim ama çok kötüymüş. Beynim patladı cihazın sesinden
Bisey anlatayım. Ben narkoz aldığımda hep son düşüncem neyse uyanır uyanmaz gayriihtiyari onu tekrarlıyorum. Opuya girdim allahım anestezi doktoru bi içim su. Yatırdılar beni adam benle konuşuyor ben resmen iç çekiyorum ağzımdan sular damlıyor. Allahım nolur böyle kibar yakısıklı kocam olsun diye daldım uykuya. Sonra 15 dk sonra uyandırdılar beni hala operasyon odasındaydım ve sedyede beni odama sürerlerken koridorlarda rastladığım HERKESLERE buradaki anestezist çok yakışıklı oha gördünüz mü diye adeta haykırdım ve defalarca.En az dört defa falan tekrarladığımı hatırlıyorum. Kim bilir kimler kimler duydu. Yüz değiştirme ameliyatı olmak zorundayım artık bu utançla yaşayamayacam.
Temiz çıkacak rahat ol canımKızlar ultrason çektirdiğim özel hastanede emar cihazı bozuktu o yüzden beklemek zorunda ķaldim. Bu sabah çektirebildim ama çok kötüymüş. Beynim patladı cihazın sesinden
Ay çok hoşsunBisey anlatayım. Ben narkoz aldığımda hep son düşüncem neyse uyanır uyanmaz gayriihtiyari onu tekrarlıyorum. Opuya girdim allahım anestezi doktoru bi içim su. Yatırdılar beni adam benle konuşuyor ben resmen iç çekiyorum ağzımdan sular damlıyor. Allahım nolur böyle kibar yakısıklı kocam olsun diye daldım uykuya. Sonra 15 dk sonra uyandırdılar beni hala operasyon odasındaydım ve sedyede beni odama sürerlerken koridorlarda rastladığım HERKESLERE buradaki anestezist çok yakışıklı oha gördünüz mü diye adeta haykırdım ve defalarca.En az dört defa falan tekrarladığımı hatırlıyorum. Kim bilir kimler kimler duydu. Yüz değiştirme ameliyatı olmak zorundayım artık bu utançla yaşayamayacam.
Kıbrıs'ta hangi merkese gideceksiniz?Yolun açık tedavin hayırlı olsun
Sanırım zazanın gördüklerinden birisiyimNolursun takma kafana
4-6 mm ikiz taşıyanlar gördüm
Takma kafana olumlu düşünEstrofem kullanimiyla 7.gun kontrolde genelde kac gorunmesi iyidir?8mm gorulur mu o zaman, 7.gunden 14.gune kadar ne kadar daha artar kalinlik? Ben tabi 7.gun hic 8mm gormedigim icin merak ettim, bunun optimumu nedir diye
Gercekten miSanırım zazanın gördüklerinden birisiyim
Takma kafana olumlu düşün
İkinci transfer cuma gunu oldu diye hatirliyorum, bugun 5.gun belli olur belki de
SaolasinY YesilDomates canim yarın Allah işlerini rast getirsin, senin de mutlu haberini heyecanla bekliyorum
Evet 6 buçuk civarıydı benim kalınlık ikizlerimi bekliyorum 8. HaftaGercekten miartik bu kalinlamamasindan bezdim..
Canım inşallah hayırlı haberler ile gelirsin duacıyım hepiniz içinSaolasinTamara inşallah boş donmeyiz bizde tüm hanım arkadaşlarım gibi Allah razı olsun kalben bende senin en kısa sürede anne olmanı temenni ediyorum
Darisi basimaEvet 6 buçuk civarıydı benim kalınlık ikizlerimi bekliyorum 8. HaftaOlumlu düşün stres yapma düşmanımız stres İnşallah herşey güzel gider
Geçmiş olsun canim senin ufakliklar az bir yaramaz sankiKesenin etrafında küçük bir kanama başlamış kabız olma (kabız ilacı verdi ) , karbonhidratı azalt , karına baskı yapacak işlerden ağır tüm işlerden kaçın , öksürme , eğilip kalkma ,bol bol yat dinlen , bence aspirini kes ( ama dr una sor ) dedi , şimdi evde yatıyorum, çok teşekkürler inşallah kurtarıcaz bu bebişleri Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallahkucağımızda görmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?